Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Maráczi Imrével 35 230 Ft-tól /fő/éj
Őszi szünet 23 715 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Sebészeti eljárást nélkülöző nőgyógyászati intim megfiatalító kezelések a hévízi Európafit lézerközpontjában

Sebészeti eljárást nélkülöző nőgyógyászati intim megfiatalító kezelések a hévízi Európafit lézerközpontjában

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2016. 06. 10.


Az „Év szállodája” díjjal is kitüntetett hévízi Hotel Európa fit megnyitotta Vitalium Laser Centre lézerközpontját, hogy nőgyógyászati intim fiatalító lézerkezeléseket is nyújtson vendégei számára.

A kezelések ambulánsan, azaz szállás foglalása nélkül is igénybe vehetők. A módszerről, és az elmúlt másfél év tapasztalatairól dr. Regényi Péter orvosigazgatót, szülész-nőgyógyász szakorvost kérdeztük.

Forradalmi eljárás – női újjászületés

– Miért egyedülállóak a lézerkezelések?

– Az emberek nagy része idegenkedik a műtéti beavatkozásoktól. Az általunk kínált intim fiatalító programok mellőznek minden fajta sebészeti műtéti eljárást, a kezelések fájdalom- és vérzésmentesek, a bőr, a nyálkahártya felszíne ép marad, nincs altatás, hegesedés, felépülési idő. A lézer kezeléssel egy öngyógyulási folyamatot indítunk be, amelynek hat hónap időtartamra van szüksége a teljes gyógyulás kialakulásáig.

– Mi történik a lézerkezelés során?

– A lézer (Er:Yag és/vagy Nd:Yag) a kötőszövet kollagénrostjait melegíti fel az eddig ismert módszereknél mélyebb rétegben, amelytől ezek megrövidülnek, és szaporodni kezdenek. Ezáltal rugalmasabbá válik a kötőszövet, a bőrfelszín, a nyálkahártya. Ez nem pusztán tüneti kezelés, hanem az okokat megszüntető eljárás.

– Mely nőgyógyászati problémák esetén alkalmazható?

– A nőgyógyászat területén ez egy vadonatúj módszer. Forradalmi újdonságnak számít a hüvelyszűkítés, ami hosszú távon nyújt hatékony megoldást a tág hüvely problémára. Megszüntethető a ma sajnos egyre több hölgyet érintő inkontinencia, azaz vizeletcsepegés, de enyhíthetők a változókori hüvelyhám problémák és a méhszájelváltozások is. A rendelkezésünkre álló új lézertechnika lehetőséget ad mérsékeltfokú hólyagsérv gyógyítására is, valamint a kisajak plasztika is meglepően jó eredménnyel végezhető. Az intimlézer kezeléseket a Dunántúlon egyedüli központként Hévízen végezzük.

– Mit érez a kezelés alatt a páciens?

– Gyakorlatilag semmit. Pácienseink visszajelzései szerint nincs fájdalom vagy kellemetlenség, mindössze egy minimális meleg érzet.

– Mennyi idő alatt tapasztalható változás, javulás, miről számolnak be a hölgyek?

Ez a járóbeteg eljárás klinikailag tesztelt és szabadalmaztatott, mely a hüvelyt és annak környezetét kezeli. A tapasztalatok szerint a hatás akár azonnal is jelentkezhet: stressz inkontinencia kapcsán akár az első kezelés után lényegesen javul a tüsszentésre vagy emelésre történő vizelet csepegése. A hüvelyszűkítés kapcsán folyamatos pozitív változásra lehet számítani. Volt, hogy 2 hónap után úgy érezte a páciens, hogy visszaállt az eredeti állapot, és később még további javulás volt tapasztalható. A páciensek partnereinek örömteli pozitív visszajelzései általánosak.

- Mennyi időt vesznek igénybe ezek a kezelések?

- Az egyes beavatkozások nem tartanak tovább negyed óránál. Viszont azt gondoljuk, hogy egy ilyen mértékű női újjászületés mentálisan is új életminőséget ad, így fontosnak tartjuk a lelki ráhangolódást. Fontos, hogy tudatosodjon a hölgyekben: van rá mód, hogy egy-három kezeléssel megszűnjön a problémájuk, amit eddig nem is reméltek. Igyekszünk a kezelés napját élménnyé varázsolni, így exkluzív ajánlattal várjuk a hölgyeket és párjukat a kezelés napján.

MEGNÉZEM A NŐGYÓGYÁSZATI LÉZERES LEHETŐSÉGEKET (GOMB)

MEGNÉZEM AZ EXKLUZÍV KÉNYELMI LÉZERCSOMAGOT (GOMB)

A cikk a Pannon Lapok Társasága által megjelentetett megyei napilapokban jelent meg 2016. június 6-án.

További híreink

Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program
Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek,...
Tovább a hírhez
Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!