Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban

A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban

2021. 01. 07.


A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória mellett egy abszolút győztest is hirdetnek egy szakmai zsűri állásfoglalása és a vendégvélemények alapján. 2020-ban a hévízi Hotel Európa fit*** kapta meg a rangos elismerést.

Magyarország legnépszerűbb szállásközvetítő portálja, a Szallas.hu idén is megrendezte évzáró gáláját, ahol számos szakmai díj talált gazdára. Bár a Gála az idei évben rendhagyó módon online térben zajlott, az izgatottság és a lelkesedés ugyanúgy jelen volt, akárcsak az előző években. A díjak sorsáról a szakmai zsűri állásfoglalása mellett a vendégvélemények is döntöttek. Az eredmények pedig több meglepetést is tartogattak számunkra...

Szállodánk évek óta sikeresen szerepel a megmérettetésen. A díjazás ugyanis a Szallas.hu teljes adatbázisában szereplő szálláshelyek között zajlik, a legkisebbektől a legnagyobb láncokig. 2016-ban a Szakmai díj 1. helyezettje, 2019-ben ugyanezen kategória 2. helyezettje volt az Európafit. A 2020-as év megkoronázásaként a szakmai 2. helyezés mellett, az abszolút fődíjat is szállodánk nyerte el, vagyis az Év Szállása 2020 díjat a közel 1,5 milliós valós vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján.

„Bár ez a szálláshely elveszítette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével a járvány első hulláma során, de képes volt elkezdeni egy teljesen új vendégkört felépíteni, és megfelelően pozicionálni magát egy nagyon kemény piacon. Mindezt erősen javuló vendégkiszolgálással és transzparens kommunikációval tette"– méltatta szállodánkat Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója.

Boldogok vagyunk, hogy az Európafit sikersorozata nem ért véget, az eredmény hatalmas elismerés a csapatunk egész éves megfeszített munkájáért.

Ezúton is köszönjük kollégáinknak, valamennyi vendégünknek és partnereinknek a 2020. évi támogatását, azt a rengeteg erőt és energiát, amelyet szállodánk talpon maradásába fektettek."

Bizalommal és optimizmussal tekintünk a 2021-es évre, mi biztosan itt leszünk, és továbbra is mindent megteszünk azért, hogy Vendégeink felejthetetlen élményekkel feltöltődve vágyjanak hozzánk vissza.

A megmérettetésen Hévíz város nyerte el az első helyezést a desztinációk kategóriájában, és több helyi szálláshely is jelen van a szakmai díjazottak között. Ezúton is gratulálunk a kollégáknak!

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!