Árak ellenőrzése
HU
Senior 60+ ajánlat 18 560 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 24 695 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban

A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban

2021. 01. 07.


A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória mellett egy abszolút győztest is hirdetnek egy szakmai zsűri állásfoglalása és a vendégvélemények alapján. 2020-ban a hévízi Hotel Európa fit*** kapta meg a rangos elismerést.

Magyarország legnépszerűbb szállásközvetítő portálja, a Szallas.hu idén is megrendezte évzáró gáláját, ahol számos szakmai díj talált gazdára. Bár a Gála az idei évben rendhagyó módon online térben zajlott, az izgatottság és a lelkesedés ugyanúgy jelen volt, akárcsak az előző években. A díjak sorsáról a szakmai zsűri állásfoglalása mellett a vendégvélemények is döntöttek. Az eredmények pedig több meglepetést is tartogattak számunkra...

Szállodánk évek óta sikeresen szerepel a megmérettetésen. A díjazás ugyanis a Szallas.hu teljes adatbázisában szereplő szálláshelyek között zajlik, a legkisebbektől a legnagyobb láncokig. 2016-ban a Szakmai díj 1. helyezettje, 2019-ben ugyanezen kategória 2. helyezettje volt az Európafit. A 2020-as év megkoronázásaként a szakmai 2. helyezés mellett, az abszolút fődíjat is szállodánk nyerte el, vagyis az Év Szállása 2020 díjat a közel 1,5 milliós valós vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján.

„Bár ez a szálláshely elveszítette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével a járvány első hulláma során, de képes volt elkezdeni egy teljesen új vendégkört felépíteni, és megfelelően pozicionálni magát egy nagyon kemény piacon. Mindezt erősen javuló vendégkiszolgálással és transzparens kommunikációval tette"– méltatta szállodánkat Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója.

Boldogok vagyunk, hogy az Európafit sikersorozata nem ért véget, az eredmény hatalmas elismerés a csapatunk egész éves megfeszített munkájáért.

Ezúton is köszönjük kollégáinknak, valamennyi vendégünknek és partnereinknek a 2020. évi támogatását, azt a rengeteg erőt és energiát, amelyet szállodánk talpon maradásába fektettek."

Bizalommal és optimizmussal tekintünk a 2021-es évre, mi biztosan itt leszünk, és továbbra is mindent megteszünk azért, hogy Vendégeink felejthetetlen élményekkel feltöltődve vágyjanak hozzánk vissza.

A megmérettetésen Hévíz város nyerte el az első helyezést a desztinációk kategóriájában, és több helyi szálláshely is jelen van a szakmai díjazottak között. Ezúton is gratulálunk a kollégáknak!

További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

2021. február 1-ig búcsúzunk...Amint lehet, visszavárjuk Önt! Az Európafitben folyamatosan azon...

Tovább a hírhez
Hotel Európa fit**** - a Családbarát Hely!

Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben...

Tovább a hírhez
A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban
A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!