Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / A hévízi Hotel Európa Fit****superior az Év Szállása 2020-ban

A hévízi Hotel Európa Fit****superior az Év Szállása 2020-ban

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 01. 07.


A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória mellett egy abszolút győztest is hirdetnek egy szakmai zsűri állásfoglalása és a vendégvélemények alapján. 2020-ban a hévízi Hotel Európa Fit****superior kapta meg a rangos elismerést.

Magyarország legnépszerűbb szállásközvetítő portálja, a Szallas.hu idén is megrendezte évzáró gáláját, ahol számos szakmai díj talált gazdára. Bár a Gála az idei évben rendhagyó módon online térben zajlott, az izgatottság és a lelkesedés ugyanúgy jelen volt, akárcsak az előző években. A díjak sorsáról a szakmai zsűri állásfoglalása mellett a vendégvélemények is döntöttek. Az eredmények pedig több meglepetést is tartogattak számunkra...

Szállodánk évek óta sikeresen szerepel a megmérettetésen. A díjazás ugyanis a Szallas.hu teljes adatbázisában szereplő szálláshelyek között zajlik, a legkisebbektől a legnagyobb láncokig. 2016-ban a Szakmai díj 1. helyezettje, 2019-ben ugyanezen kategória 2. helyezettje volt az Európafit. A 2020-as év megkoronázásaként a szakmai 2. helyezés mellett, az abszolút fődíjat is szállodánk nyerte el, vagyis az Év Szállása 2020 díjat a közel 1,5 milliós valós vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján.

„Bár ez a szálláshely elveszítette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével a járvány első hulláma során, de képes volt elkezdeni egy teljesen új vendégkört felépíteni, és megfelelően pozicionálni magát egy nagyon kemény piacon. Mindezt erősen javuló vendégkiszolgálással és transzparens kommunikációval tette"– méltatta szállodánkat Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója.

Boldogok vagyunk, hogy az Európafit sikersorozata nem ért véget, az eredmény hatalmas elismerés a csapatunk egész éves megfeszített munkájáért.

Ezúton is köszönjük kollégáinknak, valamennyi vendégünknek és partnereinknek a 2020. évi támogatását, azt a rengeteg erőt és energiát, amelyet szállodánk talpon maradásába fektettek."

Bizalommal és optimizmussal tekintünk a 2021-es évre, mi biztosan itt leszünk, és továbbra is mindent megteszünk azért, hogy Vendégeink felejthetetlen élményekkel feltöltődve vágyjanak hozzánk vissza.

A megmérettetésen Hévíz város nyerte el az első helyezést a desztinációk kategóriájában, és több helyi szálláshely is jelen van a szakmai díjazottak között. Ezúton is gratulálunk a kollégáknak!

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!