Árak ellenőrzése
HU
DE RU EN
Szezonális akció 24 570 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 31 935 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 28 860 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 33 849 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Az életet élni kell, a szó szoros értelmében!

Az életet élni kell, a szó szoros értelmében!

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2018. 09. 03.


Exkluzív interjú Stohl Andrással testről-lélekről-családról-egészségről-apaságról-lelkierőről…

A beszélgetés Stohl András (színművész) és Könnyid László (vezérigazgató - Hotel Európa Fit****superior) között hangzott el

írta: hgykriszta

kl – Itt vagyunk az ország egyik piacvezető wellness szállodájában… Medencék, napsütés, kulináris élmények, kikapcsolódás… Pihensz?
sa – Igen is és nem is egyszerre… Marha nehéz ez az én esetemen, olyan pörgés van az életemben. Most itt beszélgetünk, este játszom. (Delila – Keszthelyi Nyári Játékok / hgyk) Közben meg keresem a lehetőséget a találkozásokra a vidéki barátaimmal, no meg a sportolásra, vadászatra.
kl – Hogy tervezel szabadságot?
sa – Jókat tudsz kérdezni… Ilyen nálam nincs, de törekszem rá… A párom olyan nekem ebből a szempontból, mint egy terapeuta. Ő jelzi, hogy ha itt az idő és pihenni kell, én pedig hallgatok rá.

Minden sikeres férfi mögött...

kl – Minden férfi sikere mögött egy sikeres nő áll?
sa – Azt gondolom, hogy igen… Nyilván ő nő is és társ is, és segít, és megemel ha kell, és visszahúz, amikor kell. Bizony, visszahúz… Ezt nehéz ám belátni, főleg, ha sokáig úgy élek, hogy az van, amit én mondok… Régebbi berendezkedésű családban nőttem fel, olyanban, ahol a férfi a féri, a nő a nő. A nő mos, takarít, főz és neveli a gyerekeket. Apa meg pénzt keres, meg eljár vadászni. Ez a párommal nem megy. Egyrészt mert azt mondja, hogy ő is jön, másrészt nem szeretne a kiszolgáló személyzetem vagy a titkárnőm lenni. Teljes mértékben egyenrangú társ, ami nekem az első és nagyon jó élmény az életemben. Tulajdonképpen ő világított rá arra is, mennyire fontos figyelnem az egészségemre.
kl – Ez alatt mit kell érteni?

sa – Soha nem voltam egészségtudatos ember, az édesapám sem volt az. Valahogy én ebben szocializálódtam. Apu cukorbeteg volt, de nem törődött vele. Ette a kenyeret, a zsíros ételeket, itta a rövid italt, aztán 60 éves kora után megvakult. 67 évesen csak azért nem vágták le a lábát, mert nem volt értelme. Aztán meghalt. A cukortól olyan mértékű leépülés ment végbe a szervezetében mind testileg, mind szellemileg, ami végül elvitte. A nővérem orvos, előre leírta számomra a forgatókönyvet, hogy mi várható… hogy minek mi a következménye… Pontosan minden kiszámítható. Emlékszem, egy kocsiban ültünk, némán és kérdőn néztem rá. Minden lépés előre tudható volt, de apámat ez egyáltalán nem érdekelte. Ő tényleg a napnak élt, és ebből azért belőlem sok van. Az apám épület-gépészmérnök volt. Egy olyan munkakört végzett, ahol leginkább az agyi kapacitására volt szükség. Apu is vadászott, mozgott az erdőben és a természetben, de 50 évesen már 110 kg volt. Ebben bent volt a rövid ital, a dzsentri világ „rá se hederítek” stílusa… Hát ez így végződött.
Ezt hozom otthonról. Én sem voltam mindig egészségtudatos, és bizony azokat a napi bűnöket, mint a cigarettázás máig elkövetem. (Döbbenetes és szégyellem magam, mert ma a cigizés a ciki kategória, és bizony Nálatok is ki kell bandukolni vagy 20 métert hátra… (tényleg kibandukolt / hgyk) Nagyon sok pénzt fizetnék, ha valaki azt mondaná, hogy egy óra múlva már nem gyújtok rá, és úgy is lenne. Ebből a szempontból sajnos gyenge vagyok. Irigylem azokat, akiknek egyik napról a másikra sikerül, e téren nekem kevés lelkierő jutott.
DE! A színészet és a televíziózás sok szempontból korlátokat szab. Pontosan tudom, hogy ebből élek. Kvázi abból, ahogy kinézek.

Stohl András a Brand

kl – Stohl András a brand?
sa – Tulajdonképpen igen. Stohl András a PASI. Ma kevés a férfias férfi Magyarországon. Ez nem a dicsekvés helye, sokkal inkább az a lényeg, és erre is a Párom tanított meg, hogy felelősséggel tartozom a testemért, kötelességem rá vigyázni, mert ez a munkaeszközöm. Azzal, hogy egészségesen élek, több munkát szerzek magamnak. Furán hangzik, de így van. Karban kell tartanom magam, mert különben, mint a forma 1-es autó, ha nem cserélsz rajta olajat, akkor egy idő után megáll. Ezt én nem engedhetem meg magamnak.
kl – Mit teszel ezért?

sa – Vadászom, lovagolok, és kondizok… Imádom! Ha nem csinálhatom, elvonási tüneteim vannak és hiányzik. Az az ember, aki gyermekkora óta sportol, hacsak nem adja fel teljesen, nem tud leállni. Nekem jól eső érzés befejeznem egy edzést, amivel megkapom azt az endorfin dózist, amit megszoktam 9 éves koromtól fogva. Amikor teljesen ki kell kapcsolnom, ott a ló segít, mert ott nem tudsz mással foglalkozni. Már az előkészületekkel lehúzod magadról a városi szocializációkat, elfoglaltságokat. Ahogy pucolsz, ahogy nyergelsz - közben elcsendesedsz, egyfajta módosult tudatállapot jön létre. Aztán csak az összhang van. Különben leesel :)
kl – És a vadászat?
sa – Az is hatalmas szerelem, itt Zalában is vadásztam már, a zalai szarvasbika világhírű. Tudtad?
kl – Bevallom, nem… Ha ilyen elfoglalt vagy, hogy fér bele ennyi minden?
sa – Muszáj. Magamra mindig kell időt fordítani, mert különben nem megy. A régi színészek azt mondták, (nyilván nem az egészségtudatosság jegyében), hogy „naptárból rúgunk be” - csak akkor tudtak inni, amikor tudták, hogy másnap nincs előadás vagy próba. A hiedelmekkel ellentétben azt nem lehet, hogy eldobja az ember a kalapácsnyelet, és közben megy a verkli. Megnézték, hogy mikor nincs előadás, kizárólag előtte este lehetett elereszteni a lovakat.
Szóval szükségem van arra, hogy kikapcsolódjam. Ma divat az „énidő”. Nekem abból kevés van, de törekszem rá. Egy átlagos napon reggel 6-kor már a rádióban kezdek, annak 10-kor van vége, így még délelőtt van egy kis időm magamra. Kivéve, ha próbafolyamat van, akkor irány a színház, és délután 2-ig próbálok, vagy szinkron van. 3-ra elmegyek a gyerekekért suliba-oviba, velük vagyok, míg lehet, majd este 7-től 10-ig játszom. És még van a két nagy gyerekem is. De nekem is szükségem van rá, hogy legyek ÉN is. Sokszor érzem azt, hogy elveszek. Hogy én, mint Stohl András, már nem vagyok. Vagyok egy műsorvezető, egy színész, egy szinkronhang, gyorsan vagyok egy kicsit apa, hogy megnyugtassam a saját lelkiismeretemet, és hogy próbáljam őket terelgetni, de hol vagyok akkor én? Ilyenkor jön a párom, aki azt mondja, hogy menjünk ki lovagolni.
kl – Ide kanyarodtál a gyerekekhez…
sa – Igen, van 4 gyermekem… Igaz, ketten már felnőttek, de a 10 éves és a négyéves igen nagyon igényli az édesapja jelenlétét. És miután elmúltam 50 éves, máshogy tekintek már rájuk, mint gyerekekre, mint a nagyokra. Az akkori párom mellett társ van, a két kisebb gyerekem anyukája egyedül viszi az egészet. Hatványozottan úgy érzem, hogy ki kell vennem a részemet.

Villámok

kl – Van egy pár villámnak tűnő, de korántsem villám kérdésem, amit a kollégák rám sóztak, hogy mindenképp kérdezzek meg…
sa – Jöhet :)
kl – Mire vagy büszke a munkádban?
sa – Sok mindenre… Először is arra, amiről egy darab szól, és azt én eljátszhatom. Aztán arra, amit közben érzek. Harmadszor pedig arra, hogy milyen hatást érek el az előadással. Egy komoly, mély darabnál egy alkalommal egy barátom, aki megnézte, elmesélte, hogy pont egy hatásszünetben köhögnie-tüsszögnie kellett, de egyszerűen olyan dermedt volt a csend, hogy meg sem mert mukkanni. Történt olyan, hogy levelet kaptam. Arról szólt, hogy aki írta, korábban egy gyermekkori barátságot vágott el, mert más nézeteket vallott. Az előadás után rájött, mekkorát hibázott, és bocsánatot kell kérnie. Ha villámválasz kell, akkor talán a hatás.
kl – Kávé vagy tea?
sa – Kávé.
kl – Hegyek vagy tengerpart?
sa – Hegyek
kl – Thriller vagy vígjáték?
sa – Vííígjáték, ki nem állhatom a horrort.
kl – Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
sa – Vadászpuskát.
kl – Mit jelent Számodra a család egy szóban?
sa – Nehezet kérdezel. Anyám többször érezte úgy, hogy ő nem volt jó anya. Ami nem igaz! Az anyu csodálatos anya, nem is értem, miről beszél! Viszont én mindig azt érzem, hogy nem vagyok elég jó apa. Úgy nőtt fel a két felnőtt gyerekem, hogy óriási mázlim van, hogy ilyenek lettek. Nagyon büszke vagyok rájuk, de be kell vallanom, az kicsúszott a kezemből. Ezt nagyon nem szeretném elkövetni a kicsiknél.
De a párom mindig azt tanítja, hogy ezt ne mondjam, mert nekem az a küldetésem, hogy pozitívan mondjam az embereknek, hogy lehet változni, és igenis ez a dolgok lényege, hogy aki a boldogságáért akar tenni, annak mindig van lehetősége a felelősségteljes változtatásra.
kl – Olvastál mesét a gyerekeidnek?
sa – Nem, én nem vagyok olyankor otthon, akkor játszom. Ez szörnyű, mert akkor megyek el otthonról, amikor más hazajön. Kimarad az életemből a fürdetés, a közös mesélés, az ágyba bújás. Azért ez furi. Képzeld el, hány színésznőnek marad ki.
kl – Milyen könyvet olvastál utoljára?
sa – Nincs időm rá, de most olvastam! Fekete István kisregényét, a könyv címére nem emlékszem. (Bogáncs vagy Zsellérek, hgyk) egy tsz életét írja le, ahol egy komondor a főhős. Szerintem nincsenek véletlenek, ugyanis lesz két komondorom. Régi nagy álmom. Pont mielőtt olvastam, rendeltem meg a kutyákat.
kl – Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
sa – A páromtól, hogy soha ne hazudj! Ez is nagyon összetett ám! Ne hazudj, mert ráb*szol. És ezt az egész életre kell érteni, nemcsak a pici dolgokra. Mert mindenki megkapja a magáét, azt gondolom. Ezt 50 éves koromra tanultam meg: hogy a döntéseimért felelősséggel tartozom.
kl – Van világsztárod, akit kedvelsz?
sa – Mel Gibsonnal nagyon szívesen dolgoznék. A karaktere miatt is nagyon szeretem, és az is nagyon tetszik benne, ahogy Robert Downei Jr-t felkarolta.
kl – Kit szeretsz a legjobban szinkronizálni?
sa – Woody Harrelsont. És nagyon büszke vagyok Edward Norton szinkronizálására az Amerikai históriából.
kl – Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
sa – Én már nem akarom megmondani a tutit… Talán azt, hogy mindenki a szó szoros értelmében élje az életét.

Főzés iskolája

kl – Szeretsz enni?
sa – Imádom a jó kaját. Jókat enni-inni. Barátokkal. De ha este előadás van, akkor nem lehet, tele hassal nem lehet játszani :) Sokszor a délutáni előadásokon érezhető, hogy a közönség is kajakómában van (nevet…)
kl – Főzni szeretsz?
sa – Nincs rá idő. Pedig irigy vagyok azokra a színész-kollégákra, akik nagyon ügyesek…
kl – Jövő nyári programunk a Főzés iskolája: színészek, operett énekesek a séfünkkel főznek… Stohl András főz… Benne vagy?
sa – Naná!

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel a folytatáshoz az eredeti tartalomra.

További híreink

Év szállása díjak 2021

Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa...

Tovább a hírhez
Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit****superior működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft....

Tovább a hírhez
4.9/5
235 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
94%
Szoba
97%
Étterem
96%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Végtelenül kedves személyzet, a szoba maximálisan tiszta és felszerelt. Minden adott volt a tökéletes pihenéshez. Ott hagytunk egy személyes tárgyat a szobában, amikor jeleztem, a recepción mindent megtettek, hogy megkeressék. Hálás vagyok a segítőkészségért.”

2021. december 14.

“Szuper volt, köszönjük!”

2022. január 14.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“A Hotel Európa Fit rövid időn belül a kedvencemmé vált, kiváltotta az előzőleg általam legjobban kedvelt szállodát. Biztos, hogy rendszeresen visszatérő vendég leszek. A legnagyobb vonzereje - minden más kifogástalan szolgáltatása mellett -, a kimagaslóan figyelmes személyzet.”

2021. december 07.

“Nagy elismerésem a Séfnek. Sok marha pörköltet ettem már, de olyan marha-pofa pörköltet még nem. Egyszerüen zseniális volt.”

2021. december 02.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Mivel többször megszálltunk már az előző években a szállodában, és tudatosan választjuk, örülnénk ha némi (5-10%) kedvezménnyel honorálnák következő látogatásunk. Köszönettel, üdvözlettel, Molnár Péter”

2022. január 10.

“Nagyon jó a konyhájuk!!”

2021. december 28.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Mindennel elégedettek voltunk,minden ragyogott a tisztasagtól, az ott dolgozók kedvesek,közvetlenek voltak jól éreztük magunkat”

2021. december 05.

“Minden jó volt a szoba valóban olyan mint a képeken és párommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és kedves volt az ételek ízletesek és választékosak. Wellness részlegben a nagyobb medence lehetne 2-3 fokkal melegebb :) A karácsonyi dekorációért külön elismerés nagyon ízléses és igényes volt.”

2021. december 29.

“Kilátással a tetôre? Lehet hogy Minden szoba foglalt volt? A szakácsok és AZ éttermi személyzet 10 pontos! ”

2021. december 08.

“Szilveszterrel kapcsolatban lenne észrevételem. A műsor fergeteges volt, de nagy csalódás volt számunkra, hogy állva kellett végig nézni ( élvezni) !!! Hosszú évek óta Önöknél szilveszterezünk, eddig kényelmesen vacsora után ülve csodálhattuk a műsort. Szeretnénk még megjegyezni, hogy díszítés nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak. Ha megenged még egy észrevételt (ez már lehet, hogy már túlzás megjegyzés) érkezéskor a szobánkban személyre szóló üdvözlő kártyát kaptunk, ami igen jól esett! Nagy tisztelettel: Ulrik György és felesége, valamint Dr. Kőrösi Géza és felesége”

2022. január 08.

“Tökéletes volt minden, kedvenc szállodánk lett!”

2021. december 12.

“Ebbe a szállodába 15 éve minden évben eltőltöttem 8 napot és azt tapasztaltam, hogy évről - évre emelik a színvonalat színe mindenterületen. Aki pihenni és gyogyúlni akar annak feltétlen ajánlom, de aki pár napos kikapcsolódást akár, az sem fog csalódni ”

2021. december 09.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Nagyon szívesen ajánlom bárkinek aki szeretne egy csodálatos szállodában eltölteni pár napot. A személyzet nagyon kedves a szobák szépek és tiszták. Az ételek nagyon finomak voltak és a wellness is minden igényt kielégítő volt. Köszönünk mindent Hotel Európa Fit!”

2022. január 08.

“Visszatérünk”

2022. január 09.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Imádtunk minden ott töltött percet, nagyon szépen felújitott szobák, kiemelkedően kedves személyzet, szuper ételek.”

2022. január 10.

“Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk.”

2021. december 31.

“Minden nagyon klassz volt! Kivéve egyet, hogy a wellness részlegen egy kicsit hűvös volt. De a szoba az ételek a személyzet minden kiváló volt.”

2021. december 31.

“Visszatérő vendégek vagyunk.Nagyra értékeljük a szálloda dolgozóinak segítőkészségét, az udvariasságot,a finom ételeket. Karácsonykor a pazar éttermi kínálaton kívül még ajándékkal is kedveskedtek. Az odalátogató turisták sajnos nem minden esetben járulnak hozzá a pihenni vágyók teljes nyugalmához.Gondolok itt a termál medencében való hangoskodásra,amelyet talán néhány felirat kihelyezésével mérsékelni lehetne. A legtöbb élményünk pozitív volt. Köszönjük.”

2021. december 27.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Udvarias segítőkész személyzet, tisztaság mindenhol, kitűnő konyha, nagyon jó elhelyezkedés.”

2021. december 06.

“A személyzet kedvességét és segítőkészen való hozzáállását mindenképpen kiemelném Szinten kiemelendő az ételek minősége és a szilveszteri gála vacsora egésze”

2022. január 03.

“Fantasztikus szálloda, mondhatnám az eddigi legjobb. Visszatérő vendégként még mindig lenyűgöz.Ajánlom mindenkinek tiszta szívből.”

2021. december 07.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Szavakba nemlehet leirni annyira tetszet az ellátas.Az ukrán ismerősnek is nagyon tetszet gondolm március hónap 2022 ha nem jön közbe semi találkozunk.Mégegyszer kösz Europa Fit. Tisztelettel a Dancs család.”

2021. december 15.

“Nagyon kellemes élmény volt megszállni Önöknél. Mind a szoba, az étterem, a wellness részleg és a személyzet is kifogástalan minőségű volt. Nagyon élveztük az ott töltött napokat. Biztosan visszatérünk még.”

2021. december 12.

“Ajánlom mindenkinek!!! 8x5 ez egy megérdemelt lelkiismeretes csapatnak köszönhető!! Köszönöm párommal együtt ezt a szuper2021-2022.váltást nagyon vigyáztok mindenre és ezért **5-ös. Maradok mindig elismerő vendégetek Lajos és párja Ildikó. 2021.12.29-2022.01.02 ”

2022. január 03.

“Nagyon jól éreztük magunkat, kedves alkalmazottak, szép szoba és finom ételek! Apartroom-ot béreltünk..szép tiszta, tágas volt..ár -érték arányban nekünk eddig ez a top Magyarországon...a Siófok Azur csalódás volt ehhez képest...”

2022. január 05.

“Minden kiváló, az éttermi szolgáltatás magasan viszi a hotellel kapcsolatos elégedettségünk. Az menü kiváló, a felszolgálás osztályon felüli, a kollégáik nagyon kedvesek, figyelmesek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A wellness részleg szuper mint mindig, kicsit hiányoltam a szauna felöntéseket. Remélem majd visszatér ez a szép hagyomány! A személyzet minden területen kedves figyelmes, udvarias. Az egyetlen negatívum a Vitalium Health gyógyászati központ. 4 különböző masszázson is resztvettünk, ebből három értékelhetetlen volt, mind a masszázs szolgáltatás, mind az emberi hozzáállás. Sajnos korábbi években is ezt tapasztaltuk.”

2021. december 28.

“Nagyon tiszta, kedves dolgozok, kis gyermekes csaladkent is tokeletes, finom Etelek.”

2021. december 18.

“CSodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Europában.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Ettől jobbat nem is tudunk elképzelni.Úgy megyünk Önökhöz,mintha haza mennénk.Aminek különösen örültünk,hogy az emeleti gőzszaunát bekapcsolták,mivel a földszinti elromlott. A szobánk nagyon kényelmes,és ragyogó tisztaság van. Segítőkész kedves személyzet,minden dolgozójuk. Az étteremben bőséges a választék,és nagyon finomak. Gratulálok Önöknek,hogy ilyen csodálatos hotelt működtetnek. Sajnos ez nem mondható el minden welness hotelra. Húsvétra ,ha semmi nem jön közbe,ott vagyunk. Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek.”

2022. január 18.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Születésnapomon (12.25.) megleptek egy kis tortával, köszönöm kedvességüket, nagyon jól esett! BÚÉK! Zöldi Gábor”

2021. december 28.

“Nagyon remek szálloda minden tekintetben‼️”

2022. január 17.

“Férjemmel a Senior 60+ ajánlat keretében négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel.”

2021. december 23.

“Fantasztikus jo hely....es a konyha tokeletes”

2022. január 11.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Minden szuper volt! Csak azért nem 5-ös, mert ha olcsóbb lenne, akkor gyakrabban mennénk, és Önöknek is jobb lenne ha nagyobb kihasználtság lenne. És ahogy a közmondás is tartja: .." a legdrágább szoba, a ki nem adott szoba!" ,) Mindenkinek ajánlani fogom a hotelt! Minden jót kívánva!”

2021. december 28.

“Ami számunkra a legfontosabb, tökéletes tisztaság volt. A személyzet hozzáállása és szakmaisága megkérdőjelezhetetlenül a legmagasabb színvonalú Magyarországon. (A szálloda szakmai elismertsége nem véletlen, tapasztaltuk.) Az ételválaszték csodálatos, a bár kínálata szintén tökéletes. Egyetlen dolog, amiben szerintünk javítani lehetne, hogy a téli időszakban az étteremben tartózkodás után a ruhánkba beivódott az ételszag. Ennek megoldása szerintünk még fontos lenne.”

2021. december 28.

“Fantasztikusan éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk”

2022. január 10.

“Először jártunk az Önök szállodájában és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg szuper, talán csak egy kis kis negatívum, hogy az élménymedence vize nem felelt meg a kiírt hőmérsékletnek és kicsit hideg volt. Az ételek nagyon-nagyon finomak és ízletesek voltak, bőséges választékkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az apartmanszoba nagyon szépen felújított és tágas, talán annyit lehetne javítani, hogy a fürdőben a ventilátor külön kapcsolható legyen, mert nagyon hangos. Összességében szuper hely, imádtuk, bármikor visszatérnénk.”

2021. december 06.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Én ilyen profi szállodával még nem találkoztam. Kedves és nagyon figyelmes személyzet. Minden centiméter felújítva és tisztán tartva. Az étkezések pedig torony magasan a legjobbak amit valaha szállodában ettem. Nem elégszik meg a hely a csak "jó"-val. nagybetűs KIVÁLÓ az egész.”

2021. december 07.

“Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a Pincérek kedvességéért, segítőkészségükért! Üdvözlettel: P. Tímea”

2022. január 03.

“Kedves Eurapafit Csapat! Nagyon jó éreztük magunkat Önöknél. Visszajáró vendégként elmondthatom, hogy talán ez volt a legjobb karácsonyunk Önöknél. Gyönyörű szobát kaptunk, nagyon szép lett a felújított rész. Külön köszönetet mondunk, hogy végre vihettük a kutyánkat is - nélküle nem tudjuk elképzelni a karácsonyt. A személyzet kedvessége, és segítőkészsége is kiemelkedő volt. Nem tudok negatív kritikát írni, mindenki hozzáállása a magas színvonalról tanuskodott. A takarító személyzet is nagyon kedves volt, a recepción is mindig segítséget kaptunk, a pincérekről szintén. A szakácsokat nem tudom eléggé dícsérni, minden nagyon szuper volt. Örülök, hogy a vezetőváltással maradtak ismerős arcok, jó volt ezt tapasztalni. Köszönjük az ajándékot is, nagyon kedves gesztus volt. Nekem személy szerint hiányzott az ajándék bejgli a szobában :) , de ez nem von semmit le az eltöltött idő minőségéből. Köszönjük szépen az eltöltött időt, hamarosan újra találkozunk.”

2021. december 29.

“A fenti értékelés csak a szállodára vonatkozik, nem látok wellness kérdéseket. A wellness is nagyon jó, régóta igénybe vesszük. Minden megvan egy helyen, viszont a gyógyvíz összetétele korábban ki volt függesztve a gyógymedence mellett. Most már nem látjuk. (vagy nem jó helyen keressük) Több tájékoztatást szívesen látnék, pl. szobai szórólapon, mert egyes vendégek bizony néha megfeledkeznek a kulturált viselkedésről. Fura, hogy a fenti natúr szauna (ezt vesszük igénybe) átlátszó ajtó, ablak mögött van, a lenti textiles (?) szauna pedig jobban szeparált. Egyértelművé kellene tenni, hogy a textiles szaunában szabad(?) natúr szaunázni, de a natúr szaunában nem szabad "textil szaunázni".”

2022. január 03.

“Szuper hely, kényelmes szobák, finom ételek.”

2022. január 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk !”

2021. december 30.

“A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a reggeli bőséges. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kinti medence nagyon hideg volt a tartózkodásunk alatt valamilyen cső meghibásodása miatt, ezért azt nem tudtuk kipróbálni. Nagyon sajnáltuk, mert pont azért eset az Önök szállodájára a választásunk a többivel szemben, mert a kinti medencét is lehet elvileg használni télen.”

2021. december 01.

“Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A tapasztalataink nagyon jók voltak az eltöltött 4 éjszaka során. A szoba tisztasága, felszereltsége is rendben volt. Az ételek mind minőségileg, mind választék szempontjából is nagyon rendben voltak, nagyon ízletesek voltak. Sajnos azonban a diák felszolgálók nem mindig figyeltek a használt teritékek leszedésére. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nem utoljára jártunk Önöknél.”

2022. január 19.

“Minden nagyon jo volt, Szoba nagyon tiszta volt, étel is finom volt.”

2022. január 09.

“N agyon szeretjük ezt szállodát,évek óta visszatérő vendégek vagyunk.Nagyon kedves személyzet,szuoer konyha,mindenki talál kedvére megfelelőt,nagyon finomak az ételek,kedves kiszolgálás van.Imádjuk az úszómedencét,kellemes a víz hőmérséklete,jó benne úszni.Hévíz egy nagyon kedves városka,jó nagyokat lehet ott sétálni.alig várjuk,hogy újból visszarérjünk'”

2022. január 03.

“Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel kettesben a szállodában. Tapasztalatunk alapján a szálloda nem 4 csillagos, hanem inkább 5 csillagos színvonalat képvisel. TIsztaság makulátlan, az összes dolgozó udvarias, előre köszön a vendégeknek, a bárban dolgozó kolléga is nagyon udvarias, a chef ételei teljesen elvarázsoltak minket, az ételek nagyon jó minőségűek, frissek, választékosak. A szobák teljesen felújítottak, a wellness részleg szuper, minden igényt kielégít. Voltunk már több helyen, de ez a szálloda nálunk a TOP 2-ben benne van. Annyit üzenek a szauna mesternek, hogy legközelebb legyen illó olaja. Bár a következő alkalommal remélem mi sem hagyjuk itthon. :) Jövőre biztosan visszatérünk! Györgyi és Hugó Budakesziről”

2021. december 16.

“Minden tökéletes volt, mint mindig!”

2021. december 01.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Szerethető szálloda, harmadszor voltunk, most sem csalódtunk.”

2021. december 09.

Kövessen minket!