Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Tripadvisor travellers' choice 2021 díjat nyert a hévízi Hotel Európa Fit****superior

Tripadvisor travellers' choice 2021 díjat nyert a hévízi Hotel Európa Fit****superior

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2022. 02. 22.


A hévízi Hotel Európa Fit****superior 2021-ben kimagaslóan jó vendégértékeléseket ért el és ezúton elnyerte a Tripadvisor Traveller's Choice 2021 díjat!

A népszerű nemzetközi TripAdvisor utazási portál immár 20 éve emeli ki a világ legjobb vendéglátó- és szálláshelyeit a világ minden részén az utazóktól egy év alatt összegyűjtött többmillió értékelés és vélemény alapján.

A Tripadvisor azokat a szállodákat díjazza, amelyek folyamatosan kiemelkedően jó értékeléseket érnek el. Nagy örömmel tölt el minket a Traveller's Choice 2021 elismerés, mely világszinten a top 10%-ba emeli szállodánkat.

Ezúton köszönjük a bizalmat Vendégeinknek és hogy értékeléseikkel hosszú évek óta az 1. helyet biztosítják szállodánknak a hévízi hotelek rangsorában! A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy magas színvonalú szolgáltatásainkkal felejthetetlen, kellemes pihenést biztosítsunk a számukra.

"Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk." - Székely S., Tripadvisor

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!