Árak ellenőrzése
HU
Senior 60+ ajánlat 18 560 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 24 695 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Csapatban az erő: minőségi vendéglátás Hévízen

Csapatban az erő: minőségi vendéglátás Hévízen

2021. 01. 06.


Molnár Ágnes kollégánk nyitás óta az Európafit csapatának meghatározó tagja. Büszkén jelentjük, hogy 2021-ben szerepel a Sikeres Nők lapjának TOP 50-es listáján. Ismerjék meg Önök is a történetét...

Ági Szegeden született 1974-ben, szülei pedagógusok. A város neves gimnáziumának matematika szakán végzett. Sem ő, sem környezete nem gondolt ekkor még arra, hogy pályája egy teljesen más területen, a szállodaiparban, az ország egy másik szegletében, Hévízen fog kiteljesedni.

Felsőfokú tanulmányait Budapesten, a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán idegenforgalom és szálloda szakon végezte, majd pénzügyi közgazdász diplomát szerzett a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen.

Az idegen nyelvek iránti fogékonysága már gyermekkorában megmutatkozott. Angol, német, orosz és olasz nyelveken beszél, aminek munkája során nagy hasznát veszi.

Már a főiskola évei alatt is dolgozott a MALÉV légiutaskísérőjeként, majd Svájcban egy neves négycsillagos szállodában. Akkor fogalmazódott meg benne az ő igazi küldetése:

a szállodaiparban egy sikeres és egymást támogató,
jó hangulatú csapat tagjaként azért dolgozni,
hogy a vendégek felejthetetlen és vidám pillanatokat élhessenek meg.

Molnár Ágnes 1996 óta Hévízen dolgozik, ebből kereken 20 éve az ország egyik piacvezető wellness szállodájában, a 231 szobás négycsillagos Hotel Európa Fit-ben. A nyitás óta értékesítési és marketing igazgató, majd 2006-tól kezdődően vezérigazgató-helyettesi pozícióban is tevékenykedik. Az értékesítési politika kidolgozása és a részleg irányítása, a revenue management, az üzleti partnerekkel a kapcsolatok kialakítása és fenntartása, a piaci folyamatok nyomon követése és az azokra történő gyors reagálás, a hatékony munkaszervezés a mindennapi munkájának részét képezik.

Komplex látásmódja, optimizmusa, dinamizmusa, lelkiismeretessége, megbízhatósága, precizitása, szorgalma és személyes példamutatása hozzájárul mind a saját, mind szállodája sikerességéhez.

Mindezt a számtalan elismerő vendégvélemény, a visszatérő törzsvendégek magas aránya és a számos bel- és külföldön elnyert szakmai és közönségdíj, tanúsítvány is alátámasztja.

Az üzleti életben a hosszú távra szóló és mindkét fél számára gyümölcsöző együttműködések kialakítása és fenntartása a hitvallása.

Több más turizmusban tevékenykedő céghez hasonlóan a hévízi Hotel Európa Fit szállodára is érvényes az a megállapítás, hogy a járványhelyzet miatt soha ilyen nehéz, kihívásokkal terhes üzleti éve, mint 2020-ban a fennállása óta nem volt.

Vallja azonban, hogy a siker a jövőben is garantált, hála a tulajdonosok támogató hozzáállásának, a folyamatos felújításoknak, a szolgáltatás kínálat állandó megújulásának, a hatékony és családias munkakörnyezetnek, ahol egymásra mindig és mindenben számítani lehet, a meglévő és bővülő elégedett vendégkörnek és üzleti partnerhálózatnak.

Bízik benne, hogy a járvány és az ezzel járó átmeneti nehézségek minél hamarabb eltűnnek majd a hétköznapjainkból, és addig is együtt sikerrel legyőzhetők a még előttünk álló akadályok.

Magánéletében is boldog, férje egy szintén neves hévízi szállodának az igazgatója, lányuk 17 éves, aki számára szintén elképzelhető, hogy szülei példáját kövesse, és felsőfokú tanulmányait hamarosan Budapesten, szállodaipari területen végezze.

forrás: Sikeres Nők lapja 2021. évkönyv XXIV. évfolyam, 261. szám 

További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

2021. február 1-ig búcsúzunk...Amint lehet, visszavárjuk Önt! Az Európafitben folyamatosan azon...

Tovább a hírhez
Hotel Európa fit**** - a Családbarát Hely!

Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben...

Tovább a hírhez
A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban
A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!