Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Hotel Európa Fit****superior - a Családbarát Hely!

Hotel Európa Fit****superior - a Családbarát Hely!

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 01. 12.


Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben sem maradtunk elismerések nélkül.
Az Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány és az Év Szállása 2020 fődíj mellett megszereztük a bronz fokozatú Családbarát Hely minősítést is.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. mindenki számára elérhető, minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki.
A pályázaton részt vehetnek a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek is.

Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

A védjegy megszerzése érdekében a Hotel Európa Fit****superior is részt vett a minősítésen. A pályázat folyamata elsősorban az online térben zajlott, az audit utolsó lépcsőfoka azonban egy személyes találkozón került sor.

Az ellenőrzés során a szálloda családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségét, valamint az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét vizsgálták felül.

Az értékelés eredményeképpen szállodánk bronz fokozatban teljesített, mely a fent megemlített kritériumok bizonyosságát támasztja alá 100%-ban.

A pályázat körüli munkálatok szintén a 2020-as évben zajlottak, amelyek minél inkább megerősítenek minket abban, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét!

forrás: www.csalad.hu/csaladbarathely

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!