Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Hotel Európa Fit****superior - a Családbarát Hely!

Hotel Európa Fit****superior - a Családbarát Hely!

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 01. 12.


Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben sem maradtunk elismerések nélkül.
Az Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány és az Év Szállása 2020 fődíj mellett megszereztük a bronz fokozatú Családbarát Hely minősítést is.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. mindenki számára elérhető, minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki.
A pályázaton részt vehetnek a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek is.

Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

A védjegy megszerzése érdekében a Hotel Európa Fit****superior is részt vett a minősítésen. A pályázat folyamata elsősorban az online térben zajlott, az audit utolsó lépcsőfoka azonban egy személyes találkozón került sor.

Az ellenőrzés során a szálloda családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségét, valamint az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét vizsgálták felül.

Az értékelés eredményeképpen szállodánk bronz fokozatban teljesített, mely a fent megemlített kritériumok bizonyosságát támasztja alá 100%-ban.

A pályázat körüli munkálatok szintén a 2020-as évben zajlottak, amelyek minél inkább megerősítenek minket abban, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét!

forrás: www.csalad.hu/csaladbarathely

További híreink

Hévíz Város Turizmusáért díjat vett át Molnár Ágnes a hévízi Hotel Európa Fit****superior vezérigazgató-helyettese
Hévíz városa idén is megszervezte május 1-jei Városnapi Ünnepségét, amelyen Hévíz várossá...
Tovább a hírhez
Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!