Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / A biztonságos utazás nevében | Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány

A biztonságos utazás nevében | Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány

2020. 11. 10.


Szállodánk újabb tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely nem más, mint a nemzetközi szinten is elismert, Bureau Veritas Safe Guard.

Már a pandémiás időszak előtt is nagy hangsúlyt fektettünk a tisztaságra, a személyes higiénia magas színvonalára. A jelenlegi járványhelyzet azonban még több odafigyelést követelt meg mind a vendégeink, mind pedig kollégáink felé.
A biztonsági covid-19 intézkedések betartása mellett fontosnak találtuk, hogy az ideérkező vendégek bizonyítékot szerezhessenek ezeknek az intézkedéseknek a helyességéről és arról, hogy az Európa fit teljes mértékben a hatékony prevenció mellett áll.
Ennek fényében kerestük fel a Bureau Veritas csapatát…

A Bureau Veritas-ról...

A Bureau Veritas egy nemzetközi piacvezető vállalat, amely a szolgáltatóknak nyújt segítséget a globális kihívások leküzdésében, legyen szó a minőségügyről, egészségügyről, környezetvédelemről vagy akár társadalmi felelősségvállalás területéről. 

A Bureau Veritas - a tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatások terén világelső - globális egészségügyi, biztonsági és higiéniai szakemberekkel részletes ellenőrzőlistákat dolgozott ki annak biztosítására, hogy a működés folytatására szolgáló eljárások megfeleljenek a helyi és nemzetközi előírásoknak, valamint az elismert bevált gyakorlatoknak.

Nemrég a Bureau Veritas csoport tagját, a Bureau Veritas Magyarország Minőségellenőrző Kft. auditorát üdvözölhettük hotelünkben, aki a fent olvasott ellenőrzőlisták alapján minősítette szállodánk biztonsági-covid-19 védelmi rendszerét. 

A minősítés folyamata 

Az átfogó vizsgálat kiterjedt egyrészt a vendégkommunikációnkra, másrészt a vendégek érdekében tett közösségi intézkedésekre.
A vendégek felé irányuló rendelkezések mellett, a munkavállalót védő szabályok betartása, valamint a személyes higiénia is átvizsgálásra került.
A meglévő védelmi rendszer nem csak szóban, hanem helyszíni ellenőrzés során is górcső alá került. Itt ellenőrizték a helyes higiéniai gyakorlatok és a megfelelő fizikai távolság betartását.

Számos óvintézkedést hajtottunk végre szállodánkban, amelyek célja a vendégek és kollégáink biztonsága. Ezek közé tartoznak a maszkok, a napi hőmérséklet-ellenőrzések és a kollégák számára végzett kiterjedt higiéniai tréningek, a napi többszöri fertőtlenítések.

A Bureau Veritas auditorai által elvégzett független ellenőrzés után, a követelményeknek való megfelelés alapján szállodánk megkapta a Bureau Veritas megfelelést igazoló nyilatkozatát, mely bizonyítja Vendégeink számára, hogy mindent megteszünk a hatékony megelőzés érdekében.

Safe Guard Label Logo

A Bureau Veritas megnyugtatást nyújt az ügyfeleknek egy dedikált globális weboldalon, amely bemutatja az auditorok által jóváhagyott összes címkézett szervezetet.

A lent látható digitális matricák QR-kódjának beolvasásával Ön is megbizonyosodhat arról, hogy hotelünk valós Bureau Veritas Safe Guard minősítéssel rendelkezik.
További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!