Árak ellenőrzése
HU
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 30 155 Ft-tól /fő/éj
Karácsonyi pillanatok Hévízen 28 710 Ft-tól /fő/éj
Exkluzív szilveszteri party az Europafitben 46 497 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / A biztonságos utazás nevében | Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány

A biztonságos utazás nevében | Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2020. 11. 10.


Szállodánk újabb tanúsítvánnyal büszkélkedhet, amely nem más, mint a nemzetközi szinten is elismert, Bureau Veritas Safe Guard.

Már a pandémiás időszak előtt is nagy hangsúlyt fektettünk a tisztaságra, a személyes higiénia magas színvonalára. A jelenlegi járványhelyzet azonban még több odafigyelést követelt meg mind a vendégeink, mind pedig kollégáink felé.
A biztonsági covid-19 intézkedések betartása mellett fontosnak találtuk, hogy az ideérkező vendégek bizonyítékot szerezhessenek ezeknek az intézkedéseknek a helyességéről és arról, hogy az Európa fit teljes mértékben a hatékony prevenció mellett áll.
Ennek fényében kerestük fel a Bureau Veritas csapatát…

A Bureau Veritas-ról...

A Bureau Veritas egy nemzetközi piacvezető vállalat, amely a szolgáltatóknak nyújt segítséget a globális kihívások leküzdésében, legyen szó a minőségügyről, egészségügyről, környezetvédelemről vagy akár társadalmi felelősségvállalás területéről. 

A Bureau Veritas - a tesztelési, ellenőrzési és tanúsítási szolgáltatások terén világelső - globális egészségügyi, biztonsági és higiéniai szakemberekkel részletes ellenőrzőlistákat dolgozott ki annak biztosítására, hogy a működés folytatására szolgáló eljárások megfeleljenek a helyi és nemzetközi előírásoknak, valamint az elismert bevált gyakorlatoknak.

Nemrég a Bureau Veritas csoport tagját, a Bureau Veritas Magyarország Minőségellenőrző Kft. auditorát üdvözölhettük hotelünkben, aki a fent olvasott ellenőrzőlisták alapján minősítette szállodánk biztonsági-covid-19 védelmi rendszerét. 

A minősítés folyamata 

Az átfogó vizsgálat kiterjedt egyrészt a vendégkommunikációnkra, másrészt a vendégek érdekében tett közösségi intézkedésekre.
A vendégek felé irányuló rendelkezések mellett, a munkavállalót védő szabályok betartása, valamint a személyes higiénia is átvizsgálásra került.
A meglévő védelmi rendszer nem csak szóban, hanem helyszíni ellenőrzés során is górcső alá került. Itt ellenőrizték a helyes higiéniai gyakorlatok és a megfelelő fizikai távolság betartását.

Számos óvintézkedést hajtottunk végre szállodánkban, amelyek célja a vendégek és kollégáink biztonsága. Ezek közé tartoznak a maszkok, a napi hőmérséklet-ellenőrzések és a kollégák számára végzett kiterjedt higiéniai tréningek, a napi többszöri fertőtlenítések.

A Bureau Veritas auditorai által elvégzett független ellenőrzés után, a követelményeknek való megfelelés alapján szállodánk megkapta a Bureau Veritas megfelelést igazoló nyilatkozatát, mely bizonyítja Vendégeink számára, hogy mindent megteszünk a hatékony megelőzés érdekében.

Safe Guard Label Logo

A Bureau Veritas megnyugtatást nyújt az ügyfeleknek egy dedikált globális weboldalon, amely bemutatja az auditorok által jóváhagyott összes címkézett szervezetet.

A lent látható digitális matricák QR-kódjának beolvasásával Ön is megbizonyosodhat arról, hogy hotelünk valós Bureau Veritas Safe Guard minősítéssel rendelkezik.
További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit**** működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft. Idén ismét...

Tovább a hírhez
Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program
Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek,...
Tovább a hírhez
4.8/5
51 értékelés
Tisztaság
98%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
91%
Szoba
98%
Étterem
95%
Elhelyezkedés
100%
Megközelíthetőség
98%

Ezért szeretnek vendégeink

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

Kövessen minket!