Árak ellenőrzése
Szezonális akció 28 475 Ft-tól /fő/éj
Téli szünet 31 875 Ft-tól /fő/éj
Karácsonytól szilveszterig 43 900 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Átadásra kerültek a HoReCa hősök elismerések!

Átadásra kerültek a HoReCa hősök elismerések!

2023. 06. 20.


HoReCa Hősök díjjal jutalmazták szeptember 25-én, a Business Days konferencián a szektor válságálló szereplőit, köztük a hévízi Hotel Európa Fit szállodát...

A díjat 2021-ben alapította a Magyar Marketing Szövetség és a Trade magazin. A koronavírus járvány okozta válságidőszakban keresék a szektor azon szereplőit, akiknek sikerült egyedi  megoldással menteni a munkatársakat, ápolni a közösségi kapcsolatokat, szolgáltatásokat újítani, vagy segítséget nyújtottak másoknak.

A díj azóta is töretlen, idén a piac azon szereplőinek megoldásaira voltak kíváncsiak a szervezők, akik az elmúlt időszak gazdasági kihívásaira tudtak mások számára is példamutató megoldásokkal előállni.

A kitüntető címre maguk az érintettek pályázhattak, a zsűrizést az MMSZ HoReCa és Event Tagozat tagjai végezték a meghirdetett kategóriákban.

A díjak átadására az FMCG-piac legnagyobb szakmai eseményén, a Business Days konferencia HoReCa napján, szeptember 25-én került sor.

„Mára már hagyományossá vált, hogy a Business Days konferencia első napján kiemelt figyelmet szentelünk a HoReCa szektor aktualitásainak. "..." Külön ünnep számunkra, amikor kétévente HoReCa Hősöket is köszönthetünk, és gratulálhatunk Nekik ötleteikhez, amellyel megkülönböztetik magukat, vendégeik körében erősítik a hely iránti lojalitást, vagy akár gazdasági kihívásokra találnak megoldásokat”

– hangsúlyozza Hermann Zsuzsanna, a Business Days konferencia főszervezője és a Trade magazin ügyvezető-főszerkesztője.

A hévízi Európafit a díjazottak között

Ezúton is köszönjük a bizalmat, megtiszteltetés és öröm számunkra, amikor az erőfeszítéseink elismerésre kerülnek. A szálloda 23 éves fennállása alatt folyamatos innováció és termékfejlesztés jellemez minket. A pandémia, valamint az ukrán háború következtében kialakult válsághelyzetek a nehézségek mellett új lehetőségeket is teremtettek számunkra: az elmúlt évek történései megtanították, milyen fontos a gyors reagálás, a megfelelő lépések megtétele, hogy legyen továbbra is elegendő számú és magas költésű vendégkör, valamint szakmailag felkészült lojális munkavállalói bázis, amely továbbra is biztosíthatja a stabil működésünket és fejlődésünket. Optimalizáltuk a munkafolyamatainkat, szervezetet fejlesztettünk, és újradefiniáltuk az értékesítési csatornáinkat.
Büszkék vagyunk rá, hogy szolgáltatásaink palettáját az elmúlt időszakban tovább bővítettük, nagyszabású felújításokat és energetikai beruházásokat végeztünk több mint 1,4 milliárd Ft értékben.

További híreink

"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez
Egészségnap az Egészségközpont szervezésében

Október 7-én nyílt napot szervezett az Európafit tavasszal megnyílt magánegészségügyi Központja....

Tovább a hírhez
Vadonatúj Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásokkal

A hévízi Hotel Európa Fit****superior már magánegészségügyi szolgáltatások széles választékával...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!