Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Változatlanul egész évben nyitva tartunk 2022/2023-ban is!

Változatlanul egész évben nyitva tartunk 2022/2023-ban is!

2022. 09. 13.


Szállodánk, a hévízi Hotel Európa Fit****superior nem tervez bezárást, nyitva maradunk az őszi-téli időszakban is, a foglalása minden kedves vendégünknek biztosított.

Az emelkedő energiaárak egyre nagyobb nyomás alá helyezik szállodánkat is. Szeretnénk azonban minden kedves Vendégünket megnyugtatni, hogy szállodánk nem tervez bezárást, nyitva maradunk az őszi-téli időszakban is, a foglalása minden kedves vendégünknek biztosított.

Szállodánk messze földön híres remek konyhájáról, a félpanzió keretében továbbra is bőséges büféreggelivel és -vacsorával várjuk a vendégeket.

Megújulásunk 2022-ben is töretlen. A meglévő wellness szolgáltatásaink mellett egy vadonatúj saját kútból nyert, gyógyvízzel töltött, fedett kültéri medence is kialakításra került. Kültéri úszómedencénk és új, fedett, gyógyvizes medencénk az év minden napján nyitva áll Vendégeink előtt, ezzel biztosítva számukra a korlátlan beltéri-és a kültéri wellness élményeket. A wellness részlegünk teljes szolgáltatási palettája üzemel, és terveink szerint nem változtatunk ezen.

Idén nyáron vadonatúj kültéri játszóteret létesítettünk az örökmozgó lurkóknak, valamint a sport kedvelőinek is kedvezni szerettünk volna, így létrehoztuk kültéri edzőparkunkat.

Gőzerővel készülünk évvégi Ünnepeinkre, színvonalas műsorokkal, sztárfellépőkkel, különleges gasztronómiai fogásokkal várjuk Önöket exkluzív megújult környezetben!

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!