Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Egy megújulás története - kétágyas szobák

Egy megújulás története - kétágyas szobák

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2018. 11. 05.


Egy megújulás története - 2019 év elejétől megújult kétágyas szobákkal várjuk Vendégeinket. Elbúcsúzunk a cseresznye árnyalattól, és a hangsúlyt a türkiz árnyalataira helyezzük. Cikkünkből megtudja, miért..

18 év után vadonatúj kétágyas szobákkal várjuk Önöket 2019 év elejétől. Bízunk benne, hogy a jövőben új színvilágunk, letisztult enteriőrünk is segíti az Ön tökéletes kikapcsolódását.

A formavilágot a természet, és az élet ihlette

Hévízen gyakori szimbólum a tavirózsa, ami valóban csodálatos a maga nemében, de méltatlanul kevés szerepet kap a levél, ami nélkül pedig virág sem létezne. A fotoszintézis kapcsán ökológiánk szerves része, izgalmas, a világra nyitott formája belsőépítészeinket is megihlette. Így a szoba falán megjelenő motívumok a tavirózsák leveleit idézik. E motívum ugyanúgy visszaköszön a szőnyegen is, amely a türkizzel párosulva légies stílust sugároz. A hévízi tó színe évszakról-évszakra más arcát mutatja. Májusban és októberben
a türkiz szín egyedülálló pompája megmutatkozik a légi felvételeken, így a szőnyegen lépkedve, mintha a tó vízén sétálnánk…

Natúr tölgy - időtálló stílus

A bútorok színe úgy került kiválasztásra, hogy e türkiz vízszínnel harmonizáljon, így esett a választás a natúr tölgyre, ami letisztultságával időtálló stílust kölcsönöz a szobáknak. A korábbi cseresznyebútortól szerettünk volna eltérni, ezzel is az új korszak kezdetét jelezve. A szobában gondosan ügyelünk az alvás minőségére, helyi vállalkozó biztosítja egyedülálló ágyaink alapanyagát, Vendégeink legnagyobb megelégedésére.
E kétágyas szobák felújítása az utolsó láncszem a – 2008 óta – tíz éve tartó megújulási sorozatnak, így ma Hévíz egyik legmodernebb szállodájaként elégítjük ki minőségi szolgáltatásokkal a Vendégeink igényeit. Szeretettel visszavárjuk Önt jövő év elején, amikor már e megújult miliőt Ön is élvezheti!

Megnézem a szálloda aktuális ajánlatait

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!