Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / „Wembley még vár rám” - Torres Dani járt Hévízen

„Wembley még vár rám” - Torres Dani járt Hévízen

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 02. 15.


A TV2 Sztárban sztár műsorának fellépői a hévízi Európafitben pihenik ki a fáradalmaikat. Legutóbb Torres Danit láthattuk vendégül, akivel volt szerencsénk egy interjút készíteni.

írta: Wéber Katinka

wk – Első alkalommal jársz Hévízen?

td – Igen, ez az első alkalom, hogy a városban járok. Sajnálom, hogy eddig nem jutottam el Hévízre, annak idején az osztálykirándulások alkalmával sem voltunk a környéken, de most bepótoltuk! Sétáltunk egyet a tó körül, illetve a mocsári-ciprusokkal teli erdei úton, ami Keszthelyt és Hévízt összeköti.
wk – Szeretsz túrázni? Mivel kapcsolódsz ki a hétköznapokon?
td – Igen, nagyon szeretünk a párommal a természetben lenni, sokat kirándulunk belföldön, az Őrségben, a Pilisben, sokat gombászunk. Ezen kívül nagy szerelem számomra a hegymászás is. Nem a technikai hegymászást űzöm, hanem azokat a hegyeket szeretem megmászni, ahova fel lehet túrázni, maximum hágóvas kell hozzá, tehát nincsenek jégfalak. A Kilimandzsárót (Afrika legmagasabb hegycsúcsa, 5895 m – wk.) például már sikerült megjárnom, ez majdnem teljesen hómentes hegycsúcs, így oda effektíve csak fel kell gyalogolni. Elképesztően csodálatos. Nagy vágyam még, hogy a Kaukázus legmagasabb pontját is megmásszam, az Elbruszt (5642 m – wk.)
wk – A Megasztár 2. szériájának köszönhetően ismert meg a közönség Téged 2004-2005-ben. Mesélj kicsit, hogy azóta mi történt Veled?
td – A Sony gondozása alatt kijött két albumom a műsort követően, az egyik aranylemez lett, mindkettő Fonogram jelölt volt, sőt, Bravo Otto díjas is lett. Időközben a zene mellett egy másik szerelem lett az életemben a színészet. Elkezdtem színészkedni, 2007-ben léptem fel először a Madách színház gondozásában a Macskák című darabban a Szegedi Szabadtéri Játékokon, 8 előadást játszottunk, és onnantól kezdve a színház is „beszippantott” engem, és párhuzamosan foglalkozom a zene mellett a színészkedéssel is. Legutóbb például a Hófehérke című produkcióban léptem fel. 2007-ben kijött a harmadik albumom, ez a Change nevet viseli, jelenleg pedig készítem a 4. albumomat.

Célok... Tervek...

wk – Milyen céljaid, terveid vannak az idei évre vonatkozóan?
td – Szeretném kihozni a 4. albumomat 2019-ben, ezt valamikor ősszel vagy karácsony előtt tervezem kiadni. Ezen kívül dolgozunk egy duetten Solti Ádám kollégámmal. Nem fogok unatkozni, lesz munka bőven.:)
wk – A Sztárban sztár című műsorban sikerült több arcodat is megmutatni. Voltak elvárásaid a produkcióval kapcsolatban, hogy meddig szeretnél eljutni?

td – Nyilvánvalóan szerettem volna megnyerni a Sztárban Sztár-t :) Ettől függetlenül nem érzem magam rosszul, hogy negyedik kiesőként távoztam a műsorból, tekintettel arra, hogy szerintem 100%-san teljesítettem.
wk – Melyik volt a kedvenc karaktered?
td – Horváth Tamás: Meggyfa produkció volt az egyik legjobban testhezálló produkció az Antonio Banderas után, ezt a dalt azóta is játszom egyébként.
wk – Kinek a bőrébe bújtál volna szívesen?

td – Szívesen énekeltem volna Stinget, vagy jó lett volna színpadra vinni a R.E.M.: Loosen my religion c. számát. Imádom a klipjét, a táncosokkal gyönyörűen életre lehetett volna kelteni ezt a világot. Magyarok közül pedig Charlie. Őt nagyon szeretem, a Mindenki valakié számát például fel is dolgoztam.
wk – 10 év múlva hol képzeled el magad?
td – a londoni Wembley-ben. :) (nevet) (90 ezres ülésszámával a második legnagyobb kapacitású stadion Európában – wk.) Ez az egyik nagyon álmom. A másik pedig az volt, hogy a Budapest Parkban fellépjek, és ez június 29-én valóra is fog válni, ugyanis a TNT előzenekaraként fogunk a színpadra állni, ezt a bulit már várom. De előtte visszatérek még az Európafit-be egy hangulatos Valentin-napi koncert erejéig!
wk – Igen, már nagyon várunk, a jövőbeli terveidhez pedig sok sikert kívánunk Neked!

Villámok

wk – Jöjjenek az elmaradhatatlan villámkérdések :) Mire vagy büszke a munkáddal kapcsolatban?
td – Arra vagyok a legbüszkébb, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Ahogy körbenézek, nagyon ritka, hogy az embereknek az a hivatásuk, amivel valójában szeretnek foglalkozni, és amiben legjobban ki tudják élni a kreativitásukat. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim, persze ezért rengeteget tettem. Borzasztó büszke vagyok a munkámra.
wk – Kávé vagy tea?
td – Kávé.
wk – Hegyek vagy tengerpart?
td – Hegyek
wk – Thriller vagy vígjáték?
td – Huh, ez fifty-fifty.
wk – Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
td – A gitáromat.
wk – Mit jelent Számodra a család egy szóban?
td – Összetartozást.
wk – Hogy viszonyulsz a gyerekekhez? Hogy van ez a Te életedben?
td – Sok gyerek vesz körül. Van egy öcsém és egy húgom, és a családban is sok a gyerek, nagyon szeretem őket.
wk – Milyen könyvet olvastál utoljára?
td – Graham Hancock: Istenek kézjegyei, de mindig szeretem újra olvasni Stephen King-től a Ragyogást.
wk – Van világsztárod, akit kedvelsz?
td – Nagyon szeretem Stinget, David Gilmore-t, az egész Pink Floyd elképesztő szerintem, Queen, Santana, én rajtuk nőttem fel.
wk – Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
td – Az, hogy mindenki hajszolja az álmait és ne engedje befolyásolni magát a körülményektől. Lehet, hogy sokszor nagyon nehéz, sőt, elérhetetlennek tűnik az álom megvalósítása, de nem szabad feladni. Annak idején engem is mindenki kinevetett, amikor gyerekként azt mondtam, hogy zenész leszek. Elképesztően sok munka, áldozat és kitartással járt, de ma elmondhatom, hogy megérte.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa fit**** tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!