Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Komédiás lóháton - interjú Pintér Tiborral

Komédiás lóháton - interjú Pintér Tiborral

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 03. 22.


A TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár 6. évadának befejezését követően szállodánkban pihent Pintér Tibor párjával, Jenniferrel. A minőségi kikapcsolódás és egymásra figyelés mellett a színművész időt szakított kérdéseinkre is...

írta: Wéber Katinka

wk – Ha jól tudom, nem először jársz Hévízen? Több fellépésed is volt már a városban...

pt – Igen, sőt, az Európafitben is jártam már, még évekkel ezelőtt. Ungár Anikóval és Berkes Gabival volt egy fellépésünk a szállodában. Rajongom a városért, több kötődésem is van a környékhez. Édesanyám karmacsi születésű, és Keszthelyre járt gimnáziumba, úgyhogy mondhatjuk, félig-meddig innen származom. A Nemzeti Lovas Színház lovainak nagy részét pedig a Dobogómajorral való kapcsolatunk jóvoltából vásároljuk meg. Rendszeresen járunk fellépni a keszthelyi színházba, és a gyenesdiási barátainkat is sokszor meglátogatjuk.
wk – Akkor minden bizonyára lovagoltál már a Zalában?
pt – Persze, sokat.
wk – Mikor kezdődött a lovaglás iránti szerelmed?
pt – Az is Balaton parthoz kötődik, gyerekkoromhoz. Balatonalmádiban, 6 éves koromban ültem először lóháton. Azt hazudtam a lovásznak, hogy kitűnően lovagolok. Felültettek a lóra, elvittek az erdőbe, és akkor éreztem, hogy ez az a dolog, amire szükségem van, amire a Jóisten rendeltetett, és ez azóta sincsen másként.

Sport és egészség...

wk – A lovaglás mellett köztudottan a testépítés is fontos szerepet kap az életedben. Mit jelent számodra a sport és az egészséges életmód? Mennyire vagy tudatos ebből a szempontból?
pt – Azt gondolom, hogy egyrészt színészként valahol kötelességem példát mutatni. A Nemzeti Lovas Színház célkitűzése és hivatástudata közé tartozik, hogy szép emberek, szép lovakon, nagy történelmi személyeket és történeteket megelevenítve szórakoztassák a közönséget, így ennek vezetőjeként példát kell mutatnom a külsőmmel is. Mindemellett 45 éves lettem, van egy fiatal barátnőm, akivel igyekszem tartani a lépést. Szinte minden nap futok, amit a nyaralások alkalmával sem hagyok ki, úgyhogy az Európafit fitnesztermét is mindenképpen kipróbálom :) A testépítéssel is alapszinten foglalkozom. Azt vallom, hogy „ép testben ép lélek”, nyilván nem csak a külső számít, hanem a lélek is mögötte.
wk – A médiában a magánéletedről és a szerelmi kapcsolataidról lehet leginkább olvasni. Mennyire zavar ez Téged?

Pintér Tibor és párja, Jennifer a Hotel Európa fit vendégei voltak
pt – Ez egy eldöntendő kérdés, hogy az ember azt választja, hogy írhatnak róla. Azt tartja a mondás, hogy „Vigyázz mit kívánsz magadnak!”… én már fiatalon tudtam azt, hogy akkor jutunk révbe művészként, ha híresek leszünk. Azért vállalok el különböző „celeb” műsorokat, és azért hagyom, hogy írjanak rólam. Így kinyitok olyan "kiskapukat", amelyek majd elvezetnek a végső célomhoz, ami maga a „színház csinálás”. Az összes kis mellékszerep, a kis kapuk juttatnak el ehhez engem.
wk – Ha meg kellene fogalmaznod, hogy ki is az a Pintér Tibor valójában, akkor hogyan írnád le magad?
pt – Egy komédiás, színművész, aki egyébként Szinetár Miklós osztályában ebből diplomát is szerzett. Abban hiszek, és arra születtem, hogy az embereket szórakoztassam, könnyeket és mosolyt csalva az arcukra egy csodálatos színházi műfajon keresztül, amit úgy hívunk: lovas színház.
wk – A Sztárban sztár című műsor kapcsán milyen pozitív élmények értek?

Pintér Tibor bátran állt a kameráink elé a wellness-ben is párjával, Jenniferrel
pt – Nagyon örülök például, hogy a produkció által Torres Danival megismerkedtem. Nagyon tehetséges és szorgalmas fiúnak tartom, a jövőben tervezzük a közös munkát.
wk – Melyik volt a kedvenc alakításod a műsorban?
pt – Az egyik és legviccesebb David Hasselhoff szerepe volt, itt bohóckodhattam kedvemre. A másik pedig valódi művészi értéket képviselt, amikor emléket állítva Orbán Józsinak, a Paff a bűvös sárkányt énekelhettem el. A sminkeseknek köszönhetően számomra is döbbenetes volt a hasonlóság!
wk – Milyen produkciót vittél volna még szívesen színpadra?
pt – Deák Bill Gyulát, Tom Jones-t, Komár Lacit nagyon szívesen alakítottam volna.
wk – Milyen terveid vannak az idei évre?
pt – Készülünk egy új, nagyszabású musicalre a Nemzeti Lovas Színházzal, ami több szempontból is izgalmas lesz. Élő rock legendák dalait feldolgozva már két musicalt is játszottunk, most pedig jön a harmadik nagy dobásunk, amivel reméljük az eddigi sikereket is túl szárnyaljuk, hiszen mi leszünk „A szabadság vándorai”, a Demjén musicalben, a ló és a színház legendája alcímmel. Megtiszteltetés számomra, hogy két Kossuth díjas művésszel, Demjén Rózsival és Kerényi Mikós Gáborral dolgozhatok. Ezúttal én picit visszavonulok, a férfi főszerepet nem én fogom alakítani. Sasvári Sándor, Janza Kata, Papadimitriu Athina és Ilyés Jennifer is szerepelni fognak a darabban. Bajai ősbemutatót tervezünk szeptemberben, illetve Szigetváron egy előbemutató előzi ezt meg!
wk – Terveidhez sok sikert kívánunk! Van még valami… a villámkérdéseinket Te sem úszod meg!

Villámok

wk – Mire vagy büszke a munkáddal kapcsolatban?
pt – A Nemzeti Lovas Színházra. Minden ősbemutatónkra, évi 100 előadással büszkélkedhetünk. Arra, hogy fiatalokat össze tudunk fogni, és hogy ezek a fiatalok feltétel nélkül jönnek velem és utánam, és arra, hogy ezek közül a fiatalok közül rengetegnek átadtam a stafétabotot, és remekelnek egy-egy színházi szerepben azóta is.
wk – Kávé vagy tea?
pt – Kávé.
wk – Hegyek vagy tengerpart?
pt – Tengerpart
wk – Thriller vagy vígjáték?
pt – Vígjáték.
wk – Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
pt – A páromat, Jennifert és a lovamat.
wk – Mit jelent Számodra a család egy szóban?
pt – Szeretet. Összetartás. Kompromisszum.
wk – Hogy viszonyulsz a gyerekekhez? Hogy van ez a Te életedben?
pt – Nagyon szeretem mindkét gyermekemet. A kisfiam 12 éves, a lányom pedig már 20 éves, jogi egyetemre jár. Nagyon kedvelik a páromat, Jennifert, jól kijönnek, és szerencsére remek a kapcsolatom mindkét gyermekem édesanyjával.
wk – Milyen könyvet olvastál utoljára?
pt – Édesanyám ajánlására jelenleg 2 könyvet is olvasok. Az egyik a veszprémi érsek, dr. Márfi Gyula könyve, Az istenkeresés útjain címmel, a másik Nyáry Krisztián: Így szerettek ők c. műve, mely a híres magyar irodalmi személyek szerelmeiről szól.
wk – Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
pt – Légy szerény! – Nem tartom be (nevet – wk.) – de jó tanács!
wk – Van világsztárod, akit kedvelsz?
pt – Brad Pitt.
wk – Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
pt – Rendezőként, szerelmes férfiként és apaként is azt tanultam meg az élettől, hogy a szeretettel és a szeretet jegyeivel - mint a türelem, megértés, vagy gondosság - sokkal hamarabb, hatékonyabban és hosszabb távon tudok elérni eredményt, mint a düh, a harag és az agresszió eszközeivel. Hiszek a szeretet erejében.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa fit**** tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!