Árak ellenőrzése
HU
DE RU EN
Szezonális akció 24 570 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 31 935 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 28 860 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 33 849 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Élni, ahogy mindig is szerettem volna - Vendégünk volt Papp Gergely, Pimasz úr

Élni, ahogy mindig is szerettem volna - Vendégünk volt Papp Gergely, Pimasz úr

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 07. 17.


Az Acapulco családi élménymedencénél találkoztunk Papp Gergellyel, ismertebb nevén Pimasz Úrral, ahol kollégánk Novák Dániel idei díjnyertes kreációját, a Kék Vitorlás nevet viselő 2019-es Balaton Koktélját kóstolta épp...

Az újságíró-riporter-kritikus vendégünkkel Sényi Anita marketing asszisztens kollégánk beszélgetett.

SA - Hogy érzitek magatokat nálunk?

PG - Minden nagyon tetszik. Már megszoktuk, hogy két napunk van mindenhol kiélvezni a helyek adottságait, úgyhogy az nagyon pozitív volt, hogy este 9 óráig tudtuk használni a belső fürdési lehetőséget. Meg is állapítottam, hogy nagyon jó az egésznek az elrendezése, könnyen megtalálható az összes fontos helyszín. Nekünk a pancsolás a lényeg. A Balatonnál élünk, ennek ellenére szeretünk a Balatonon és a környékén pihenni. Nem véletlenül döntöttünk úgy, hogy idén nyáron kipróbálunk valami újat, egy igazi Balaton körüli vakációt. Érdekes látni, hányféle arca van a tónak. De a két part városai között is hatalmas a különbség a tekintetben, hogy hol-mit lehet csinálni. Hévíz egyébként nekünk egy régi, szeretett desztinációnk. Év közben is gyakran jövök ide a reggeli műsor (RTL Reggeli) miatt. A Hotel Európa fit****-ben viszont most járunk először. Nagyon tetszik a szoba, fantasztikus összenyitható szobánk van. A gyerek imádja, hogy van egy külön szobája, külön televíziója, el tud lazulni, ugyanakkor együtt is meg tudjuk élni a különféle programokat. Imádunk fürdeni, szaunázni, de tervezzük, hogy kimegyünk megmártózni a tóban. Hiába ősszel-télen a legideálisabb, nincs mese, mi most tudjuk ezt kipróbálni. Mondjuk azt sajnáljuk egy kicsit, hogy noha egy fürdővárosról van szó, elég korán bezár a tófürdő...

Együtt...

SA - Kipróbáltátok már a GameRoom-ot?

PG - Még nem voltunk, habár a fiam pont az a korosztály, de ő most inkább azt élvezi, hogy egy kicsit szállodázhat, és velünk lehet. Ha mondhatok egy személyes információt, mi sose szoktuk őt „leadni”, vagy betenni más gyerekek közé, ez mindig az ő döntése, hogy mit szeretne. Elég kiterjedt baráti társaságunk van, ahol ő jól érzi magát a felnőttek és a gyerekek között is. Most együtt van a család, nekünk jelenleg az a legfontosabb, hogy együtt lehessünk, pingpongozzunk, pancsoljunk. Együtt.

SA - Említetted, hogy nemrégiben Szigligetre költöztetek. Miért pont ezt a helyet választottátok? A fiatok hogy viselte a nagy változást?

PG - Ő kérte. Mi évek óta Szigligetre jártunk nyaralni, szerintünk az egyik legszebb balatoni település. Van ott is egy elég kiterjedt baráti társaságunk, így abszolút nem volt idegen neki a helyszín. Már évekkel ezelőtt szóba került, hogy szeretnénk ott élni, konkrétan 7 éve keresgéltünk. Budán, ahol laktunk, olyan közel volt az iskola, hogy kinyitottam a kertkaput, és már bent is volt. De ez csak negyedik osztályig volt így, felső tagozatban épületet kellett volna váltani. Így ha már úgyis váltani kellett, akkor felmerült, hogy miért ne kezdje a felsőt Szigligeten. Pont akkor vettük a kis házunkat, olyan kézenfekvő volt az egész helyzet. A fiam nagyon kíváncsi volt. Megnéztünk másfél évvel ezelőtt egy évnyitót a szigligeti iskolában, körbevezették a fiamat, és ő egyből mondta, hogy ide szeretne járni. Úgyhogy ez lényegében az ő döntése volt. Aztán a feleségem is megtalálta itt a számításait, ő is ebben az iskolában tanít. Nekem Budapesten vannak munkáim, felszaladgálok. Mondjuk hétfő estétől csütörtök reggelig vagyok a fővárosban, csütörtök déltől hétfő estig meg Szigligeten. Tehát a hét nagyobb részét töltöm velük itt lent a Balatonnál, ami dolgom van, azt meg úgy rakom össze, hogy ne kelljen le-föl rohangálni. Megvan még a fenti lakásunk, ami dolog van, azt onnan intézem.

Külföld vagy belföld

SA - Ezek szerint a nyár a család nagyobbik részének szabad…

PG - Igen, el is akartunk utazni külföldre, de aztán rájöttünk, hogy semmi értelme, úgyis itt szeretünk lenni.

SA - A balatoni nyaraló-túrát mi alapján állítottátok össze?

PG – Év közben egy csomó meghívásunk volt különféle klassz Balaton-parti szállodákba, így jöttünk ide is. (nevet) De ugyanígy voltunk Balatonfüreden, most Hévízen, holnap Balatonlellén. Ott a Richter Cirkuszt nézzük meg, őket nagyon szeretjük. De az is nagyon fontos, hogy közben haza tudjunk menni, mert van három kiskutyánk a birtokon, akik szabadon vannak, de másfél napokra otthon tudjuk őket hagyni. Holnap reggel ha innen továbbmegyünk, akkor először otthon kutyázunk, és majd csak délután megyünk tovább.

SA - És meddig tart ez a túra?

PG - Csak egy hétig. Jövő héttől már az RTL Klub Reggeli című műsorában kell dolgoznom, irány vissza a munkához. De kell egy kis ilyen is, azért ez a hajnalban kelés, hajnalban fekvés nagyon furcsa életmód. Van mit kipihenni rajta. Időnként a család is nehezen tolerálja ezt a fajta beosztást, de mégis, szerethető a dolog..

Balaton vagy főváros

SA - Ezek szerint mindenki sokkal jobban érzi magát itt, mint Pesten?

PG – Olyannyira, hogy a karácsony és a születésnap, ez a két dolog, ami miatt feljönnek Pestre, különben egyáltalán nem hiányzik nekik.

SA - Érdekes, pedig általában az emberek inkább fel akarnak költözni Pestre…

PG - Hidd el, hogy az én baráti körömből gyakorlatilag egy-két éven belül biztos, hogy mindenki a Balatonnál fog élni. Én egész életemben azért dolgoztam, hogy úgy élhessek, mintha egész évben nyaralnék. Mi nem gyűjtögetjük a pénzt, hanem arra költjük, hogy jól érezzük magunkat.

SA - Melyik volt az eddigi legjobb, legérdekesebb „ottalvós” élményed?

PG - Nem igazán tudok kiemelni senkit, mert összesen volt 60 ilyen, hatvanszor voltunk valakinek az otthonában. És gyakorlatilag azt mondhatom, hogy mondjuk néhány kevésbé kellemes élményt leszámítva, mindenhol marha jó volt. Mindenki másért volt jó. Eleve az, hogy beengedtek, befogadtak, igent mondtak. És aztán olyan barátságok szövődtek, amiből nem tudok kiemelni egyébként, mert imádom az összeset. Ha neveket kéne említeni, akivel azóta is megmaradt a nagyon közeli barátság, akkor a Punnany Massif énekese, Felcser Máté, de mondhatnám Michelisz Norbit, az autóversenyzőt, ami egy nagyon meghatározó élmény volt, vagy Kiss Ádámot, a humoristát. Igazából majdhogynem mindegyikükkel azóta is egy nagyon közeli, speciális viszonyt ápolunk.

SA - Milyen terveid vannak a közeljövőre?

PG - Szeretném majd valamikor folytatni ezt az „ottalvós” sorozatunkat. De ennek az egésznek a kulcsa a feleségem, aki viszont még pihen, még időt kér ehhez. Ő most nagyon jól érzi magát abban, amit csinál, így ez most még várat magára. Én régen producerként is dolgoztam, csináltam műsorokat úgy, hogy nem én szerepeltem benne, ilyesmi vágyaim újra vannak például.

Villámok

SA - Kávé vagy tea?

PG - Kávé

SA - Hegy vagy tengerpart?

PG - Tengerpart

SA - Thriller vagy vígjáték?

PG - Vígjáték

SA - El kéne menned egy lakatlan szigetre, mit viszel magaddal?

PG - Egy jó könyvet. Végre lenne időm olvasni.

SA - Mit jelent számodra a család egy szóban?

PG - Biztonság. Szórakozás. Ez már két szó :)

SA - Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál?

PG - Nagyon szeretek olvasni, de már nem könyveket olvasok, hanem az interneten cikkeket, meg amik érdekelnek. Utoljára egy olyan könyvet olvastam, ami a mexikói kokain maffiáról szólt.

SA - Ki az a világsztár, akire felnézel, vagy rajongsz érte?

PG – Sok világsztárt kedvelek, zenészeket, színészeket. A kedvencem Jovanotti, ő egy olasz rapper.

SA - Mit jelent számodra a wellness?

PG – Wellnessezni nagyon szeretek. A teleinknek nagyon fontos része. Szeretem a gőzt, a szaunát, a gyógyvizet. Jó dolog, hogy Szigligethez közel van Tapolca, ahol jó kis wellness lehetőségek vannak, oda gyakran el szoktunk menni. De most szeretnénk felvenni a listánkra Hévízt is, mert a téli idők nagyon megoldandó időszak a Balatonnál élőknek, és szeptember-októbertől jó tudni, ha vannak plusz lehetőségek. Én a wellnesst az egyik legklasszabb dolognak tartom..

SA - Milyennek képzelnél egy tökéletes napot?

PG - Nekem sok tökéletes napom van. Mondjuk úgy néz ki egy tökéletes napom, hogy kora reggel, amikor még hűvösebb van, teniszezem a barátaimmal, utána úszom egy nagyot a Balatonban. Aztán ebédelünk egy jót a családommal, beülünk a kis elektromos motorcsónakunkba és elmegyünk kirándulni, mondjuk Badacsony felé. A szigligeti barátainkkal sütünk-főzünk egyet valakinek a kertjében, és utána egy jót bulizunk együtt. De azt kell, hogy mondjam, az egész nyaram így telik :) Tehát ez egy tökéletes nap, de ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk májustól szeptemberig így élek. Úgyhogy én ennek örülök, azt hiszem, ha valamire igazán büszke vagyok, az az, hogy ezt sikerült megteremtenem. Azt, ahogy én mindig is szerettem volna élni.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Év szállása díjak 2021

Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa...

Tovább a hírhez
Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit****superior működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft....

Tovább a hírhez
4.9/5
235 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
94%
Szoba
97%
Étterem
96%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Férjemmel a Senior 60+ ajánlat keretében négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel.”

2021. december 23.

“Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel kettesben a szállodában. Tapasztalatunk alapján a szálloda nem 4 csillagos, hanem inkább 5 csillagos színvonalat képvisel. TIsztaság makulátlan, az összes dolgozó udvarias, előre köszön a vendégeknek, a bárban dolgozó kolléga is nagyon udvarias, a chef ételei teljesen elvarázsoltak minket, az ételek nagyon jó minőségűek, frissek, választékosak. A szobák teljesen felújítottak, a wellness részleg szuper, minden igényt kielégít. Voltunk már több helyen, de ez a szálloda nálunk a TOP 2-ben benne van. Annyit üzenek a szauna mesternek, hogy legközelebb legyen illó olaja. Bár a következő alkalommal remélem mi sem hagyjuk itthon. :) Jövőre biztosan visszatérünk! Györgyi és Hugó Budakesziről”

2021. december 16.

“Szerethető szálloda, harmadszor voltunk, most sem csalódtunk.”

2021. december 09.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“Nagyon remek szálloda minden tekintetben‼️”

2022. január 17.

“Minden nagyon klassz volt! Kivéve egyet, hogy a wellness részlegen egy kicsit hűvös volt. De a szoba az ételek a személyzet minden kiváló volt.”

2021. december 31.

“Minden tökéletes volt, mint mindig!”

2021. december 01.

“Nagy elismerésem a Séfnek. Sok marha pörköltet ettem már, de olyan marha-pofa pörköltet még nem. Egyszerüen zseniális volt.”

2021. december 02.

“Tökéletes volt minden, kedvenc szállodánk lett!”

2021. december 12.

“Én ilyen profi szállodával még nem találkoztam. Kedves és nagyon figyelmes személyzet. Minden centiméter felújítva és tisztán tartva. Az étkezések pedig torony magasan a legjobbak amit valaha szállodában ettem. Nem elégszik meg a hely a csak "jó"-val. nagybetűs KIVÁLÓ az egész.”

2021. december 07.

“A személyzet kedvességét és segítőkészen való hozzáállását mindenképpen kiemelném Szinten kiemelendő az ételek minősége és a szilveszteri gála vacsora egésze”

2022. január 03.

“Nagyon jól éreztük magunkat, kedves alkalmazottak, szép szoba és finom ételek! Apartroom-ot béreltünk..szép tiszta, tágas volt..ár -érték arányban nekünk eddig ez a top Magyarországon...a Siófok Azur csalódás volt ehhez képest...”

2022. január 05.

“Nagyon tiszta, kedves dolgozok, kis gyermekes csaladkent is tokeletes, finom Etelek.”

2021. december 18.

“Minden kiváló, az éttermi szolgáltatás magasan viszi a hotellel kapcsolatos elégedettségünk. Az menü kiváló, a felszolgálás osztályon felüli, a kollégáik nagyon kedvesek, figyelmesek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A wellness részleg szuper mint mindig, kicsit hiányoltam a szauna felöntéseket. Remélem majd visszatér ez a szép hagyomány! A személyzet minden területen kedves figyelmes, udvarias. Az egyetlen negatívum a Vitalium Health gyógyászati központ. 4 különböző masszázson is resztvettünk, ebből három értékelhetetlen volt, mind a masszázs szolgáltatás, mind az emberi hozzáállás. Sajnos korábbi években is ezt tapasztaltuk.”

2021. december 28.

“Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Minden szuper volt! Csak azért nem 5-ös, mert ha olcsóbb lenne, akkor gyakrabban mennénk, és Önöknek is jobb lenne ha nagyobb kihasználtság lenne. És ahogy a közmondás is tartja: .." a legdrágább szoba, a ki nem adott szoba!" ,) Mindenkinek ajánlani fogom a hotelt! Minden jót kívánva!”

2021. december 28.

“Udvarias segítőkész személyzet, tisztaság mindenhol, kitűnő konyha, nagyon jó elhelyezkedés.”

2021. december 06.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a reggeli bőséges. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kinti medence nagyon hideg volt a tartózkodásunk alatt valamilyen cső meghibásodása miatt, ezért azt nem tudtuk kipróbálni. Nagyon sajnáltuk, mert pont azért eset az Önök szállodájára a választásunk a többivel szemben, mert a kinti medencét is lehet elvileg használni télen.”

2021. december 01.

“Szuper volt, köszönjük!”

2022. január 14.

“Visszatérő vendégek vagyunk.Nagyra értékeljük a szálloda dolgozóinak segítőkészségét, az udvariasságot,a finom ételeket. Karácsonykor a pazar éttermi kínálaton kívül még ajándékkal is kedveskedtek. Az odalátogató turisták sajnos nem minden esetben járulnak hozzá a pihenni vágyók teljes nyugalmához.Gondolok itt a termál medencében való hangoskodásra,amelyet talán néhány felirat kihelyezésével mérsékelni lehetne. A legtöbb élményünk pozitív volt. Köszönjük.”

2021. december 27.

“Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk.”

2021. december 31.

“A fenti értékelés csak a szállodára vonatkozik, nem látok wellness kérdéseket. A wellness is nagyon jó, régóta igénybe vesszük. Minden megvan egy helyen, viszont a gyógyvíz összetétele korábban ki volt függesztve a gyógymedence mellett. Most már nem látjuk. (vagy nem jó helyen keressük) Több tájékoztatást szívesen látnék, pl. szobai szórólapon, mert egyes vendégek bizony néha megfeledkeznek a kulturált viselkedésről. Fura, hogy a fenti natúr szauna (ezt vesszük igénybe) átlátszó ajtó, ablak mögött van, a lenti textiles (?) szauna pedig jobban szeparált. Egyértelművé kellene tenni, hogy a textiles szaunában szabad(?) natúr szaunázni, de a natúr szaunában nem szabad "textil szaunázni".”

2022. január 03.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Imádtunk minden ott töltött percet, nagyon szépen felújitott szobák, kiemelkedően kedves személyzet, szuper ételek.”

2022. január 10.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“Végtelenül kedves személyzet, a szoba maximálisan tiszta és felszerelt. Minden adott volt a tökéletes pihenéshez. Ott hagytunk egy személyes tárgyat a szobában, amikor jeleztem, a recepción mindent megtettek, hogy megkeressék. Hálás vagyok a segítőkészségért.”

2021. december 14.

“Ami számunkra a legfontosabb, tökéletes tisztaság volt. A személyzet hozzáállása és szakmaisága megkérdőjelezhetetlenül a legmagasabb színvonalú Magyarországon. (A szálloda szakmai elismertsége nem véletlen, tapasztaltuk.) Az ételválaszték csodálatos, a bár kínálata szintén tökéletes. Egyetlen dolog, amiben szerintünk javítani lehetne, hogy a téli időszakban az étteremben tartózkodás után a ruhánkba beivódott az ételszag. Ennek megoldása szerintünk még fontos lenne.”

2021. december 28.

“Nagyon szívesen ajánlom bárkinek aki szeretne egy csodálatos szállodában eltölteni pár napot. A személyzet nagyon kedves a szobák szépek és tiszták. Az ételek nagyon finomak voltak és a wellness is minden igényt kielégítő volt. Köszönünk mindent Hotel Európa Fit!”

2022. január 08.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Minden nagyon jo volt, Szoba nagyon tiszta volt, étel is finom volt.”

2022. január 09.

“Kedves Eurapafit Csapat! Nagyon jó éreztük magunkat Önöknél. Visszajáró vendégként elmondthatom, hogy talán ez volt a legjobb karácsonyunk Önöknél. Gyönyörű szobát kaptunk, nagyon szép lett a felújított rész. Külön köszönetet mondunk, hogy végre vihettük a kutyánkat is - nélküle nem tudjuk elképzelni a karácsonyt. A személyzet kedvessége, és segítőkészsége is kiemelkedő volt. Nem tudok negatív kritikát írni, mindenki hozzáállása a magas színvonalról tanuskodott. A takarító személyzet is nagyon kedves volt, a recepción is mindig segítséget kaptunk, a pincérekről szintén. A szakácsokat nem tudom eléggé dícsérni, minden nagyon szuper volt. Örülök, hogy a vezetőváltással maradtak ismerős arcok, jó volt ezt tapasztalni. Köszönjük az ajándékot is, nagyon kedves gesztus volt. Nekem személy szerint hiányzott az ajándék bejgli a szobában :) , de ez nem von semmit le az eltöltött idő minőségéből. Köszönjük szépen az eltöltött időt, hamarosan újra találkozunk.”

2021. december 29.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Először jártunk az Önök szállodájában és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg szuper, talán csak egy kis kis negatívum, hogy az élménymedence vize nem felelt meg a kiírt hőmérsékletnek és kicsit hideg volt. Az ételek nagyon-nagyon finomak és ízletesek voltak, bőséges választékkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az apartmanszoba nagyon szépen felújított és tágas, talán annyit lehetne javítani, hogy a fürdőben a ventilátor külön kapcsolható legyen, mert nagyon hangos. Összességében szuper hely, imádtuk, bármikor visszatérnénk.”

2021. december 06.

“N agyon szeretjük ezt szállodát,évek óta visszatérő vendégek vagyunk.Nagyon kedves személyzet,szuoer konyha,mindenki talál kedvére megfelelőt,nagyon finomak az ételek,kedves kiszolgálás van.Imádjuk az úszómedencét,kellemes a víz hőmérséklete,jó benne úszni.Hévíz egy nagyon kedves városka,jó nagyokat lehet ott sétálni.alig várjuk,hogy újból visszarérjünk'”

2022. január 03.

“Szuper hely, kényelmes szobák, finom ételek.”

2022. január 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk !”

2021. december 30.

“Születésnapomon (12.25.) megleptek egy kis tortával, köszönöm kedvességüket, nagyon jól esett! BÚÉK! Zöldi Gábor”

2021. december 28.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“Ebbe a szállodába 15 éve minden évben eltőltöttem 8 napot és azt tapasztaltam, hogy évről - évre emelik a színvonalat színe mindenterületen. Aki pihenni és gyogyúlni akar annak feltétlen ajánlom, de aki pár napos kikapcsolódást akár, az sem fog csalódni ”

2021. december 09.

“Szilveszterrel kapcsolatban lenne észrevételem. A műsor fergeteges volt, de nagy csalódás volt számunkra, hogy állva kellett végig nézni ( élvezni) !!! Hosszú évek óta Önöknél szilveszterezünk, eddig kényelmesen vacsora után ülve csodálhattuk a műsort. Szeretnénk még megjegyezni, hogy díszítés nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak. Ha megenged még egy észrevételt (ez már lehet, hogy már túlzás megjegyzés) érkezéskor a szobánkban személyre szóló üdvözlő kártyát kaptunk, ami igen jól esett! Nagy tisztelettel: Ulrik György és felesége, valamint Dr. Kőrösi Géza és felesége”

2022. január 08.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Mivel többször megszálltunk már az előző években a szállodában, és tudatosan választjuk, örülnénk ha némi (5-10%) kedvezménnyel honorálnák következő látogatásunk. Köszönettel, üdvözlettel, Molnár Péter”

2022. január 10.

“Fantasztikus szálloda, mondhatnám az eddigi legjobb. Visszatérő vendégként még mindig lenyűgöz.Ajánlom mindenkinek tiszta szívből.”

2021. december 07.

“Nagyon jó a konyhájuk!!”

2021. december 28.

“CSodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Europában.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Ettől jobbat nem is tudunk elképzelni.Úgy megyünk Önökhöz,mintha haza mennénk.Aminek különösen örültünk,hogy az emeleti gőzszaunát bekapcsolták,mivel a földszinti elromlott. A szobánk nagyon kényelmes,és ragyogó tisztaság van. Segítőkész kedves személyzet,minden dolgozójuk. Az étteremben bőséges a választék,és nagyon finomak. Gratulálok Önöknek,hogy ilyen csodálatos hotelt működtetnek. Sajnos ez nem mondható el minden welness hotelra. Húsvétra ,ha semmi nem jön közbe,ott vagyunk. Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek.”

2022. január 18.

“Visszatérünk”

2022. január 09.

“Szavakba nemlehet leirni annyira tetszet az ellátas.Az ukrán ismerősnek is nagyon tetszet gondolm március hónap 2022 ha nem jön közbe semi találkozunk.Mégegyszer kösz Europa Fit. Tisztelettel a Dancs család.”

2021. december 15.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“A Hotel Európa Fit rövid időn belül a kedvencemmé vált, kiváltotta az előzőleg általam legjobban kedvelt szállodát. Biztos, hogy rendszeresen visszatérő vendég leszek. A legnagyobb vonzereje - minden más kifogástalan szolgáltatása mellett -, a kimagaslóan figyelmes személyzet.”

2021. december 07.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Mindennel elégedettek voltunk,minden ragyogott a tisztasagtól, az ott dolgozók kedvesek,közvetlenek voltak jól éreztük magunkat”

2021. december 05.

“Nagyon kellemes élmény volt megszállni Önöknél. Mind a szoba, az étterem, a wellness részleg és a személyzet is kifogástalan minőségű volt. Nagyon élveztük az ott töltött napokat. Biztosan visszatérünk még.”

2021. december 12.

“Minden jó volt a szoba valóban olyan mint a képeken és párommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és kedves volt az ételek ízletesek és választékosak. Wellness részlegben a nagyobb medence lehetne 2-3 fokkal melegebb :) A karácsonyi dekorációért külön elismerés nagyon ízléses és igényes volt.”

2021. december 29.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Fantasztikus jo hely....es a konyha tokeletes”

2022. január 11.

“Ajánlom mindenkinek!!! 8x5 ez egy megérdemelt lelkiismeretes csapatnak köszönhető!! Köszönöm párommal együtt ezt a szuper2021-2022.váltást nagyon vigyáztok mindenre és ezért **5-ös. Maradok mindig elismerő vendégetek Lajos és párja Ildikó. 2021.12.29-2022.01.02 ”

2022. január 03.

“Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a Pincérek kedvességéért, segítőkészségükért! Üdvözlettel: P. Tímea”

2022. január 03.

“Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A tapasztalataink nagyon jók voltak az eltöltött 4 éjszaka során. A szoba tisztasága, felszereltsége is rendben volt. Az ételek mind minőségileg, mind választék szempontjából is nagyon rendben voltak, nagyon ízletesek voltak. Sajnos azonban a diák felszolgálók nem mindig figyeltek a használt teritékek leszedésére. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nem utoljára jártunk Önöknél.”

2022. január 19.

“Kilátással a tetôre? Lehet hogy Minden szoba foglalt volt? A szakácsok és AZ éttermi személyzet 10 pontos! ”

2021. december 08.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Fantasztikusan éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk”

2022. január 10.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

Kövessen minket!