Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Élni, ahogy mindig is szerettem volna - Vendégünk volt Papp Gergely, Pimasz úr

Élni, ahogy mindig is szerettem volna - Vendégünk volt Papp Gergely, Pimasz úr

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 07. 17.


Az Acapulco családi élménymedencénél találkoztunk Papp Gergellyel, ismertebb nevén Pimasz Úrral, ahol kollégánk Novák Dániel idei díjnyertes kreációját, a Kék Vitorlás nevet viselő 2019-es Balaton Koktélját kóstolta épp...

Az újságíró-riporter-kritikus vendégünkkel Sényi Anita marketing asszisztens kollégánk beszélgetett.

SA - Hogy érzitek magatokat nálunk?

PG - Minden nagyon tetszik. Már megszoktuk, hogy két napunk van mindenhol kiélvezni a helyek adottságait, úgyhogy az nagyon pozitív volt, hogy este 9 óráig tudtuk használni a belső fürdési lehetőséget. Meg is állapítottam, hogy nagyon jó az egésznek az elrendezése, könnyen megtalálható az összes fontos helyszín. Nekünk a pancsolás a lényeg. A Balatonnál élünk, ennek ellenére szeretünk a Balatonon és a környékén pihenni. Nem véletlenül döntöttünk úgy, hogy idén nyáron kipróbálunk valami újat, egy igazi Balaton körüli vakációt. Érdekes látni, hányféle arca van a tónak. De a két part városai között is hatalmas a különbség a tekintetben, hogy hol-mit lehet csinálni. Hévíz egyébként nekünk egy régi, szeretett desztinációnk. Év közben is gyakran jövök ide a reggeli műsor (RTL Reggeli) miatt. A Hotel Európa fit****-ben viszont most járunk először. Nagyon tetszik a szoba, fantasztikus összenyitható szobánk van. A gyerek imádja, hogy van egy külön szobája, külön televíziója, el tud lazulni, ugyanakkor együtt is meg tudjuk élni a különféle programokat. Imádunk fürdeni, szaunázni, de tervezzük, hogy kimegyünk megmártózni a tóban. Hiába ősszel-télen a legideálisabb, nincs mese, mi most tudjuk ezt kipróbálni. Mondjuk azt sajnáljuk egy kicsit, hogy noha egy fürdővárosról van szó, elég korán bezár a tófürdő...

Együtt...

SA - Kipróbáltátok már a GameRoom-ot?

PG - Még nem voltunk, habár a fiam pont az a korosztály, de ő most inkább azt élvezi, hogy egy kicsit szállodázhat, és velünk lehet. Ha mondhatok egy személyes információt, mi sose szoktuk őt „leadni”, vagy betenni más gyerekek közé, ez mindig az ő döntése, hogy mit szeretne. Elég kiterjedt baráti társaságunk van, ahol ő jól érzi magát a felnőttek és a gyerekek között is. Most együtt van a család, nekünk jelenleg az a legfontosabb, hogy együtt lehessünk, pingpongozzunk, pancsoljunk. Együtt.

SA - Említetted, hogy nemrégiben Szigligetre költöztetek. Miért pont ezt a helyet választottátok? A fiatok hogy viselte a nagy változást?

PG - Ő kérte. Mi évek óta Szigligetre jártunk nyaralni, szerintünk az egyik legszebb balatoni település. Van ott is egy elég kiterjedt baráti társaságunk, így abszolút nem volt idegen neki a helyszín. Már évekkel ezelőtt szóba került, hogy szeretnénk ott élni, konkrétan 7 éve keresgéltünk. Budán, ahol laktunk, olyan közel volt az iskola, hogy kinyitottam a kertkaput, és már bent is volt. De ez csak negyedik osztályig volt így, felső tagozatban épületet kellett volna váltani. Így ha már úgyis váltani kellett, akkor felmerült, hogy miért ne kezdje a felsőt Szigligeten. Pont akkor vettük a kis házunkat, olyan kézenfekvő volt az egész helyzet. A fiam nagyon kíváncsi volt. Megnéztünk másfél évvel ezelőtt egy évnyitót a szigligeti iskolában, körbevezették a fiamat, és ő egyből mondta, hogy ide szeretne járni. Úgyhogy ez lényegében az ő döntése volt. Aztán a feleségem is megtalálta itt a számításait, ő is ebben az iskolában tanít. Nekem Budapesten vannak munkáim, felszaladgálok. Mondjuk hétfő estétől csütörtök reggelig vagyok a fővárosban, csütörtök déltől hétfő estig meg Szigligeten. Tehát a hét nagyobb részét töltöm velük itt lent a Balatonnál, ami dolgom van, azt meg úgy rakom össze, hogy ne kelljen le-föl rohangálni. Megvan még a fenti lakásunk, ami dolog van, azt onnan intézem.

Külföld vagy belföld

SA - Ezek szerint a nyár a család nagyobbik részének szabad…

PG - Igen, el is akartunk utazni külföldre, de aztán rájöttünk, hogy semmi értelme, úgyis itt szeretünk lenni.

SA - A balatoni nyaraló-túrát mi alapján állítottátok össze?

PG – Év közben egy csomó meghívásunk volt különféle klassz Balaton-parti szállodákba, így jöttünk ide is. (nevet) De ugyanígy voltunk Balatonfüreden, most Hévízen, holnap Balatonlellén. Ott a Richter Cirkuszt nézzük meg, őket nagyon szeretjük. De az is nagyon fontos, hogy közben haza tudjunk menni, mert van három kiskutyánk a birtokon, akik szabadon vannak, de másfél napokra otthon tudjuk őket hagyni. Holnap reggel ha innen továbbmegyünk, akkor először otthon kutyázunk, és majd csak délután megyünk tovább.

SA - És meddig tart ez a túra?

PG - Csak egy hétig. Jövő héttől már az RTL Klub Reggeli című műsorában kell dolgoznom, irány vissza a munkához. De kell egy kis ilyen is, azért ez a hajnalban kelés, hajnalban fekvés nagyon furcsa életmód. Van mit kipihenni rajta. Időnként a család is nehezen tolerálja ezt a fajta beosztást, de mégis, szerethető a dolog..

Balaton vagy főváros

SA - Ezek szerint mindenki sokkal jobban érzi magát itt, mint Pesten?

PG – Olyannyira, hogy a karácsony és a születésnap, ez a két dolog, ami miatt feljönnek Pestre, különben egyáltalán nem hiányzik nekik.

SA - Érdekes, pedig általában az emberek inkább fel akarnak költözni Pestre…

PG - Hidd el, hogy az én baráti körömből gyakorlatilag egy-két éven belül biztos, hogy mindenki a Balatonnál fog élni. Én egész életemben azért dolgoztam, hogy úgy élhessek, mintha egész évben nyaralnék. Mi nem gyűjtögetjük a pénzt, hanem arra költjük, hogy jól érezzük magunkat.

SA - Melyik volt az eddigi legjobb, legérdekesebb „ottalvós” élményed?

PG - Nem igazán tudok kiemelni senkit, mert összesen volt 60 ilyen, hatvanszor voltunk valakinek az otthonában. És gyakorlatilag azt mondhatom, hogy mondjuk néhány kevésbé kellemes élményt leszámítva, mindenhol marha jó volt. Mindenki másért volt jó. Eleve az, hogy beengedtek, befogadtak, igent mondtak. És aztán olyan barátságok szövődtek, amiből nem tudok kiemelni egyébként, mert imádom az összeset. Ha neveket kéne említeni, akivel azóta is megmaradt a nagyon közeli barátság, akkor a Punnany Massif énekese, Felcser Máté, de mondhatnám Michelisz Norbit, az autóversenyzőt, ami egy nagyon meghatározó élmény volt, vagy Kiss Ádámot, a humoristát. Igazából majdhogynem mindegyikükkel azóta is egy nagyon közeli, speciális viszonyt ápolunk.

SA - Milyen terveid vannak a közeljövőre?

PG - Szeretném majd valamikor folytatni ezt az „ottalvós” sorozatunkat. De ennek az egésznek a kulcsa a feleségem, aki viszont még pihen, még időt kér ehhez. Ő most nagyon jól érzi magát abban, amit csinál, így ez most még várat magára. Én régen producerként is dolgoztam, csináltam műsorokat úgy, hogy nem én szerepeltem benne, ilyesmi vágyaim újra vannak például.

Villámok

SA - Kávé vagy tea?

PG - Kávé

SA - Hegy vagy tengerpart?

PG - Tengerpart

SA - Thriller vagy vígjáték?

PG - Vígjáték

SA - El kéne menned egy lakatlan szigetre, mit viszel magaddal?

PG - Egy jó könyvet. Végre lenne időm olvasni.

SA - Mit jelent számodra a család egy szóban?

PG - Biztonság. Szórakozás. Ez már két szó :)

SA - Mi volt az utolsó könyv, amit olvastál?

PG - Nagyon szeretek olvasni, de már nem könyveket olvasok, hanem az interneten cikkeket, meg amik érdekelnek. Utoljára egy olyan könyvet olvastam, ami a mexikói kokain maffiáról szólt.

SA - Ki az a világsztár, akire felnézel, vagy rajongsz érte?

PG – Sok világsztárt kedvelek, zenészeket, színészeket. A kedvencem Jovanotti, ő egy olasz rapper.

SA - Mit jelent számodra a wellness?

PG – Wellnessezni nagyon szeretek. A teleinknek nagyon fontos része. Szeretem a gőzt, a szaunát, a gyógyvizet. Jó dolog, hogy Szigligethez közel van Tapolca, ahol jó kis wellness lehetőségek vannak, oda gyakran el szoktunk menni. De most szeretnénk felvenni a listánkra Hévízt is, mert a téli idők nagyon megoldandó időszak a Balatonnál élőknek, és szeptember-októbertől jó tudni, ha vannak plusz lehetőségek. Én a wellnesst az egyik legklasszabb dolognak tartom..

SA - Milyennek képzelnél egy tökéletes napot?

PG - Nekem sok tökéletes napom van. Mondjuk úgy néz ki egy tökéletes napom, hogy kora reggel, amikor még hűvösebb van, teniszezem a barátaimmal, utána úszom egy nagyot a Balatonban. Aztán ebédelünk egy jót a családommal, beülünk a kis elektromos motorcsónakunkba és elmegyünk kirándulni, mondjuk Badacsony felé. A szigligeti barátainkkal sütünk-főzünk egyet valakinek a kertjében, és utána egy jót bulizunk együtt. De azt kell, hogy mondjam, az egész nyaram így telik :) Tehát ez egy tökéletes nap, de ezt úgy kell elképzelni, hogy mondjuk májustól szeptemberig így élek. Úgyhogy én ennek örülök, azt hiszem, ha valamire igazán büszke vagyok, az az, hogy ezt sikerült megteremtenem. Azt, ahogy én mindig is szerettem volna élni.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa fit**** tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!