Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Hogy lettem DiCaprio magyar hangja - Hevér Gábor járt nálunk...

Hogy lettem DiCaprio magyar hangja - Hevér Gábor járt nálunk...

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 07. 31.


A szálloda meghívására, első alkalommal járt nálunk Hevér Gábor, aki többek között a BÚÉK című filmből lehet ismerős.

Nem „alaptalanul” töltött el nálunk néhány napot, ugyanis a Gasztroshow elnevezésű programunk egyik főszereplője volt.

A beszélgetés Hevér Gábor (színművész) és Tikos Tünde (Quality Manager - Hotel Európa fit****) között hangzott el.
írta: wk

TT - Családoddal érkeztél ide a szállodánkba. Míg ők élvezik a napsütést, Neked komoly feladatod lesz a konyhában, Szulák Andreával fogsz főzni a Gasztroshow keretein belül. Mennyire vagy konyhatündér otthon?

HG - Nagyon szeretek, és szerintem jól is tudok főzni. Egyébként kaptam már felkérést főzőshow-ban való szereplésre, de sajnos egyéb munkák miatt nem tudtam elvállalni. Ízvilágban azt gondolom, otthon vagyok, de a különböző konyhai technikákban van mit tanulnom. Éppen ezért várom már, hogy apró trükköket, praktikákat ellessek a szálloda séfjétől.

TT - Milyen jellegű ételeket szeretsz?
HG - Nagyon szeretem a halakat, viszont keveset készítünk, szerintem jellemzően mi magyarok kevés halat eszünk. Szabadidőmben szívesen horgászom (match-ezem és feederezem), bár többnyire békés halakat, pontyot, kárászt és keszeget fogunk. A pontyot halászlének szeretem, ez egyébként nálunk a karácsonyi fogás is, a kárászt és a keszeget pedig általában megsütjük…

DiCaprio magyar hangja

TT - Színházban és filmekben is nagyon aktív vagy, legtöbben mégis mint szinkronhang ismernek talán Téged. Állandó magyar hangja vagy például Leonardo DiCaprio-nak...
HG - Igen, ennek egy szép története van... (mosolyog.. - wk) Tavaly volt 20 éves a Titanic. Egy nagyon kedves szinkronrendezőnek, Csörögi Istvánnak köszönhetem ezt a szerepet, aki azóta sajnos már nincs velünk. Bent voltam a MAFILM-ben (Magyar Nemzeti Filmalap Zrt. – wk), benyitottam az egyik szinkronstúdióba, kerestem valakit, és beköszöntem: „Jó napot kívánok, elnézést a zavarásért, Hevér Gábor vagyok, és XY-t keresem…” Ott ült bent Csörögi István szinkronrendező, aki válaszolt, hogy nem tudják hol van az illető, akit keresek. Megköszöntem a segítségét, és kijöttem… Előtte soha nem dolgoztunk együtt. Egy hónap elteltével felhívott, hogy lenne egy Titanic nevű film, amihez szinkronhangot keres. Akkor még senki nem hallott a filmről, amelyet 11 Oscar díjra terjesztettek fel. Ráadásul az akkori barátnőmmel, Major Melindával közösen kértek fel minket a munkára, mondván, hogy olyan nagy közöttünk a szerelem, hogy mi méltóképpen tudnánk hangunkat kölcsönözni Kate Winslet és Leonardo DiCaprio románcához. Ez azért volt vicces, mert akkor már nem voltunk együtt Melindával.. Ennek ellenére elvállaltuk a szerepet. Így lettem DiCaprio magyar hangja, és azóta 20 éve egy film kivételével én szinkronizálom. A legújabb filmjének szinkronizálását Tarantino rendezésében például pont most fejeztük be Stohl Andrással.

TT - Melyik szerepével tudtál a legjobban azonosulni, melyik volt a kedvenced?
HG - Kedvenc filmem tőle a Wall Street farkasa, zseniális az alakítása. Borzasztóan sajnálom, hogy ezért nem kapta meg az Oscar díjat. Ezzel a filmmel nyertem el én egyébként a legjobb szinkronszínész címet. De nagyon szerettem tőle a Viharsziget című filmet is.
TT - Színpadi és film szerepeid is vannak. Melyik áll közelebb Hozzád?
HG - Volt egy időszak, amikor nagyon sokat forgattam. Aztán ez megszűnt 2-3 évre, de az utóbbi időben megint több filmes szerepem van. Most is egy forgatásról jöttem ide. Legutóbb a BÚÉK című filmben szerepeltem, illetve az Alvilág című sorozatot készítettük, most pedig egy másik akció-vígjáték sorozaton dolgozunk, ami ősztől kerül a tévé képernyőjére. Kérdésedre válaszolva, igazából nem tudok választani színpad és filmezés között. Azt szeretem, ami jó munka, ami inspiráló, amiben elfogadják a kreativitásomat, nem végrehajtóként tekintenek rám. Ha a kreativitásomat megölik, akkor azt nem tartom jó munkának.
TT - Vígjáték, rajzfilm, thriller, akciófilm. Van olyan műfaj, amit kifejezetten szeretsz?
HG - Ha jó és minőségi a szerep, akkor igazából mindegy, hogy milyen műfaj.
TT - Közösségi oldalakon nem vagy fent. Mi a véleményed arról, ha valaki napi szinten betekintést enged az életébe?
HG - Öreg vagyok ahhoz, hogy a napi rutinommá váljon a „posztolás”. Jelenleg például azt sem tudom, hogy hol van a telefonom, pihenni jöttem ide erre a 6 napra.
TT - A rengeteg munka mellett mennyi időd jut a családra?
HG - Az utóbbi időben kevesebb időt töltöttem otthon forgatás miatt. Iskola időben általában mire a lányok felébredtek, addigra én már elindultam dolgozni, és mire hazaértem, már aludtak. A szünidőben szerencsére most több időt tudunk együtt tölteni.
TT - Gyönyörű feleség és 2 tündéri lány vesz körül. Egyszóval, nőuralom van otthon?
HG - Van még két kutyánk is, és mindkettő lány.:) Illetve, ott van Sanyi, a lányom alvótársa, rajtam kívül Ő az egyetlen férfi.
TT - Szállodánk mottója „Énidő az egész családnak!”. Ismert számodra ez a fogalom? Mivel kapcsolódsz ki?
HG - Számomra nem igazán ismert ez a fogalom. Mióta megszületett a második gyerkőcünk, nincs olyan helység a házban, ahova el lehetne kicsit vonulni, ha az ember kicsit egyedül szeretne lenni, vagy be akar kuckózni. Ez viszont nagyon hiányzik, így ragaszkodom hozzá, hogy idővel kibővítsük a házat, és alkalomadtán el lehessen picit vonulni.

A beszélgetés végére, amolyan „desszertként” jöjjön pár villámkérdés…

TT - Mire vagy büszke a munkáddal kapcsolatban?
HG - A Nemzeti színházas és Átriumos évekre.
TT - Kávé vagy tea?
HG - Kávé.
TT - Hegyek vagy tengerpart?
HG - Tengerpart.
TT - Thriller vagy vígjáték?
HG - Vígjáték.
TT - Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
HG - Horgászbotot.
TT - Mit jelent számodra a család egy szóban?
HG - Teljességet.
TT - Milyen könyvet olvastál utoljára?
HG - Egy Alessandro Baricco könyvet olvastam utoljára.
TT - Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
HG - Merjél rossz lenni!
TT - Van világsztárod, akit kedvelsz?
HG - Michael Jordan.
TT - Ha neked kéne mondanod egy életbölcseletet vagy filozófiát, mi lenne az?
HG - Merj élni, élvezd az életet!

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa fit**** tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!