Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Év szállása díjak 2021

Év szállása díjak 2021

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 12. 18.


Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa Fit****superior pedig a szakmai díjak kategóriában remekelt. 

A tavalyi évben szállodánk örülhetett az Év szállása fődíjnak, amelyet minden évben kiosztanak a Szallas.hu rangos egész évet felölelő versenyében.

A díj elnyerésének szempontjai között szerepelnek az üzleti év sikerei, a vendégek visszajelzései (több, mint másfél millió vendégértékelés), és szakértő zsűri javaslatai. Ezúton is köszönjük a bizalmat, amit 2020-ban nekünk szavaztak. Egyúttal gratulálunk az idei nyertesnek, az Avar Hotel Mátrafüred szállodának.

Büszkék vagyunk rá, hogy idén sem maradtunk díj nélkül, a 4-5 csillagos 70 szoba feletti kategóriában a 2. díjat sikerült elhoznunk. Felemelő érzés, hogy városunk, Hévíz is minden évben remekel a megmérettetésen, a tavalyi első hely után újra dobogós helyezettként a 3. helyen végzett.

Az elismerés megerősít minket abban, hogy érdemes erőforrásokat fordítani a folyamatos fejlődésre.Állandó célunk, hogy a vendégeink és a szakma képviselői egyaránt Magyarország piacvezető szállodái között tartson minket számon!

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!