Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2022. 01. 21.


Az Európafit főzőiskolája évről-évre a családi programkínálatunk szerves része. E tradíciót szeretnénk magasabb szintre emelni: így jött létre a FitKitchen, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy minden szolgáltatásunkkal, minden tettünkkel az „én”-t helyezzük a középpontba. Legyen szó wellness élményekről, testet-lelket melengető kezelésről, egy jó szóról, vagy finom ételekről. Ajtónk már több, mint 20 éve nyitva áll a minőségi időt kereső vendégek előtt.
Az elmúlt időszakot a megújulás jellemezte a szálloda életében, számos helyszín került modernizálásra: apartszobák, lakosztályok, wellness részleg, kültéri Acapulco élménymedence környezete és a hozzá kapcsolódó grillkert, lobby, szállodai főbejárat és kert - így tudjuk megőrizni piacvezető szerepünket.
Mindezek mellett a legjobb szolgáltatásainkat is továbbfejlesztjük, és a legújabb igényekhez igyekszünk igazítani.

Így van ez az egyik leghosszabb időszakra visszatekintő termékünk esetében is: az Európafit főzőiskolája évről-évre a családi programkínálatunk szerves része, számos felnőtt és gyermek ismerte meg a legjobb receptjeinket, lesett el hasznos tippeket, és főzött együtt meghívott hírességekkel. Megfordult nálunk Polyák Lilla, Szulák Andrea, Hegyi Barbara, Stohl András, Gesztesi Károly és sokan mások,) akik a főzés közben a magánéletükbe is bepillantást engedtek, igazi beszélgetős élménnyé varázsolva az eseményt.

Közös élmény

E tradíciót szeretnénk magasabb szintre emelni, és újdonságokkal kiegészíteni. Így jött létre a FitKitchen, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.
A jól ismert szünidei programkínálat mellett a jövőben havi állandó program keretében szeretnénk az érdeklődőknek a főzéshez valódi tudást adni Gumhert András séfünk vezetésével, aki igazán szívén viseli a szálloda gasztronómiáját. A minőségi alapanyagok híve, az általa készített fogásokra mindig maximális figyelmet fordít, hogy ne csak a vendég, de saját maga is elégedett lehessen. A havonta megrendezendő esemény tematikájában szerepelnek zalai finomságok, minden, ami csirke, édességek cukrászaink közreműködésével, és sok más finomság...

A FitKitchen ugyanakkor nyitva áll céges csapatépítő tréningek, valamint főzni tudó és fejlődni kívánó baráti társaságok, szállóvendégek és környékbeliek számára is. Kínálatunkban megtalálható a sous-vide technológia, mentes ételek főzése, hal készítésének fortélyai, amerikai konyha rejtelmei, és egyéni elképzeléseknek is helyet adunk.

A terem 6-18 fő számára nyújt kikapcsolódást, és akár 2-3 óra időtartamra is le tudjuk kötni a figyelmet.
A FitKitchen berendezése helyi vállalkozók keze munkáját dicséri, a főzéshez a résztvevők számára biztosított eszközök prémium minőségűek. Munkaállomásonként indukciós főzőlap a hozzá illeszkedő edényekkel, teljes körű konyhai eszközkészlet, fűszerek, központi nagy méretű gőzpárolós sütő, vizes kiállás, komplett programvezetői főzőpult, megfelelő hűtőberendezések, összefoglalva minden, ami a főzéshez szükséges - a résztvevők rendelkezésére áll a program során.

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!