Árak ellenőrzése
HU
Őszi szünet 25 415 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program

Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program

2021. 09. 17.


Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek, régiók tudnak az egyre élesedő turisztikai versenyben sikeresen helytállni. A minőséget, egyediséget és kreativitást képviselő Hotel Európa Fit**** meghatározó szereppel bír a régió és a nemzeti turisztikai fejlődés folyamatában.

A Kisfaludy pályázat által elnyert források segítsévégel a cél a HOTEL EURÓPA FIT**** általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, kapacitáskihasználtságának javítása, árbevételének növelése, és a fenntarthatóság biztosítása évi 365 napos nyitvatartás mellett.

Az élménykeresés és ezzel együtt az utazások száma és jelentősége világszerte és hazánkban is folyamatosan növekszik, de az erősödő turizmus egyben fokozódó versenyt is jelent az iparágban dolgozóknak. Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek, régiók tudnak ebben a versenyben sikeresen helytállni. A minőséget, egyediséget és kreativitást képviselő Hotel Európa Fit**** meghatározó szereppel bír a régió és a nemzeti turisztikai fejlődés folyamatában.

A most megvalósuló Kisfaludy projekt "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" nettó össz projektköltsége:  1 424 000 000 Ft, amelyből a támogatási intenzitás  35%. A projektátaódig a nagyságrendileg a beruházások 55 %-a valósult meg: 730 000 000 Ft értékben.

Megvalósult beruházások

Főbejárat előtti tér megújulása: parkosítás, parkoló modernizálása elektromos autótöltő berendezések kihelyezésével. Belső udvar és növénykert kialakítás: az apartmanszárnyban található superior szobák kilátásának vonzóbbá tétele növények, sétány és növényfal kialakításával, valamint ülőpadok kihelyezésével.
A szálloda északi és észak-keleti oldalán új kerítés és növényültetés.
Az apartépület 74 db tágas, családi szobáinak (kb. 40 m2) felújítása: A tervezéskor az impozáns enteriőr mellett a hangsúly a szobák energiafelhasználására esett, melynek eredményeképpen születtek meg az okos apartszobák. Automatizált felügyeleti rendszer szabályozza a világítást, fűtést, hűtést, melynek segítségével a Vendég érkezése előtt „távolról” beállítható a szoba hőmérséklete, vagy áram alá helyezhetők az eszközök. Mindezt a tudatos áramfogyasztás, környezetvédelem jegyében. A szobai berendezések működtetéséhez sincs szükség a nyitókártyákra. A szobák jelenlét- és mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve, a Vendég szobába léptekor a rendszer érzékeli a nyitást és áram alá helyezi a szobai berendezéseket. A szenzorok működésbe lépnek, és távozásig „ébren” tartják a rendszert. Távozást követően az áram lekapcsol. Jelenlét érzékelő gondoskodik róla, hogy az esetlegesen szobában maradók ne maradjanak áram nélkül. A tágas egylégterű szobákat – melyek családok részére is kényelmesek – komfortos bútorokkal, izgalmas térelválasztóval rendezték be. Az apartmanszárny közlekedő folyosóit is érintette a belsőépítészeti és gépészeti megújítás, valamint a tűzjelző- és kamerarendszer átalakítása és felújítása is megtörtént.
A főépület 6 db lakosztályának felújítása: válaszként az egyre nagyobb igényre az exkluzív megjelenésű magasabb komfort fokozatú szobák kínálatára.
Főépületi vendégliftek cseréje.
Uszodai nyílászárók cseréje homlokzati szigeteléssel.
A Tradicionális Hévízi Gyógykúra elemeként az iszapkezelők megújítása a kor elvárásai szerint a Vitalium Health and Beauty Központban.
Acapulco Grill terasz átépítése és bővítése a nagyobb vendégkör kiszolgálása érdekében a szabadban, kellemes környezet mellett. A kinti medencék környezetének megújítása a mai kor igényeinek megfelelően burkolatcserével és az épített környezet korszerűsítésével.

A projekt megvalósult beruházásai képekben

A projekt további, megvalósulásra váró beruházásai

Kapacitásbővítés a Tradicionális Hévízi Gyógykúra súlyfürdő szolgáltatását illetően: hétállásos pavilon kialakítása.
Citrus Étterem átalakítása és bővítése, konyhatechnológiai fejlesztése: cél az éttermi kínálat választékának növelése új tálaló pultok kialakításával, igazodva a különböző étrendű vendégek igényeihez (vegetáriánus, glutén- és laktóz intolerancia).
Vitalium Laser Centre átalakítás és bővítés: az önálló részlegként működő országos ismertségnek örvendő és a külföldi vendégek által is nagyra tartott részleg bővítése további ambuláns szolgáltatásokkal.
Hulladéktároló átalakítása és felújítása a megfelelő szeparáció biztosításának érdekében, kazáncsere, valamint több kisebb gépészeti és energetikai fejlesztés.

Egyéb megvalósulások

A pandémiás helyzetet kihasználva a szálloda további felújításokat is eszközölt a saját költségén:
Az uszodatérben új úszómesteri kabin kialakítása és az uszodai bejárat korszerűsítése, a szellőzőrendszer felújítása, az uszodatér mennyezeti festése, valamint a szaunatérben burkolatcsere és festés.
A felújítások nagyban hozzásegítették a szállodát ahhoz, hogy az elmúlt vészterhes év ellenére kiváló eredményeket érjen el, 2020-ban a szállás.hu által legjobb magyarországi szállodának ítélt „Az év szállása” díjat, valamint 2021. augusztusban minden idők legmagasabb árbevételét.

További híreink

Digitális kalandjáték érkezett a fiatalok számára a hévízi Hotel Európa Fit****-be

Elsőként hozta el a Hotel Európa Fit**** az egyedülálló digitális kalandjátékot fiatalok...

Tovább a hírhez
Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program
Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek,...
Tovább a hírhez
Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!