Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Maráczi Imrével 35 230 Ft-tól /fő/éj
Őszi szünet 23 715 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

2021. 06. 21.


A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy projekt részeként „okos” funkcióval bővültek a szálloda apartszobái.

Átalakítva a közel 20 éves retró külsőt, a szálloda apartépülete felújításra került, amely így színekben a főépületben található, 2018-ban felújított kétágyas szobáinkkal harmonizál.
A tervezéskor az impozáns enteriőr mellett nagy hangsúlyt fektettek a szobák energiafelhasználására is, melynek eredményeképpen születtek meg az okos apartszobák. Automatizált felügyeleti rendszer szabályozza a világítást, fűtést, hűtést, melynek segítségével a Vendég érkezése előtt "távolról" beállítható a szoba hőmérséklete, vagy áram alá helyezhetők az eszközök. Mindezt a tudatos áramfogyasztás, környezetvédelem jegyében. A tágas egylégterű szobákat – melyek családok részére is kényelmesek - komfortos bútorokkal, izgalmas térelválasztóval rendezték be.

Praktikus és előnyös megoldást kínál az a digitális fejlesztés is, amelyet a vidéki szállodák között az országban az elsők között vezetett be az Európafit: mind a 231 vendégszobában elérhető a szolgáltatás, mellyel szobakártya nélkül, okostelefon segítségével nyithatók az ajtók. Természetesen a szálloda közösségi terei, mint fitneszterem és garázs, szintén vezérelhetőek.
Július közepétől pedig az országban először mutatkozik be az Európafitben az az új fejlesztésű digitális kalandjáték, mely a Z generációt célozza meg.

Szobai funkciók

Az apartszobákban a szobai berendezések működtetéséhez sincs szükség a nyitókártyákra – nincs is erre kialakított kapcsoló. A szobák jelenlét és mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve. Ez a berendezés képes arra, hogy az érkező szobákban és érkezés előtt beállítsa a szükséges (előre beállított) hőfokot és távozás után a szintén programozott alapértékre álljon vissza.
A Vendég szobába léptekor a rendszer érzékeli a nyitást és aktiválódik (áram alá kerül) minden. A szenzorok működésbe lépnek és távozásig „ébren” tartják a rendszert. Belülről történő ajtónyitás esetén – tehát távozást követően – az áram lekapcsol. Jelenlét érzékelő gondoskodik róla, hogy az esetlegesen szobában maradók ne maradjanak áram nélkül, ilyenkor nem kapcsolja le az eszközöket.
Természetesen lehetőség van a szobai termosztát egyéni szabályozására, ki-ki igénye szerint állíthat a hőfokon, mert kicsekkolást követően visszaáll a rendszer egy optimális, energiatakarékos készenléti állapotra.

További híreink

Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program
Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek,...
Tovább a hírhez
Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!