Árak ellenőrzése
Szezonális akció 28 475 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 36 125 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 38 675 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Vadonatúj deluxe szobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

Vadonatúj deluxe szobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 10. 11.


A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****superior-ban" című Kisfaludy projekt részeként „okos” funkcióval bővültek a szálloda deluxe szobái.

Átalakítva a közel 20 éves retró külsőt, a szálloda apartépülete felújításra került, amely így színekben a főépületben található, 2018-ban felújított kétágyas szobáinkkal harmonizál.
A tervezéskor az impozáns enteriőr mellett nagy hangsúlyt fektettek a szobák energiafelhasználására is, melynek eredményeképpen születtek meg az okos deluxe szobák (korábbi apartszobák). Automatizált felügyeleti rendszer szabályozza a világítást, fűtést, hűtést, melynek segítségével a Vendég érkezése előtt "távolról" beállítható a szoba hőmérséklete, vagy áram alá helyezhetők az eszközök. Mindezt a tudatos áramfogyasztás, környezetvédelem jegyében. A tágas egylégterű szobákat – melyek családok részére is kényelmesek - komfortos bútorokkal, izgalmas térelválasztóval rendezték be.

Praktikus és előnyös megoldást kínál az a digitális fejlesztés is, amelyet a vidéki szállodák között az országban az elsők között vezetett be az Európafit: mind a 231 vendégszobában elérhető a szolgáltatás, mellyel szobakártya nélkül, okostelefon segítségével nyithatók az ajtók. Természetesen a szálloda közösségi terei, mint fitneszterem és garázs, szintén vezérelhetőek.
Július közepétől pedig az országban először mutatkozik be az Európafitben az az új fejlesztésű digitális kalandjáték, mely a Z generációt célozza meg.

Szobai funkciók

A deluxe szobákban a szobai berendezések működtetéséhez sincs szükség a nyitókártyákra – nincs is erre kialakított kapcsoló. A szobák jelenlét és mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve. Ez a berendezés képes arra, hogy az érkező szobákban és érkezés előtt beállítsa a szükséges (előre beállított) hőfokot és távozás után a szintén programozott alapértékre álljon vissza.
A Vendég szobába léptekor a rendszer érzékeli a nyitást és aktiválódik (áram alá kerül) minden. A szenzorok működésbe lépnek és távozásig „ébren” tartják a rendszert. Belülről történő ajtónyitás esetén – tehát távozást követően – az áram lekapcsol. Jelenlét érzékelő gondoskodik róla, hogy az esetlegesen szobában maradók ne maradjanak áram nélkül, ilyenkor nem kapcsolja le az eszközöket.
Természetesen lehetőség van a szobai termosztát egyéni szabályozására, ki-ki igénye szerint állíthat a hőfokon, mert kicsekkolást követően visszaáll a rendszer egy optimális, energiatakarékos készenléti állapotra.

További híreink

A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez
Egészségnap az Egészségközpont szervezésében

Október 7-én nyílt napot szervezett az Európafit tavasszal megnyílt magánegészségügyi Központja....

Tovább a hírhez

Kövessen minket!