Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Folyamatos megújulás az Európafit-ben!

Folyamatos megújulás az Európafit-ben!

2021. 04. 21.


Szállodánk nyitása óta folyamatosan törekszünk arra, hogy a négycsillagos színvonal ne csak szolgáltatásainkon legyen érezhető, hanem az Európafit külleme is viselje a minőség jegyeit. 

Az üzemszünet nem csak a Vendégek hiányát hozta el, hanem azt az időt, amelyet most teljes mértékben a felújításokra tudtunk fordítani.

Elsőként a 2001-ben épült apartépületünket öltöztettük új köntösbe, átalakítva a közel 20 éves retro külsőt,  amely így színekben a főépületben található, 2018-ban felújított kétágyas szobáinkkal harmonizál. A tervezéskor az impozáns enteriőr mellett nagy hangsúlyt fektettünk a szobák energiafelhasználására is, melynek eredményeképpen születtek meg okos apartszobáink. A szoba alapvető funkcióit kapcsoltuk össze a mozgás érzékelésével, így érzékeli a rendszer a vendég jelenlétét a szobában, kapcsolja a lámpákat és szabályozza a hőmérsékletet. Mindezt a tudatos áramfogyasztás, környezetvédelem  jegyében. A tágas egylégterű szobákat – melyek családok részére is kényelmesek- komfortos bútorokkal, izgalmas térelválasztóval rendeztük be.

Lakosztályaink arculati tervében az okos szoba elemei szintén szerepet kapnak. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szoba színvilágára, mely letisztultságával a luxust hivatott előidézni. A szobák küllemén és belső ökonomikus felépítésén kívül magára az egyénre, a Vendégre is fókuszáltunk. Valamennyi lakosztály egyedi, luxus kategóriás sporteszközökkel lettek felszerelve, ezzel támogatva az egészségmegőrzést, az aktív időtöltést. Különleges, a környéken egyedülálló florárium dekoráció, mely üde színfoltja a nappali résznek.
Az aktív kikapcsolódás mellett pedig gondoltunk azokra is, akik a luxus kényelmében szeretnék pihenésüket eltölteni. Nekik a sporteszközök helyett, egyedi kialakítású, bőr, fészekhintával felszerelt lakosztályainkat ajánljuk.

Praktikus és előnyös megoldást kínál az a digitális fejlesztés is, amelyet a vidéki szállodák között az országban az elsők között vezetünk be: mind a 231 vendégszobánkban Vendégeinknek lehetőséget nyújtunk, hogy szobakártya nélkül, okostelefonjuk segítségével nyithassák a szobájukat, a konditermet és a garázst.

Apartszobáink, lakosztályaink mellett számos olyan felújításra került sor, melyek a biztonságra, energiafelhasználásra és karbantartásra vonatkoznak, Vendégeink kényelmét, minőségérzetét szolgálva.
Így például Vitalium Health&Beauty központunkban és uszodánkban is folyamatos a korszerűsítés, mely a nyílászárókat,  az iszappakoló helyiségünket és földszinti szaunáinkat érintik.

A nyári szezont a felújított, mexikói hangulatú Acapulco Grill kertünkben és az új környezetbe varázsolt medencénk mellől várjuk!

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!