Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Hévíz Város Turizmusáért díjat vett át Molnár Ágnes a hévízi Hotel Európa Fit****superior vezérigazgató-helyettese

Hévíz Város Turizmusáért díjat vett át Molnár Ágnes a hévízi Hotel Európa Fit****superior vezérigazgató-helyettese

2024. 05. 03.


Hévíz városa idén is megszervezte május 1-jei Városnapi Ünnepségét, amelyen Hévíz várossá válásának 32. évfordulóját ünnepelhettük.

Hévíz városa idén is megszervezte május 1-jei Városnapi Ünnepségét, amelyen Hévíz várossá válásának 32. évfordulóját ünnepelhettük.

Az ünnepség keretén belül meghallgathattuk Hévíz polgármesterének köszöntését, valamint a meghívott vendégek beszédeit. A rendezvény záróakkordjaként a hagyományokhoz híven díjakat és kitüntetéseket adtak át, amelyekkel olyan területek elhivatott szakembereit ismerik el, melyek meghatározóak a város mindennapi életében.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az idei év Hévíz Város Turizmusáért díjat, szállodánk vezérigazgató-helyettese és értékesítési & marketing igazgatója, Molnár Ágnes vehette át.

Molnár Ágnes a szálloda nyitása óta az Európafit oszlopos tagja, szakmai tudásának köszönhetően számos díjat nyertünk el, hozzáértése a Hotel Európa Fit****superior-t Magyarország piacvezető szállodái közé emeli. Munkáját dinamizmus és precizitás jellemzi. A komplex látásmód, az adatközpontú elemzések, tervezések, a piaci folyamatok nyomon követése, a változásokra való gyors reagálás ugyancsak fontos része munkájának. 2020 óta pedig elnökségi tagja a Hévízi Turisztikai Egyesületnek.

Ágnes a következőképp fogalmazta meg a díjjal kapcsolatos gondolatait:

„Az elismerés egy újabb ösztönzést jelent, hogy tudásommal, szorgalmammal és minden erőmmel továbbra is Hévíz városát szolgáljam. Egyedülálló természeti adottságát és kínálatát minél szélesebb körben itthon és a nagyvilágban megismerhessék. Célom Hévíz városába egy minőségi vendégkör vonzása, ami Hévíz és a környékbeli települések lakói számára biztos megélhetést kínál.”

Ezúton is szívből gratulálunk minden díjazottnak!

A képen szereplő személyek: ifj. Tóth János (tulajdonos), Molnár Ágnes (vezérigazgató-helyettes, értékesítési & marketing igazgató), Gyutai-Szalay Nikoletta Erika (vezérigazgató), Mesterházy Gabriella (senior sales manager)

További híreink

Hévíz Város Turizmusáért díjat vett át Molnár Ágnes a hévízi Hotel Európa Fit****superior vezérigazgató-helyettese
Hévíz városa idén is megszervezte május 1-jei Városnapi Ünnepségét, amelyen Hévíz várossá...
Tovább a hírhez
Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!