Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Nemzetközi elismerést kapott a Hévízi Tradicionális Kúra védjegy

Nemzetközi elismerést kapott a Hévízi Tradicionális Kúra védjegy

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2016. 06. 29.


Nemzetközi szintű elismerést kapott a Hévízi Tradicionális Kúra védjegy, valamint a hévízi szálláskiadók támogatása érdekében kidolgozott egyedi pályázati rendszer.

Hévíznek a közelmúltban ítélte oda a European Spas Association (Európai Fürdő Szövetség) az Innovatív fürdő és gyógyhely desztinációt megillető díjat, melynek átadására a franciaországi Vichy-ben került sor.
Az Európai Innovációs Díj célja a fürdővárosok új ötleteinek, eszközeinek vagy folyamatainak elismerése és megismertetése világszerte. Minden évben kategóriánként egy nyertes város kaphatja meg a díjat. A zsűri döntése során figyelembe veszi az innováció eredetiségét, hatását, az innováció bevezetésének gyakorlatiasságát, a hasznok mérhetőségét, valamint alkalmazhatóságát. Mindkét, a pályázatban kifejtendő hévízi innováció megfelelt ezeknek a szempontoknak.

Hévíz városa 2015 nyarán a Hévízi-tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében saját védjegyet hozott létre.
A Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum, alapja a hévízi gyógyvíz, amely gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően különösen hatékony mozgásszervi megbetegedések kezelésében.
A Hévízi Tradicionális Kúra során az eredeti, komplex hévízi kúrát alkalmazzák az arra kiválasztott helyszínen, annak érdekében, hogy a páciens a leghatékonyabb gyógymódban részesülhessen.
A kúrával kapcsolatos minősítési oklevelet több hévízi szolgáltató, köztük szállodánk is megkapta, mely rendelkezik a tradicionális gyógymódok szolgáltatásának technikai hátterével.
A hírről korábban már beszámoltunk: Brand lett a hévízi tradicionális kúra címmel.
A minősítés elérésében közreműködött Dr. Moll Veronika, szállodánk főorvos asszonya, aki a hévízi súlyfürdő megalkotójának, Dr. Moll Károlynak a lánya.
A hévízi Hotel Európa fit****-ben minden eszköz és tudás megvan a Tradicionális Kúra biztosításához: a szakmai, orvosi háttér, valamint a gyógyászati infrastruktúra (gyógyvizes medence, súlyfürdő, iszappakoló, stb.)

Gyógyuljon a hévízi tradicionális kúra által, tekintse meg aktuális kínálatunkat

A másik, a nemzetközi figyelemre is érdemes innovációs díjat Hévízen a magánszállásadók részére kidolgozott, hazai viszonylatban is egyedülálló pályázat nyerte el, melynek célja a magánszálláshelyek minőségi fejlesztése.

Bővebb információ: www.heviz.hu

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!