Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Emelje magasabb szintre a home office fogalmát! - Exkluzív hétköznapok az Európafitben

Emelje magasabb szintre a home office fogalmát! - Exkluzív hétköznapok az Európafitben

2020. 10. 22.


A szállodai szobákról sokak számára egy családi vakációt, egy romantikus hétvégét, vagy akár egy hosszú üzleti út végső úticélját jelenthetik. Manapság viszont egy szállodai szoba helyet adhat az exkluzív munkavégzésnek, teret adhat a kreativitásnak.

A koronavírus járvány miatt szinte egyik napról a másikra robbant be életünkbe az otthoni munkavégzés. A home office-ról mindenki fejében kialakult egy idilli kép, ahol pizsamában, forró kávéval a kezünkben, az ágyban fekve nézzük át e-mailjeinket, miközben madárcsicsergés szűrődik be a résre nyitott ablakon.

Kényszerű home office a valóságban

A valóságban viszont korántsem ennyire felhőtlen. Mind a családosoknak, mind az egyedülállóknak nagy kihívást jelenthet kényszerhelyzet esetén az otthoni munkavégzés.
Van, ahol a

  • túlzott hangazavar
  • kisebb élettér
  • dekoncentráció

zavarhatja meg a munkát és van, ahol a

  • hirtelen fellépő magány
  • az idegennek vélt helyszín áll a produktivitás útjában.

Gyakran elmosódnak az időkorlátok, így képesek vagyunk nem felállni a számítógép elől és még az utolsó e-mailre is válaszolni.
De nem csak a szellemi, hanem a tárgyi problémákat is le kell küzdenünk a mindennapokban. A nem megfelelő infrastruktúra és a kevésbé komfortos munkakörülmények is ronthatják, lassíthatják a teljesítményünket.

Mindezek mellett viszont a legnagyobb előnye az egész home office projektnek, hogy bárhonnan végezhető.

Az otthonról történő munka nem zár a négy fal közé, a fent felsorolt nehézségeket könnyen át lehet hidalni. Válasszunk akár egy kávézó teraszát vagy egy park üres padját, a munka nyűgje feloldódni érződik. A távmunka előnyei között áll az utazás lehetősége is.

Home office helyett hotel working

Több szálloda, köztük mi is igyekszünk megteremteni az otthonos és biztonságos miliőt a home office-ban dolgozók számára.
A kényelmes, felár nélkül biztosított apartszobában, a hangulatos bárban, a napfényben úszó hallban, vagy a wellness részleg nyugágyaiban könnyedén fókuszálhat a teendőire, miközben gondoskodunk Önről. A büféreggeli- és vacsora, a déli leves mellett irodai ügyeiben is szívesen segítünk: a szálloda egész területén erős wifi hálózatot biztosítunk, és kollégáink örömmel állnak rendelkezésére, ha nyomtatási, scannelési, fénymásolási igénye van. "Home office másként - exkluzív hétkönapok" ajánlatunk keretében gyümölcstál bekészítéssel, kávéval és süteménnyel, min. 4 éjszaka foglalása esetén frissítő masszázzsal, és felár nélküli egyágyas szobával várjuk Önt.

Megnézem a "Home office másként" ajánlat részleteit

Ha mindez nem volna elég, és igazi irodai hangulatra, teljes csendre vágyik, gondos odafigyeléssel kialakított irodával várjuk! A felár ellenében igénybe vehető hotel office nem csak egy szimpla helyszínt biztosít. Felszereltségei között minden olyan kényelmi elem megtalálható, ami a hatékony munkavégzést elősegíti. Erős wifi hálózat, fénymásolás, nyomtatás, szkennelés és egyéb irodai szolgáltatás elérhetősége , kávé- és teafőző használata és minibárfogyasztás áll rendelkezésre.

Hotel office irodabérlés lehetőség

„Think out of the box”

Merjen sablonmentesen, újszerűen gondolkozni, használja a kreativitását! Mi is megpróbáltuk ezt a gondolkodásmódot követni, így remélve azt, hogy Vendégeink számára egy újfajta lehetőséget teremtünk meg a távmunka végzésére… persze egy kis wellness-szel egybekötve!

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!