Árak ellenőrzése
Szezonális akció 28 475 Ft-tól /fő/éj
Téli szünet 31 875 Ft-tól /fő/éj
Karácsonytól szilveszterig 43 900 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Van fontosabb... maradj otthon!

Van fontosabb... maradj otthon!

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2020. 03. 19.


Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. 

Demoralizáló szembesülni azzal, hogy az eddigi időszak erőfeszítései, az üzletileg stabil tavaszi időszak kiemelkedő telítettsége egy pillanat alatt omlik össze, és a bejövő e-mailek mindegyike lemondás.

Cikkünk frissül.

2020. május 13.

Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsunk. Most, amikor a Covid-19 vírussal való együttélés határozza meg a mindennapjainkat, különösen fontos, hogy a bennünk megbízó, és az Európafitet választó Vendégeinket magas szintű higiénés készültséggel várjuk.
Szállodánk 2020. május 29-én újranyit.
Covid-19 higiénés intézkedésünk szempontjait az MTÜ covid ajánlásából, az osztrák szállodaszövetség irányelveiből, valamint a témában a sajtóban közzétett kutatásokból merítve alakítotjuk ki. Részletek rövidesen...

2020. március 19.

Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. Demoralizáló szembesülni azzal, hogy az eddigi időszak erőfeszítései, az üzletileg stabil tavaszi időszak kiemelkedő telítettsége egy pillanat alatt omlik össze, és a bejövő e-mailek mindegyike lemondás.
A közösségi médiában elindult a #maradjotthon szlogen, mégis tele vannak az utcák, a játszóterek, bevásárlóközpontok.
Látva ezt, látva a járványhelyzet alakulását szeretnénk példát mutatni. Meghoztuk azt a felelős döntést, hogy egy időre elköszönünk. Etikátlan volna ma azt mondani, hogy biztonságos bárhová utazni, vagy akár kimozdulni. Nem tudnánk sem a vendégeink, sem a dolgozóink szemébe nézni.

Visszavárjuk!

Viszont itt leszünk, és visszavárjuk Önöket! Hogy mikor? Mindannyiunkon múlik... Legyenek optimisták, és ne mondják le a foglalásukat, hanem módosítsanak későbbi időpontra, pozitívan gondolva a jövőre. A vészjósló jelenben viszont tegyenek meg mindent a koronavírus megállításának érdekében, hogy tiszta lehessen a lelkiismeretük. Maradjanak otthon!

Rugalmas lemondási feltételek

A koronavírus után is a legjobb szolgáltatásokkal, ínyenc gasztronómiával, és határtalan vendégszeretettel várjuk majd Önöket. Azt javasoljuk, tervezgessék a későbbi, nyári utazásukat. Ránk számíthatnak a tekintetben, hogy rugalmas foglalási és lemondási feltételekkel fogjuk várni Önöket!

További híreink

"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez
Egészségnap az Egészségközpont szervezésében

Október 7-én nyílt napot szervezett az Európafit tavasszal megnyílt magánegészségügyi Központja....

Tovább a hírhez
Vadonatúj Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásokkal

A hévízi Hotel Európa Fit****superior már magánegészségügyi szolgáltatások széles választékával...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!