Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Van fontosabb... maradj otthon!

Van fontosabb... maradj otthon!

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2020. 03. 19.


Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. 

Demoralizáló szembesülni azzal, hogy az eddigi időszak erőfeszítései, az üzletileg stabil tavaszi időszak kiemelkedő telítettsége egy pillanat alatt omlik össze, és a bejövő e-mailek mindegyike lemondás.

Cikkünk frissül.

2020. május 13.

Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsunk. Most, amikor a Covid-19 vírussal való együttélés határozza meg a mindennapjainkat, különösen fontos, hogy a bennünk megbízó, és az Európafitet választó Vendégeinket magas szintű higiénés készültséggel várjuk.
Szállodánk 2020. május 29-én újranyit.
Covid-19 higiénés intézkedésünk szempontjait az MTÜ covid ajánlásából, az osztrák szállodaszövetség irányelveiből, valamint a témában a sajtóban közzétett kutatásokból merítve alakítotjuk ki. Részletek rövidesen...

2020. március 19.

Nehéz helyzet és még nehezebb döntések elé állította a turizmust a koronavírus. Demoralizáló szembesülni azzal, hogy az eddigi időszak erőfeszítései, az üzletileg stabil tavaszi időszak kiemelkedő telítettsége egy pillanat alatt omlik össze, és a bejövő e-mailek mindegyike lemondás.
A közösségi médiában elindult a #maradjotthon szlogen, mégis tele vannak az utcák, a játszóterek, bevásárlóközpontok.
Látva ezt, látva a járványhelyzet alakulását szeretnénk példát mutatni. Meghoztuk azt a felelős döntést, hogy egy időre elköszönünk. Etikátlan volna ma azt mondani, hogy biztonságos bárhová utazni, vagy akár kimozdulni. Nem tudnánk sem a vendégeink, sem a dolgozóink szemébe nézni.

Visszavárjuk!

Viszont itt leszünk, és visszavárjuk Önöket! Hogy mikor? Mindannyiunkon múlik... Legyenek optimisták, és ne mondják le a foglalásukat, hanem módosítsanak későbbi időpontra, pozitívan gondolva a jövőre. A vészjósló jelenben viszont tegyenek meg mindent a koronavírus megállításának érdekében, hogy tiszta lehessen a lelkiismeretük. Maradjanak otthon!

Rugalmas lemondási feltételek

A koronavírus után is a legjobb szolgáltatásokkal, ínyenc gasztronómiával, és határtalan vendégszeretettel várjuk majd Önöket. Azt javasoljuk, tervezgessék a későbbi, nyári utazásukat. Ránk számíthatnak a tekintetben, hogy rugalmas foglalási és lemondási feltételekkel fogjuk várni Önöket!

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!