Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Törekedjen a biztonságra - Szabadidős utazás vírusveszély idején

Törekedjen a biztonságra - Szabadidős utazás vírusveszély idején

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2020. 03. 09.


Cikkünk folyamatosan frissül.

Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb, értékadó szolgáltatásokat nyújtsunk. 

Most, amikor a Covid-19 vírussal való együttélés határozza meg a mindennapjainkat, különösen fontos, hogy a bennünk megbízó, és az Európafitet választó Vendégeinket magas szintű higiénés készültséggel várjuk.

Szállodánk 2020. május 29-én újranyit!

Covid-19 higiénés intézkedésünk szempontjait az MTÜ covid ajánlásából, az osztrák szállodaszövetség irányelveiből, valamint a témában a sajtóban közzétett kutatásokból merítve alakítottuk ki. Részletek

2020.03.19.

Eljött az idő, amikor azt mondjuk, úgy tud törekedni a biztonságra, ha otthon marad.

Ajánljuk cikkünket a témában.

2020.03.09.

Az idei első félévben aggodalommal telve nézi a világ a nemzetközi egészségügyi helyzetet, az emberek próbálnak lavírozni a média keltette pánikhangulat és a józan ész határa között. A turizmus erősen érintett, szállodaként több lemondással szembesülünk, elsősorban azoknál az utazóknál, akik repülővel érkeznének.

Mit tegyünk ilyenkor vendégként?

Éljük az életünket, tovább, vagy zárkózzunk be, és várjunk? - Arra nem árt felkészülni, hogy otthonmaradás esetén nem feltétlenül lesz kisebb egy esetleges fertőzés veszélye, hiszen ilyenkor is járunk dolgozni, vásárolni, használjuk a tömegközlekedési eszközöket, stb. Egy utazás sem feltétlenül veszélyesebb. Összeszedtünk viszont pár dolgot, amire érdemes odafigyelni:

Az utazási cél kiválasztása

Evidens, hogy kerüljük azokat a desztinációkat, ahol a fertőzés lehetősége magas. Hévíz, mint utazási cél azért is remek választás, mert a hévízi gyógyvíz magas kéntartalmának köszönhetően baktériumölő, segít megakadályozni a fertőzéseket, így nyugodt szívvel lehet benne fürdeni, egyéb jótékony hatásáért pedig test és lélek egyaránt hálás lesz. Mindemellett világhírű gyógyhely, Európa legnagyobb meleg vizű gyógytavával rendelkezik, kiváló klímájú. A levegő nagyon tiszta és mindig friss, hála a tavat körülölelő véderdőnek, ami egyben tájvédelmi terület is. A város kiváló külső környezetet biztosít a kikapcsolódásra, sétákra, kirándulásokra, vagy akár a sportolásra.

Tipp: maradjon belföldön, rengeteg felfedezésre váró helye van hazánknak. Hévíz remek választás, hiszen az itt található gyógyvíz baktériumölő hatású, segít megakadályozni a fertőzéseket.

Kiváló minőség, biztonság - így válasszon szálláshelyet

Mindenképpen érdemes olyan szálláshelyet választani, ahol biztosak lehetünk abban, hogy a közvetlen környezet megfelel a legszigorúbb higiéniai előírásoknak, és a dolgozók be is tartják azt. A hévízi Hotel Európa fit**** az egyetlen magyarországi hotel, amely rendelkezik a nemzetközi TÜV Rheinland minősítéssel. A Medical Wellness Quality Standard a wellness és gyógyászat egészét vizsgálja, amely kiterjed továbbá a konyhatechnológiára, takarításra, vegyszerek kezelésére de még a vendégek véleményének menedzselésére és a foglalási folyamat tesztjére is. A próbavásárlással kombinált tanúsítási eljárás minden évben köztes felülvizsgálattal jár, így évente lehetőségünk van önmagunk munkáját egy kritikus szemüvegen át vizsgálni.
Eddig csak sikeres TÜV audittal büszkélkedhetünk!
Minden vendégünk biztos lehet abban, hogy mind a szobájában, mind a wellness részlegünkön, és az éttermünkben a nálunk megszokott általános körülményektől is szigorúbb a higiéniai felkészültségünk, illetve növeltük a kézfertőtlenítési lehetőségek számát. Rendelkezünk szobai fertőtlenítő berendezéssel is. Fontos szempont, hogy orvosi gyógyászati személyzettel, és komplett gyógyászati részleggel rendelkezünk, így mind a dolgozóink, mind a vendégeink esetében azonnal rendelkezésre tudunk állni egészségügyi bizonytalanság esetén. Vendégeink nagy többsége ebben az időszakban belföldi, nem fogadunk vendégeket a járvány sújtotta területekről.

Tipp: győződjön meg róla, hogy a szálláshelyen megfelelő higiéniai körülmények fogadják. Ennek érdekében érdemes többet áldozni a szállásra a gondtalan pihenés érdekében. Szállodánk wellness részlegén a Hévízi Tó gyógyvize is megtalálható, amelyet naponta cserélünk.

A vendég felelőssége 10+1 pontban

Szállodaként mindent megteszünk annak érdekében, hogy Vendégeink a legnagyobb biztonságban legyenek nálunk, de fontos említeni, hogy mit tehet a vendég annak érdekében, hogy magát, és társait, dolgozóinkat is védje. Íme a legfontosabbak:

 • ha járt fertőzött területen, vagy kapcsolatba lépett olyan embertársával, aki igen, legyen óvatos, és maradjon otthonában a kapcsolatba lépést követő első két hétben
 • kerülje a kézfogást, puszilkodást, hiszen a vírusok cseppfertőzéssel terjednek
 • ha köhög, tüsszent, használjon zsebkendőt, majd azt dobja a kukába, csak egyszer használja
 • ha egészséges, ne használjon maszkot, egyrészt elrettenti a társait, másrészt a maszk nem fogja megvédeni a betegségtől, hagyja meg azok számára, akik felső légúti tünetekkel rendelkeznek, és valóban szükségük van rá
 • ha úgy érzi, megfázás kerülgeti, vagy influenzaszerű tünetei vannak, maradjon otthon
 • ha bármilyen alapbetegsége van, különösen szív- és érrendszeri- vagy tüdőt érintő problémák, csak biztonságos úti célt válasszon pihenése helyszínéül
 • ha idős, gyenge, semmiképp se utazzon egyedül
 • erősítse immunrendszerét vitaminokkal, mozgással
 • lehetőség szerint közlekedjen gyalog, vagy személyautóval, kerülje a zsúfolt tömegközlekedési eszközöket
 • az átlagosnál gyakrabban, és alaposan, szappannal, legalább 30 mp-ig mosson meleg vízben kezet - étkezések előtt mindenképp, minden haza érkezésnél, és mielőtt az arcát, szemét, száját érintené
 • +1 erre nyugodtan figyelmeztesse embertársait is!

Továbbra is várjunk Hévízen!

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!