Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Márciusi hétvégék az egészség jegyében

Márciusi hétvégék az egészség jegyében

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2020. 01. 31.


A márciusi hétvégékre testet-lelket frissítő egészségprogramokkal készülünk! Gondoskodunk róla, hogy Önt is elkerülje a tavaszi fáradtság, és életerőtől duzzadva, vitalitással tele vágjon neki a tavasznak.

Kíváncsi rá, hogy jelenleg milyen az energiaszintje? Nézze meg évindító egészségtesztünket!

Március 7.

Főzés séfjeinkkel, ínyenc receptek az egészség jegyében! Az első finomság egy málnakrémleves diós túró gombóccal, majd követi egy különleges zöldborsó főzelék buggyantott tojással, sajtkosárral.

Lézer nyílt nap - vendégeink megismerhetik a szállodánk nyújtotta lézeres kezeléseket a nőgyógyászat, bőrgyógyászat és horkolás terén.

Március 14.

Családi egészséges ételek - Fejes Lívia dietetikusunk előadásában arra ad választ, hogy mely ételek egészségesek és melyek nem. Kitér az egészséges/nem egészséges ételek miértjeire. Mi történik a testünkben, ha nem megfelelő "üzemanyagot tankolunk"? Mit kell tenni kisebb fertőzések esetén? Mennyi energiára van szükségünk egy nap? - ezen kérdésekre keressük Vendégeink közreműködésével a választ.

Fit – hát gerinctréning és gerinciskola felnőtteknek és gyerekeknek - Gönye Erika gyógytornászunk Porci Berci segítségével segíti elsajátítani a gerincvédő tartást, gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére.

A járványhelyzetre hivatkozva a március 21.-i és azon túli programjaink legnagyobb sajnálatunkra nem kerülnek megtartásra. :(

Március 21.

Keleti mozgásformák jól létünk védelmében: Tai-Chi, Chi-Kung, jóga, relaxáció gyógytornászunk és mozgásterapeutánk vezetésével.

Március 28.

Főzés - Wohler Vera dietetikus/egészségfejlesztővel - Most alkalom nyílik dietetikus segítségével a gyakorlatban is elsajátítani néhány egészséges étel elkészítését egy jó hangulatú főzőworkshop keretein belül. Gyerekeknek és felnőtteknek nagy élményt nyújt a közös főzés öröme, remek közös program, hiszen a gyerekek szeretnek a konyhában serénykedni. Az interaktív program során Vendégeink megtudhatják, milyen milyen egyszerűen, gyorsan lehet finom és egészséges ételt készíteni, ismereteket szerezhetnek a nyersanyagok egészségre gyakorolt hatásairól, az alternatív konyhatechnológiákról, izgalmas köretek készítését is elsajátíthatják, illetve könnyen és gyorsan készíthető egészséges süteményreceptekkel is gazdagodnak.

Április 4.

Főzés séfjeinkkel - porondon a húsvéti ételek.

Aktuális ajánlatok

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!