Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Minden érdekel, ami előadóművészet - Nagy Sándorral beszélgettünk

Minden érdekel, ami előadóművészet - Nagy Sándorral beszélgettünk

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 10. 07.


Nyári főzőprogramunk, a Gasztroshow utolsó hetének meghívott vendégével, Nagy Sándor színművésszel, az Adagio együttes egykori tagjával beszélgettünk. 

A sztár egyéb elfoglaltságai miatt sajnos csak kevés időt tudott nálunk tölteni, de szerencsénkre egy gyors interjú azért belefért…

Az interjút Sényi Anita marketing asszisztens készítette.

SA - Kezdjük is a főzés témával… hogy érzed magad a Gasztroshow vendégeként?
NS - Nagyon jól, élvezem. Tetszik, hogy sokan főzünk, együtt. Tegnap például töki pompost készítettünk a gyerekekkel, ma meg rétest, amitől furcsa módon iszonyat karácsonyi feelingem lett. Alexától (Tóthné Matil Alexa – szállodánk konyhafőnök-helyettese) szereztem is pár hasznos tippet, plusz fel is tudom hívni bármikor, ha elakadok és segítségre van szükségem – és ezt nem én találtam ki, ő mondta.
SA - A hétköznapokban mennyire szoktál főzni?
NS - Nem nagyon, legfőképp az időhiány miatt. De az egész főzés témával egyébként úgy vagyok, ha van kedvem és persze időm, akkor nekiállok. Szeretem a finom ételeket, érdekel a gasztronómia. A házam még épül, de már nagyon várom, hogy kész legyen a konyhám, és kedvemre főzhessek benne.
SA - Mennyire tudsz odafigyelni az egészséges étkezésre?
NS - Nagyon, ez fontos számomra. Bár megmondom őszintén, ebben a nyári pihenő időszakban ezt egy kicsit lejjebb adtam. A szabadságot meg akarom élni rendesen, ki akarom használni, hogy kellően feltöltsön. Szándékosan nem is vállaltam semmit. Mert ha beindul a verkli, akkor aztán tényleg nincs megállás, nincs pihenő, ebből az elmúlt időszakból fogok tudni töltekezni.
SA - Mondhatjuk, hogy a színházi világban a nyári időszak a lazább?
NS - Július közepével ugyan vége az évadnak, de ezen kívül vannak nyári produkciók is. Idén például a Szerelmes Shakespeare-t játszottuk Szegeden júliusban, ami azt jelenti, hogy előtte két hetet próbáltunk, amiből egy hét Pesten, egy pedig Szegeden ment le. Az elég intenzív volt. Ezen kívül a Játékszínnek is vannak vidéki előadásai, Siófok, Tihany… illetve jelenleg két sorozatban is forgatok. Az egyik A mi kis falunk, a másik pedig a Jófiúk. Emiatt is ragaszkodtam ehhez az augusztusi pihenőhöz, hogy kicsit azért érezzem, hogy nyár van.

Színház, filmezés, Adagio

SA - A televíziózás az új szerelem?
NS
 - Új vagyok még a televíziós világban, de nagyon tetszik. Örülök a lehetőségnek, élvezem, hogy ez más, mint a színház. Szeretném megtanulni ezt a fajta „minimál” színészetet, ami egy filmhez kell. Szokták mondani, hogy a filmezésnél érdekesebb és unalmasabb nincs a világon. Gondolj bele, van egy jelenet, amit felvesznek hat irányból, és ugyanazt a szöveget kell elmondanod hatszor – mindezt másfél, két óra alatt. És mondjuk, akik állandó szereplői a sorozatnak, Mihályfi Balázs, Hevér Gábor, napi 12 órát forgattak folyamatosan, amit még a színházi évad alatt kezdtek el. Este előadás, utána szövegtanulás, hajnalban jön érted az autó, amikor kamera elé kerülsz, és akkor legyél fitt. Ez egy nagyon érdekes és nagyon kemény munka. De ha a végeredmény jó, akkor nagyon megéri.

SA - Melyik volt a kedvenc szereped a munkásságod alatt?
NS - Nos, erre szoktam mondani, hogy az a kedvencem, amit éppen csinálok.
SA - Annak idején az Adagio együttes tagja voltál. Mi volt a kiválásod oka?
NS - Egyre több lett a színházi előadásom, egyre több prózai darabban játszottam, nem csak zenésben – ez az arány az utóbbi időben egyébként teljesen meg is fordult. 15-16 darabban játszom jelenleg, amiből 12 megy minden hónapban. Rengeteg színházi elfoglaltságom volt, és a fellépések nagy részét miattam kellett lemondani. Úgy éreztem, hogy ez nem fair, én nem akarok a fiúkkal kitolni azzal, hogy nem tudunk fellépést vállalni, mert tízből hatot le kell mondani miattam. Úgyhogy én jobbnak láttam, hogyha kiválok az együttesből. Nehéz döntés volt, mert nagyon szerettem, de a színház volt a nagyobb szerelem, egy erőteljesebb, hosszabb távú dolog, főleg úgy, hogy a prózai vonal is elindult. És akkor úgy gondoltam, hogy inkább kilépek. De egyébként jövőre lesz 15 éves az együttes…
SA - Csak nem visszatértek?
NS - Nem tudom. A 10 évesnél is gondolkodtunk, hogy csinálunk egy 7-8 állomásos turnét az országban. Nagy kedvem lenne hozzá egyébként, hiányzik a színpadnak az a része. A srácokkal is nagyon jól elvoltunk mindig, illetve azt gondolom, hogy nagyon igényes koncerteket csináltunk. Szerették az emberek, mindenhol teltházzal játszottunk. Meglátjuk.

Magánélet

SA - Ennyi munka mellett mivel tudsz kikapcsolódni?
NS - Huhh… ott a ház, a felújítás, a kert, a két kutya. Szeretek horgászni, szeretem a természetet, vízközelben lenni, akár folyó, tó, tenger, bármi. Szeretem az aktív kikapcsolódást, de alapvetően, ha pihenésről van szó, akkor én a passzív pihenés híve vagyok. Enni, inni, aludni, olvasni, kicsit jönni-menni...
SA - A magánéletedről viszont nagyon keveset tudni. Tudatosan tartod magad távol a médiától?
NS - Abszolút igen. Sem a Facebookon, sem az Instagramon nem osztok meg, vagy csak nagyon-nagyon ritkán olyan képet, ami privát. Most, hogy voltunk nyaralni, onnan se osztottam meg privát képeket. Nem szeretem, ha a színházon kívül tudják, hol vagyok, kivel és mit csinálok. Nem tartozik senkire, én azt gondolom.
SA - Nemrégiben ünnepelted a születésnapodat. Mivel telt?
NS - Ugyan még nem volt kerek a szülinap, ennek ellenére a barátaim pár nappal előtte megleptek egy bulival, voltak vagy harmincan. Ráadásul még egy dalt is írtak nekem. Nagyon meglepődtem, plusz meg is hatódtam ettől az egésztől. A napján meg szintén barátokkal voltunk Szentendrén, sétálgattunk, ettünk egy jó indiait, szóval nagyon jól telt.

Egy pár villámkérdés…

SA - Kávé vagy tea?
NS - Kávé
SA - Hegyek vagy tengerpart?
NS - Tengerpart
SA - Thriller vagy vígjáték?
NS - Vígjáték
SA - Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
NS - Egy nőt, meg könyvet.
SA - Ha már itt tartunk, milyen könyvet olvastál utoljára?
NS - Szeretem a spirituális témájú dolgokat, meg ami a pszichológiával foglalkozik, most például elkezdtem olvasni az Örökölt családminták (szerző: Mark Wolynn) című könyvet. Nemrég voltam is egyébként családállításon, nagyon érdekel ez a dolog.
SA - Mit jelent Számodra a család egy szóban?
NS - Mindent
SA - Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
NS - Sok jó tanácsot kaptam, de talán az, hogy hallgassak a megérzéseimre.
SA - Van világsztárod, akit kedvelsz?
NS - Nagyon sok van, egyet nem is tudok kiemelni.
SA - Milyennek képzelnél egy tökéletes napot?
NS - Amikor nyugodt és békés vagyok, magammal meg a világgal.
SA - Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
NS - A megérzések fontosak, tényleg érdemes hallgatni rájuk.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa fit**** tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!