Árak ellenőrzése
HU
DE RU EN
Szezonális akció 24 570 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 31 935 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 28 860 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 33 849 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Újabb- és újabb kihívások bűvöletében - beszélgetés Józan László színművésszel

Újabb- és újabb kihívások bűvöletében - beszélgetés Józan László színművésszel

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 09. 05.


Józan Lászlóval könnyű beszélgetni. Kedves, közvetlen, hamar meg lehet találni vele a közös hangot. Többször járt már nálunk, igazi törzsvendég, most viszont egy új ”feladat” miatt érkezett hozzánk.

 A GasztroShow sztárvendége Hegyi Barbarával együtt. Összeszokott csapatnak tűnnek már az első perctől kezdve, így az első kérdés jött is magától….

Az interjút készítette: Sényi Anita - marketing asszisztens

SA - Ha eddig esetleg nem tudtam volna róla, nagyjából két másodperc alatt látható volt, mennyire jóban vagytok Hegyi Barbarával. Minek köszönhető ez a különösen jó viszony?
JL - Mi kollégák vagyunk a Vígszínházban, Barussal ott ismerkedtünk meg. Jóban lettünk és elkezdtünk egy idő után „fejben főzni”. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ment a próba, és amikor mi épp nem a színpadon álltunk, akkor „főztünk”: ahhoz mit tennénk, oda jöhetne egy kis kapor stb., és irtó jól elmennek így az órák. Igazából a főzésnek is köszönhető a mi barátságunk, a közös hobbi hozott össze minket igazán.
SA - Akkor mondanád, hogy a főzés a hobbid?
JL - Igen, én nagyon szeretek főzni. Vannak bizonyos szempontok, ami szerint főzök, de a legfontosabb az, hogy kikapcsol. Az életritmusom mellett nem igazán fér bele, hogy egy több órás ételt megfőzzek, de ha mondjuk vendégeket várok, akkor az egy teljesen más helyzet, mert olyankor nyilván az ember órákat tölt a konyhában. De magamnak próbálok egészséges, illetve gyors ételeket készíteni. Úgy gyors ételeket, amiket én csinálok meg, zöldség, hús, nem ilyen előre csomagolt bármi.
SA - Kárpátaljáról származol. Otthoni ételeket is főzöl?
JL - Abszolút, mert az ukrán és a magyar konyha Kárpátalján keveredik. Például nekem az egyik kedvencem a pelmenyi, amit egyáltalán nem bonyolult elkészíteni. De a borscs levest is előszeretettel készítem, és finomat is főzök belőle, ezt a barátaim is így gondolják. Ez a két specialitás, amit rendszeresen szoktam főzni, ha vendégek jönnek, és el akarom őket kápráztatni. Akkor elkészítem nekik, és mindig sikerem van.

SA - Melyik áll hozzád közelebb: a magyar vagy az ukrán konyha?
JL - Nem igazán tudok választani. A magyar konyhában nagyon szimpatikus az, hogy egy állatnak szinte mindenét fel tudjuk használni, finomabbnál finomabb dolgokat tudunk készíteni, és ettől szerintem baromi változatos az egész. Nagy kedvencem, bár eddig még csak valakivel együtt készítettem el egyszer, a pacal. Eddig sajnos minden barátom negatívan állt hozzá ehhez az ételhez, de nemrégiben beszélgettem egy ismerősömmel, akiről kiderült, hogy szereti. Ennek én kifejezetten örülök, végre találtam valakit, aki hajlandó velem pacalt enni, szerintem a világ egyik legfinomabb dolga. De bevallom, egy ideje kacérkodom a veganizmussal, de még nem értem meg rá.
SA - Egy férfinak azért az kemény, főleg ha valaki annyit edz, mint te...
JL - Igen, de annyi mindent annyi dologgal lehet pótolni, így a húst is. Ennek pont most néztem utána, mert az egyik barátom vegán lett, úgyhogy most van rálátásom, hogy mit lehet enni és mit nem. De most megint előjön az, hogy a magyar konyha tényleg nagyon változatos, úgyhogy ha valamit kerülni szeretnénk, meg lehet oldani. Csak akarat kérdése.

Családi hagyományok

SA - Hoztál otthonról magaddal olyan családi hagyományokat, amiket megtartottál a hétköznapokban?
JL - Annyira kiszámíthatatlanok a napjaim, hogy egyszerűen nem igazán tudok beiktatni semmilyen hazai hagyományt. Mi nem úgy dolgozunk, mint egy hétköznapi ember, mi 10-től 2-ig és 6-tól 10-ig próbálunk, illetve 7-től játszunk este, ha úgy van. Vagy délelőtt és délután játszunk, vagy délután és este. Ilyenformán nem lehet rendszert az életünkben kialakítani. Egyetlen egy hagyomány van, amihez ragaszkodom, hogy mindig van karácsonykor és húsvétkor krumplisaláta nálam. Nem nagyon szoktam krumplit enni, de ez a két ünnep nem lehet krumplisaláta nélkül. Otthon anyukám nagyon finomat készített, és én mindig azt kértem erre a két ünnepre, és valamiért az megmaradt. Ja, és kocsonyát szoktam főzni karácsonykor.
SA - Ha már szóba került a család…milyen sűrűn tudsz hazamenni?
JL - Ez változó, évente kétszer-háromszor. A családom is szokott jönni hozzám, apukám meg a nővéremék meg szoktak látogatni évente egyszer-kétszer. És persze gyakran beszélünk telefonon.
SA - Milyen emlékeid vannak arról az időszakról, amikor felköltöztél Budapestre?

JL - Teljesen egyedül jöttem ide. Nagyon érdekes időszak volt, hiszen nem voltak itt barátaim, csak egy-két embert ismertem Pesten. Egy kétmilliós fővárosba jó mókának tűnt 18 évesen felköltözni, de rettenetes honvágyam volt az első fél évben. Viszont nem adtam fel, megszerettem. Én egy 3200 fős településen nőttem fel, ott éltem 18 éves koromig. Mindig nagyon vágytam egy nagyvárosba, egy olyan helyre, ahol kvázi soha nem áll le az élet. Ha mondjuk hajnali 2-kor megyek el rollerezni vagy biciklizni vagy bármit csinálni a városban, akkor mindig jönnek velem szembe emberek. Van egy kutyám, akivel sokat szoktam a lakásom környékén sétálni, illetve a Ligetben, meg a Margit-szigeten szoktunk néha együtt futni. Nagyon szeretem azt a pörgést meg azt a pezsgést, amit Budapest ad. És most már az a fura, ha hazamegyek apukámhoz, mert ott 8 után már mindenki bent van a házban, alszanak, mert korán kelnek. Az elején eljönni volt fura, hiszen otthon maradt a családom is meg a barátaim is, most pedig már itt vannak a barátaim, ide köt a munka, az elmúlt 15 év.
SA - Az otthoni barátságok meg tudnak maradni ilyen távolságból?
JL - Egy darabig megmaradtak, működtek. Ha találkozunk, akkor persze beszélünk, de nincs már meg a régi heti kontaktus. Ez valahol érthető, ez az élet rendje.

Munka és magánélet

SA - Térjünk át a munkára. Mennyire vagy elfoglalt mostanában?
JL - Volt 6 hét szünetem nyáron, július közepéig játszottam. A múlt évadban mutattuk be a Rózsavölgyi Szalonban a Táncórák című előadást Ullmann Mónikával. Tavaly szeptember közepén volt a bemutató, most július közepén pedig megvolt az 50. előadás, aminek nagyon örültünk, mivel ott még nem volt rá példa, hogy egy produkcióból ennyi előadás ment volna le egyetlen évadban. Az Őrült Nők Ketrecének szintén nyáron volt a 250. előadása, jubileumi nyár volt minden szempontból. Illetve idén nyáron hosszú évek után elmentünk nyaralni a családdal közösen. Apukám, nővérem és az ő családja. Irtó jó volt, egy hétig voltunk Horvátországban egy kis szigeten. 15 éve nem töltött együtt időt 0-24-ben a család. Aztán kezdődik az évad, augusztus 23-án már játszom, szeptembertől pedig próbálok. A Vígszínházban és a Pesti Színházban lesz pár bemutatóm, illetve évad végén a Rózsavölgyi Szalonban fogok egy nagyon jó szerepet eljátszani.
SA - Ezt hogy kell elképzelni, mennyivel tudjátok előre, hogy mik várnak rátok?
JL - Májusig tudom nagyjából a táncrendet. A jövő nyarat még nem tudom, barátokkal tervezzük évek óta, hogy elmegyünk közösen pár napra valahova, ez még sose jött össze. Idén megint megbeszéltük, hogy jövőre megpróbálunk pár napot egymásra szánni, akár belföldön akár külföldön. Én nagyon szeretek utazni, bár Európában kevés helyen voltam, Amerikában viszont több helyen is. Nekem valamiért a nyaralás azt jelenti, hogy jó messzire, távolra el.
SA - Televíziós szerep is van tervben?
JL - Jelen pillanatban nincs kilátásban semmi, de igazából most tök jól érzem magam ebben, hogy egy picit tudok pihenni, önmagammal foglalkozni. Nem csak az van, hogy reggel elmegyek, és este hazajövök, egész nap úton vagyok és dolgozom. Így most tudok olvasni, amire megint rájöttem, hogy mennyire szeretem. Most van rá időm. Persze várom az új kihívásokat, aztán majd meglátjuk.

A Barátok közt után...

SA - És milyen az élet Barátok közt után?
JL - Meg lehet szokni. Az igazi barátságok azok szerencsére megmaradtak. Az elején nagyon hiányzott, vagyis inkább fura volt, hogy hétköznap nem kellett korán kelni, menni forgatni, aztán próbálni, vissza forgatni, aztán játszani. Ez megszűnt, maradt csak a színház. Ami egyébként vicces, mert ha belegondolok, nem így volt. Mert ahogy vége lett a Barátok köztnek, egyből kezdtem is A Konyhafőnök VIP-t. Igazából egyik jött a másik után. Az első időszakban nagyon örültem neki, hogy tudok pihenni, nem kell korán kelni, tudok aludni, többet tudok a kutyával lenni, aztán egy idő után persze elkezdett hiányozni maga a munka. Nem is feltétlenül a sorozat, hanem hogy: aha, ebben az időszakban én valamit csinálni szoktam, ami most nincs. Nagyon örülök, hogy 4 és fél évig játszhattam a sorozatban, egy percét sem bánom. Elégedett vagyok. Jól éreztem magam.
SA - Visszatérő vendég vagy nálunk. Voltál már itt forgatás miatt, fellépni, csak úgy… Mit mondanál miért jó ide jönni?
JL - Ez most kicsit bután fog hangzani, de én a családias hangulat miatt szeretem nagyon ezt a hotelt. A másik, ha nagyon meleg van, akkor ki lehet menni a kertbe, és vannak kinti medencék, viszont ha egyik pillanatról a másikra beborul, és szakad az eső, akkor ugyanazt lehet folytatni itt bent. Én nem mennék el a konyha mellett sem szó nélkül, egyszerűen fantasztikus minden. A szolgáltatások is színvonalasak, az évek során azért elég sok mindent kipróbáltam már Nálatok. Illetve az a festői táj, ami itt körülöttünk van… Karnyújtásnyira van a Balaton, ha úgy érzed, hogy mégis szabad vízbe mennél, akkor 10 perc kocsival a legközelebbi strand. De ami szerintem a legfontosabb, csak ismételni tudom, hogy családias. Minden nyárra kitaláltok valami tök jó programot, ami a gyerekeket leköti, miközben a szülők mondjuk pihennének. Én azt gondolom, hogy egy nagyon jól összeszedett és nagyon jól koordinált hotel... (köszönjük... / a szerk.)

Villámkérdések

SA - Kávé vagy tea?
JL - Tea
SA - Hegyek vagy tengerpart?
JL - Tengerpart
SA - Thriller vagy vígjáték?
JL - Vígjáték
SA - Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
JL - A kutyámat meg egy könyvet
SA - Mit jelent Számodra a család egy szóban?
JL - Mindent
SA - Milyen könyvet olvastál utoljára?
JL - Most épp egy Csernobilról szóló könyvet olvasok
SA - Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
JL - Elcsépelt, de mindig legyek önmagam.
SA - Van világsztárod, akit kedvelsz?
JL - Meryl Streep.
SA - Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
JL - Mindig úgy éljünk a lehetőségeinkhez képest, amihez kedvünk van. Emellett muszáj pozitívan látni, én azt gondolom, csak így érdemes élni.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Év szállása díjak 2021

Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa...

Tovább a hírhez
Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit****superior működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft....

Tovább a hírhez
4.9/5
235 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
94%
Szoba
97%
Étterem
96%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Imádtunk minden ott töltött percet, nagyon szépen felújitott szobák, kiemelkedően kedves személyzet, szuper ételek.”

2022. január 10.

“Ebbe a szállodába 15 éve minden évben eltőltöttem 8 napot és azt tapasztaltam, hogy évről - évre emelik a színvonalat színe mindenterületen. Aki pihenni és gyogyúlni akar annak feltétlen ajánlom, de aki pár napos kikapcsolódást akár, az sem fog csalódni ”

2021. december 09.

“A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a reggeli bőséges. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kinti medence nagyon hideg volt a tartózkodásunk alatt valamilyen cső meghibásodása miatt, ezért azt nem tudtuk kipróbálni. Nagyon sajnáltuk, mert pont azért eset az Önök szállodájára a választásunk a többivel szemben, mert a kinti medencét is lehet elvileg használni télen.”

2021. december 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Minden kiváló, az éttermi szolgáltatás magasan viszi a hotellel kapcsolatos elégedettségünk. Az menü kiváló, a felszolgálás osztályon felüli, a kollégáik nagyon kedvesek, figyelmesek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A wellness részleg szuper mint mindig, kicsit hiányoltam a szauna felöntéseket. Remélem majd visszatér ez a szép hagyomány! A személyzet minden területen kedves figyelmes, udvarias. Az egyetlen negatívum a Vitalium Health gyógyászati központ. 4 különböző masszázson is resztvettünk, ebből három értékelhetetlen volt, mind a masszázs szolgáltatás, mind az emberi hozzáállás. Sajnos korábbi években is ezt tapasztaltuk.”

2021. december 28.

“Én ilyen profi szállodával még nem találkoztam. Kedves és nagyon figyelmes személyzet. Minden centiméter felújítva és tisztán tartva. Az étkezések pedig torony magasan a legjobbak amit valaha szállodában ettem. Nem elégszik meg a hely a csak "jó"-val. nagybetűs KIVÁLÓ az egész.”

2021. december 07.

“A személyzet kedvességét és segítőkészen való hozzáállását mindenképpen kiemelném Szinten kiemelendő az ételek minősége és a szilveszteri gála vacsora egésze”

2022. január 03.

“CSodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Europában.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Ettől jobbat nem is tudunk elképzelni.Úgy megyünk Önökhöz,mintha haza mennénk.Aminek különösen örültünk,hogy az emeleti gőzszaunát bekapcsolták,mivel a földszinti elromlott. A szobánk nagyon kényelmes,és ragyogó tisztaság van. Segítőkész kedves személyzet,minden dolgozójuk. Az étteremben bőséges a választék,és nagyon finomak. Gratulálok Önöknek,hogy ilyen csodálatos hotelt működtetnek. Sajnos ez nem mondható el minden welness hotelra. Húsvétra ,ha semmi nem jön közbe,ott vagyunk. Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek.”

2022. január 18.

“Minden nagyon klassz volt! Kivéve egyet, hogy a wellness részlegen egy kicsit hűvös volt. De a szoba az ételek a személyzet minden kiváló volt.”

2021. december 31.

“Udvarias segítőkész személyzet, tisztaság mindenhol, kitűnő konyha, nagyon jó elhelyezkedés.”

2021. december 06.

“Nagyon jól éreztük magunkat, kedves alkalmazottak, szép szoba és finom ételek! Apartroom-ot béreltünk..szép tiszta, tágas volt..ár -érték arányban nekünk eddig ez a top Magyarországon...a Siófok Azur csalódás volt ehhez képest...”

2022. január 05.

“Kilátással a tetôre? Lehet hogy Minden szoba foglalt volt? A szakácsok és AZ éttermi személyzet 10 pontos! ”

2021. december 08.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Szilveszterrel kapcsolatban lenne észrevételem. A műsor fergeteges volt, de nagy csalódás volt számunkra, hogy állva kellett végig nézni ( élvezni) !!! Hosszú évek óta Önöknél szilveszterezünk, eddig kényelmesen vacsora után ülve csodálhattuk a műsort. Szeretnénk még megjegyezni, hogy díszítés nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak. Ha megenged még egy észrevételt (ez már lehet, hogy már túlzás megjegyzés) érkezéskor a szobánkban személyre szóló üdvözlő kártyát kaptunk, ami igen jól esett! Nagy tisztelettel: Ulrik György és felesége, valamint Dr. Kőrösi Géza és felesége”

2022. január 08.

“A Hotel Európa Fit rövid időn belül a kedvencemmé vált, kiváltotta az előzőleg általam legjobban kedvelt szállodát. Biztos, hogy rendszeresen visszatérő vendég leszek. A legnagyobb vonzereje - minden más kifogástalan szolgáltatása mellett -, a kimagaslóan figyelmes személyzet.”

2021. december 07.

“Ajánlom mindenkinek!!! 8x5 ez egy megérdemelt lelkiismeretes csapatnak köszönhető!! Köszönöm párommal együtt ezt a szuper2021-2022.váltást nagyon vigyáztok mindenre és ezért **5-ös. Maradok mindig elismerő vendégetek Lajos és párja Ildikó. 2021.12.29-2022.01.02 ”

2022. január 03.

“Visszatérünk”

2022. január 09.

“Végtelenül kedves személyzet, a szoba maximálisan tiszta és felszerelt. Minden adott volt a tökéletes pihenéshez. Ott hagytunk egy személyes tárgyat a szobában, amikor jeleztem, a recepción mindent megtettek, hogy megkeressék. Hálás vagyok a segítőkészségért.”

2021. december 14.

“Szuper hely, kényelmes szobák, finom ételek.”

2022. január 01.

“Nagyon jó a konyhájuk!!”

2021. december 28.

“Nagyon tiszta, kedves dolgozok, kis gyermekes csaladkent is tokeletes, finom Etelek.”

2021. december 18.

“Kedves Eurapafit Csapat! Nagyon jó éreztük magunkat Önöknél. Visszajáró vendégként elmondthatom, hogy talán ez volt a legjobb karácsonyunk Önöknél. Gyönyörű szobát kaptunk, nagyon szép lett a felújított rész. Külön köszönetet mondunk, hogy végre vihettük a kutyánkat is - nélküle nem tudjuk elképzelni a karácsonyt. A személyzet kedvessége, és segítőkészsége is kiemelkedő volt. Nem tudok negatív kritikát írni, mindenki hozzáállása a magas színvonalról tanuskodott. A takarító személyzet is nagyon kedves volt, a recepción is mindig segítséget kaptunk, a pincérekről szintén. A szakácsokat nem tudom eléggé dícsérni, minden nagyon szuper volt. Örülök, hogy a vezetőváltással maradtak ismerős arcok, jó volt ezt tapasztalni. Köszönjük az ajándékot is, nagyon kedves gesztus volt. Nekem személy szerint hiányzott az ajándék bejgli a szobában :) , de ez nem von semmit le az eltöltött idő minőségéből. Köszönjük szépen az eltöltött időt, hamarosan újra találkozunk.”

2021. december 29.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk.”

2021. december 31.

“Először jártunk az Önök szállodájában és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg szuper, talán csak egy kis kis negatívum, hogy az élménymedence vize nem felelt meg a kiírt hőmérsékletnek és kicsit hideg volt. Az ételek nagyon-nagyon finomak és ízletesek voltak, bőséges választékkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az apartmanszoba nagyon szépen felújított és tágas, talán annyit lehetne javítani, hogy a fürdőben a ventilátor külön kapcsolható legyen, mert nagyon hangos. Összességében szuper hely, imádtuk, bármikor visszatérnénk.”

2021. december 06.

“Ami számunkra a legfontosabb, tökéletes tisztaság volt. A személyzet hozzáállása és szakmaisága megkérdőjelezhetetlenül a legmagasabb színvonalú Magyarországon. (A szálloda szakmai elismertsége nem véletlen, tapasztaltuk.) Az ételválaszték csodálatos, a bár kínálata szintén tökéletes. Egyetlen dolog, amiben szerintünk javítani lehetne, hogy a téli időszakban az étteremben tartózkodás után a ruhánkba beivódott az ételszag. Ennek megoldása szerintünk még fontos lenne.”

2021. december 28.

“Visszatérő vendégek vagyunk.Nagyra értékeljük a szálloda dolgozóinak segítőkészségét, az udvariasságot,a finom ételeket. Karácsonykor a pazar éttermi kínálaton kívül még ajándékkal is kedveskedtek. Az odalátogató turisták sajnos nem minden esetben járulnak hozzá a pihenni vágyók teljes nyugalmához.Gondolok itt a termál medencében való hangoskodásra,amelyet talán néhány felirat kihelyezésével mérsékelni lehetne. A legtöbb élményünk pozitív volt. Köszönjük.”

2021. december 27.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Tökéletes volt minden, kedvenc szállodánk lett!”

2021. december 12.

“Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a Pincérek kedvességéért, segítőkészségükért! Üdvözlettel: P. Tímea”

2022. január 03.

“Szerethető szálloda, harmadszor voltunk, most sem csalódtunk.”

2021. december 09.

“Fantasztikus jo hely....es a konyha tokeletes”

2022. január 11.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Minden nagyon jo volt, Szoba nagyon tiszta volt, étel is finom volt.”

2022. január 09.

“N agyon szeretjük ezt szállodát,évek óta visszatérő vendégek vagyunk.Nagyon kedves személyzet,szuoer konyha,mindenki talál kedvére megfelelőt,nagyon finomak az ételek,kedves kiszolgálás van.Imádjuk az úszómedencét,kellemes a víz hőmérséklete,jó benne úszni.Hévíz egy nagyon kedves városka,jó nagyokat lehet ott sétálni.alig várjuk,hogy újból visszarérjünk'”

2022. január 03.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Mivel többször megszálltunk már az előző években a szállodában, és tudatosan választjuk, örülnénk ha némi (5-10%) kedvezménnyel honorálnák következő látogatásunk. Köszönettel, üdvözlettel, Molnár Péter”

2022. január 10.

“Nagyon remek szálloda minden tekintetben‼️”

2022. január 17.

“Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A tapasztalataink nagyon jók voltak az eltöltött 4 éjszaka során. A szoba tisztasága, felszereltsége is rendben volt. Az ételek mind minőségileg, mind választék szempontjából is nagyon rendben voltak, nagyon ízletesek voltak. Sajnos azonban a diák felszolgálók nem mindig figyeltek a használt teritékek leszedésére. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nem utoljára jártunk Önöknél.”

2022. január 19.

“Szuper volt, köszönjük!”

2022. január 14.

“Fantasztikusan éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk”

2022. január 10.

“Férjemmel a Senior 60+ ajánlat keretében négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel.”

2021. december 23.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“Szavakba nemlehet leirni annyira tetszet az ellátas.Az ukrán ismerősnek is nagyon tetszet gondolm március hónap 2022 ha nem jön közbe semi találkozunk.Mégegyszer kösz Europa Fit. Tisztelettel a Dancs család.”

2021. december 15.

“Nagyon kellemes élmény volt megszállni Önöknél. Mind a szoba, az étterem, a wellness részleg és a személyzet is kifogástalan minőségű volt. Nagyon élveztük az ott töltött napokat. Biztosan visszatérünk még.”

2021. december 12.

“Fantasztikus szálloda, mondhatnám az eddigi legjobb. Visszatérő vendégként még mindig lenyűgöz.Ajánlom mindenkinek tiszta szívből.”

2021. december 07.

“Minden jó volt a szoba valóban olyan mint a képeken és párommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és kedves volt az ételek ízletesek és választékosak. Wellness részlegben a nagyobb medence lehetne 2-3 fokkal melegebb :) A karácsonyi dekorációért külön elismerés nagyon ízléses és igényes volt.”

2021. december 29.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Minden tökéletes volt, mint mindig!”

2021. december 01.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Nagy elismerésem a Séfnek. Sok marha pörköltet ettem már, de olyan marha-pofa pörköltet még nem. Egyszerüen zseniális volt.”

2021. december 02.

“Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel kettesben a szállodában. Tapasztalatunk alapján a szálloda nem 4 csillagos, hanem inkább 5 csillagos színvonalat képvisel. TIsztaság makulátlan, az összes dolgozó udvarias, előre köszön a vendégeknek, a bárban dolgozó kolléga is nagyon udvarias, a chef ételei teljesen elvarázsoltak minket, az ételek nagyon jó minőségűek, frissek, választékosak. A szobák teljesen felújítottak, a wellness részleg szuper, minden igényt kielégít. Voltunk már több helyen, de ez a szálloda nálunk a TOP 2-ben benne van. Annyit üzenek a szauna mesternek, hogy legközelebb legyen illó olaja. Bár a következő alkalommal remélem mi sem hagyjuk itthon. :) Jövőre biztosan visszatérünk! Györgyi és Hugó Budakesziről”

2021. december 16.

“Nagyon szívesen ajánlom bárkinek aki szeretne egy csodálatos szállodában eltölteni pár napot. A személyzet nagyon kedves a szobák szépek és tiszták. Az ételek nagyon finomak voltak és a wellness is minden igényt kielégítő volt. Köszönünk mindent Hotel Európa Fit!”

2022. január 08.

“Születésnapomon (12.25.) megleptek egy kis tortával, köszönöm kedvességüket, nagyon jól esett! BÚÉK! Zöldi Gábor”

2021. december 28.

“Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk !”

2021. december 30.

“A fenti értékelés csak a szállodára vonatkozik, nem látok wellness kérdéseket. A wellness is nagyon jó, régóta igénybe vesszük. Minden megvan egy helyen, viszont a gyógyvíz összetétele korábban ki volt függesztve a gyógymedence mellett. Most már nem látjuk. (vagy nem jó helyen keressük) Több tájékoztatást szívesen látnék, pl. szobai szórólapon, mert egyes vendégek bizony néha megfeledkeznek a kulturált viselkedésről. Fura, hogy a fenti natúr szauna (ezt vesszük igénybe) átlátszó ajtó, ablak mögött van, a lenti textiles (?) szauna pedig jobban szeparált. Egyértelművé kellene tenni, hogy a textiles szaunában szabad(?) natúr szaunázni, de a natúr szaunában nem szabad "textil szaunázni".”

2022. január 03.

“Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Minden szuper volt! Csak azért nem 5-ös, mert ha olcsóbb lenne, akkor gyakrabban mennénk, és Önöknek is jobb lenne ha nagyobb kihasználtság lenne. És ahogy a közmondás is tartja: .." a legdrágább szoba, a ki nem adott szoba!" ,) Mindenkinek ajánlani fogom a hotelt! Minden jót kívánva!”

2021. december 28.

“Mindennel elégedettek voltunk,minden ragyogott a tisztasagtól, az ott dolgozók kedvesek,közvetlenek voltak jól éreztük magunkat”

2021. december 05.

Kövessen minket!