Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / PszichoEst programunk vendége: Lóridoki a pszichotréner

PszichoEst programunk vendége: Lóridoki a pszichotréner

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 06. 03.


2019 nyarán vadonatúj programkínálattal várjuk a Vendégeinket, PszichoEstek programunk keretében számos ismert szakember, pszichológus lesz a vendégünk, akikkel gyermeknevelésről, családi témákról, egészséges életmódról, önismeretről beszélgetünk. 

Dr. Magyar Lóránt - orvosi, mentálhigiénés, nemzetközi NLP tréner július 10-én és augusztus 7-én látogat el hozzánk...

Kicsoda Dr. Magyar Lóránt?

Orvosi, mentálhigiénés, nemzetközi NLP tréneri (IANLP) és teológiai diplomával rendelkező, integratív szemléletű szakember, aki az összhangot képviseli az emberi, tudományos, gazdasági és spirituális értékek között.
Sokirányú tapasztalatát pszichiátriai szakkórházakban, oktatásban, és értékesítésben szerezte. E tapasztalatokat integrálva teljesen annak szenteli munkásságát, amit a legjobban szeret: kreatív életvezetési előadóként és trénerként segít az embereknek és szervezeteknek a fejlődés, érzelmi stabilitás, mentálhigiénés szemlélet, az útkeresés és pálya-újratervezés útján.
Szerzője a MÉGIS legyél Győztes! c. életvezetési és motivációs könyvnek. 4 gyermekes családjával Szabadkán él.

Előadásaiban két fontos, minden család életében megjelenő feladatot érint:

A negatív érzelmek helyes kezelése - Amikor a felhők elborítják a Napot

Mit jelent, ha a gyerek azt mondja „utállak”? Na és ha haragszik ránk? Mi van a megsértődéssel, a szomorúsággal, a dühvel vagy félelemmel? Hogyan kezeljük a negatív érzelmeket a családban? Lehet elnyomni, lehet vitatkozni, kiokítani, szabadjára engedni, vagy akár helyesen megélni, kommunikálni. Na, de mi az, hogy „helyesen”? A negatív érzelmek kezelésének készsége sorsdöntő lehet az életben. Szakemberek azt mondják, az érzelmi rugalmasság a mai eszeveszett kor egyik legfontosabb készsége. Nem csak érvényesülési, hanem egyenesen túlélési eszköz. Érdemes megtanulnunk.

Kincset érő szavak - romboló dicséret és építő kritika

Az élet egyik legfontosabb alappillére az egészséges önbecsülés. A szavak, amelyeket a családban kimondunk a legfontosabb építői, vagy rombolói ennek a - mindenre kihatással levő - életelemnek. Vajon miben áll a helyes dicséret és hogyan lehet okosan kritikát mondani, vagy éppen fogadni. Mert azért nem könnyű ám, amikor a gyerek odavágja pl., hogy „nem értesz te semmit”. Megállapították, hogy nem is olyan hasznos, ha azt mondjuk a gyerek nagyszerű teljesítményére, hogy „milyen ügyes vagy te!”. Na, de ha ez nem, akkor mi? Létezik egy „varázsrecept”, ami igazi életrevalóságra nevel, és ráadásul a párkapcsolatot is igencsak építi, ha használjuk...

Lóridokival a beszélgetés interaktív lesz, a szülők bátran kérdezhetnek, egy jó hangulatú izgalmas est részesei lehetnek a csatlakozók. Az esten való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes.

Nyári programkínálat

Logiscool programozó hetek

Nyár - árak, ajánlatok

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!