Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Reneszeánsz-Újjászületés a Hotel Európa Fit****superior-ban

Reneszeánsz-Újjászületés a Hotel Európa Fit****superior-ban

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2016. 06. 22.


A ReneSzeánsz-Újjászületés a Hotel Európa Fit****superior-ban elnevezésű NYDOP-2.1.1/I-11-2011-0057 jelű nyertes pályázat alapján sikeres fejlesztés zajlott a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban. 

Kedvezményezettként, a szállodát üzemeltető Hévinvest Spa-Golf Zrt. az Európai Unió és a Magyar Állam részéről 24 912 050 Ft támogatási összegben részesült.

A projekt 2011. 12. 01. – 2012. 06. 22. között valósult meg.

Tekintsék meg galériánk reneszenárium és konferencia redesign fotóit

Megújult uszoda- és szaunavilág

A vendégek már élvezhetik a szálloda megújult uszoda- és szaunavilágát! Elkészült az élményfürdő galériáján egy új, profi szaunavilág (kb. 50 m2), ahol finn szauna, gőzfürdő, élményzuhanyok, jóga- és relaxációs tér segíti a valódi kikapcsolódást. A beltéri úszómedencékhez kapcsolódva épült az új wellnessmedence (20 m2), amely a csendes, pihentető fürdőzés mellett meditációs gyakorlatok és vezetett vízi torna segítségével az aktív időtöltést teszi lehetővé.

Modernizálásra került a szálloda meglévő szaunavilága is. A hotel szaunamesterei rendszeres szeánszokkal várják a szaunázás szerelmeseit, természet adta finomságokkal fűszerezett felöntésekkel kényeztetik a vendégeket, különös hangsúlyt fektetve a hazai gyógynövényekre, a közelben fellelhető nyersanyagokra.

Újjászületett konferenciaszárny

Újjászületett a szálloda konferenciaszárnya is, amely február elejétől szolgálja a vendégek kényelmét.

Az esztétikai megújulás (kellemes hangulat, finom árnyékok, fényjátékok) és a professzionális konferenciai eszközfejlesztés mellett egyedülálló, érzékekre ható elemekkel bővült a konferenciatér szolgáltatási köre. A termek egyszerre segítik a vendégek aktív testmozgását és kikapcsolódását sport és aerobic foglalkozások keretében, meditációs gyakorlatokkal pedig a fényterápia adottságait kihasználva a szellemi felüdülést garantálják.

Ezzel a terület a korábbi konferencia funkció mellett már az egészségtudatos pihenésre is lehetőséget nyújt. Így a klasszikus kihasználási területek: konferencia, meeting, megbeszélés, workshop, stb., olyan fáradtságot feloldó, a monotonitást megtörő élményelemekkel egészültek ki, mint pl. a babzsák, amely a nem mindennapi hangulatot és a kreatív gondolkozást segíti elő.

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!