Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Folyamatos megújulás 2022-ben is

Folyamatos megújulás 2022-ben is

2022. 06. 15.


2022-ben is számos újdonságról adhatunk hírt: elkészült vadonatúj kültéri gyógymedencénk, és új játszótérrel várjuk a gyerekeket.

A megújulás 2022-ben is folytatódik szállodánk életében. Célunk, hogy megfelelve az egyre növekvő vendégigényeknek, a szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan magas szinten tartsuk a vendégek iránt tanusított határtalan vendégszeretetünk mellett. 

Élvezze a gyógyító tó vizét akár a csillagos ég alatt

Augusztustól a meglévő wellness szolgáltatásaink mellett vadonatúj saját kútból nyert gyógyvízzel töltött fedett kültéri medencével várjuk Vendégeinket.
Az év legnagyobb lélegzetvételű átalakítása a Relax úszómedencénk környezetének megszépítését is felölelte. A munkálatokat hosszas tervezés előzte meg: a koncepció egy letisztult, színvilágában és hangulatában a tavalyi évben felújított Acapulco medencénkhez és grill teraszunkhoz szervesen kapcsolódó wellness oázis létrehozása volt.
Úszómedencénk és környezete már a nevében is hordozza létrejöttének célját: egy olyan kültéri vízivilág megalkotása, ahol minden Vendégünk átadhatja magát a pihentető perceknek és a gyógyvíz gyógyító hatásának. E nyugodt tér mentes a gyerekzsivalytól, a csendes pihenés színtere.
Kültéri úszómedencénk és fedett, gyógyvizes medencénk az év minden napján nyitva áll Vendégeink előtt, ezzel biztosítva számukra a korlátlan beltéri-és a kültéri wellness élményeket.

Mindenünk a mozgás új kültéri játszótér és edzőpark

A nyár közeledtével egyre fontosabbá válik, hogy ne csak a gyógyulni vágyó vendégeink igényeit tudjuk teljes mértékben kielégíteni, hanem a kisgyermekekkel érkező családokét is, akik a pihenés mellett fontosnak tartják a szálloda gyermekbarát szolgáltatásait. Idén nyáron vadonatúj kültéri játszótérrel várjuk az örökmozgó lurkókat, akik kipróbálhatják a csúszdát, a kötélmászást, hintázhatnak vagy akár egyensúlyérzéküket is fejleszthetik. Ha pedig megunták a játszóterezést, irány az Acapulco élménymedence!

Szolgáltatásaink bővítésével a sport kedvelőinek is kedvezni szerettünk volna, így létrehoztuk kültéri edzőparkunkat, ahol a fürdőzés jóleső mozgással is kombinálható.

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!