Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / NyaralásON! Deee kockuljon közben a gyerek, vagy sem...

NyaralásON! Deee kockuljon közben a gyerek, vagy sem...

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 05. 13.


Tán minden szülő megfogadta gyerekként, hogy sosem ejti ki a száján a "bezzeg az én időmben" szófordulatot, miközben százszor többet gyorsult a világ az elmúlt 40 évben, mint amennyit ugyanennyi évvel ezelőtt. 

A digitális világ átszövi életünket, oly észrevétlenül kúszva be a mindennapjainkba, hogy nem is tudjuk, épp online vagyunk-e vagy sem... Gyermekeink pedig elképzelhetetlennek tartják az életet net és monitor nélkül. Lehet ellene küzdeni, tenni, tiltani, hagyni... vagy tudatosan megfelelő mederbe terelni.

Számos kutatás készült arról, hogy mennyit árt és mennyire veszélyes a digitális világ, így jogosan merül fel a szülőben, hogy milyen életkorban, mennyit és mit engedélyezzen a gyermekének...

Digitális világ és különböző korosztályok

Fegyverneki Gergő digitálispedagógia-szakértővel körül fogjuk járni a témát Pszicho Est programunk keretében, ahol arról is fog szó esni hogy a digitális világ hogyan hozhatja össze a különböző korosztályokat, sőt segítünk abban is, hogy minden család képes legyen a magának megfelelő digitáliseszköz-használati ajánlást megalkotni: mikor, mire mennyi ideig érdemes képernyő előtt tölteni az időt, és hogyan érthetnék el mindennapi életükben az egészséges, konfliktusmentes, kreatív és produktív offline-online egyensúlyt.

A kisiskolások számára napi ötször másfél órában programozó táborral készülünk. Nézze meg! 

Élmény.Alkotás.Programozás. - Logiscool

A digitális jelenlét azonban közel sem korlátozódik a klasszikus internethasználatra. A telefonos játékoktól a virtuális térben zajló vr szemüveges kockulásig sokféle téma csábítja a gép elé a gyerekeket. A használatukhoz és beüzemelésükhöz, egy-egy hiba elhárításához néha olyan tudás szükséges, ami sokszor a szülőknek meg sincs, a gyerek meg mintha az anyatejjel szívta volna magába. Megint csak a megfelelő mennyiség esetén ez áldás is lehet. A mai gyerekeknek lehet, hogy olyan szakmájuk lesz, ami most még nem létezik. Az ehhez szükséges intelligencia, gondolkodásmód megléte alap a jövőbeni sikerhez. Így ha az egész téma megfelelő mederben terelődik, akkor mind a család, de főként a gyermek profitálhat belőle.

Nyári újdonság - Logiscool Hévízen

Nyári újdonságunk, a Logiscool programozó tábor erre épít, lehetőséget biztosít arra, hogy a digitális eszközöket oly módon tanulják meg használni, ami az egész életükre pozitív hatással lesz. Vitathatlan, hogy a programozás a jövő nyelve, elsajátítását pedig már alsó tagozatos korban el lehet kezdeni. A játékos alapokra helyezett élménycentrikus oktatás során szinte észrevétlenül kúszik a tudás a gyerkőcök fejébe, s közben saját számítógépes játékokat, programokat készítenek. A megszerzett tudás kapcsán fejlődik a kreativitásuk, s közben matematikai, programozói tudásra tesznek szert. Pozitív irányba változhat meg a tanuláshoz való viszony, amit előbb-utóbb az iskolai eredmények is igazolhatnak.

Logiscool hetek az Európafitben - részletek

Aktuális ajánlatok

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!